Şimdi Ara

9/11'le ilgili belgesel film GOOGLE VIDEO'yu YAYINDAN KALDIRILDI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 saatlik bir film çok güzel yapmışlar. Şu an Top100 içinde

http://video.google.com/videoplay?docid=-8260059923762628848

Bir süre önce yukarıdaki linki vermiştim. Aşağıda madde madde saydığım konuların profesyonelce işlemişlerdi. Top100 içindeydi ve şu an google yayından kaldırdı bu videoyu!!! Çok şey kaçırdınız emin olun...[/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirabilis -- 10 Temmuz 2006; 0:44:54 >

• WAAAAOOOOOOOWWWWWWW bu işi adamlar kendileri yaptı. Belgeseli izledikçe neler var neler. Sabırla izlerseniz bu kadar detaydan sonra kafanızda bu işi amerikanın kendisinin yaptığına dair tek şüphe kırıntısı bile kalmayacak. Çok detaylı bir araştırma yapmışlar.. Kafamda bu işle ilgili tek şüphe bile kalmadı.

Daha bitime 40 dakika falan var ama şu an kadar ispatlananlar,

-Binalar patlayıcılarla çökertildi İnce kamera detalyları ve zoomlarla açık açık gösteriliyor
    -İtfaiyecilerin telsiz konuşmalarına göre bulundukları katlarda patlamalar rapor ediliyor ve hepsinden feryatlar yükseliyor
    -Pentagona uçak çarpma hadisesi yalanın daniskası
    -Kulelerin çökmesinden 8.5 Milyar dolar tazminat alacak kişi???????? Ve son zamanlardaki mali durumu!!!!!!!!!!
    -Şahitlerin olay esnasındaki röportajları
    -Olay esnasında bazı görevlilerin söyledikleri ama 1 hafta sonra tam terisni söyledikleri
    -FBI 'ın hastane ve Sheraton Otle'de bazı mekanlara zorla girmeleri ve milleti susturmaları ve pencereye yönelip o sırada olmamış olan uçak hadisesini başlamadan izlemeye başlamalrı ve milleti susturmaları soruya izin verilmemesi

ve dahası için bence kaçırmayın bu kadar detaylısını hiç bir yerde göremezsiniz

Bu olay terör değildi büyük bir organizasyondu!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mirabilis

WAAAAOOOOOOOWWWWWWW bu işi adamlar kendileri yaptı. Belgeseli izledikçe neler var neler. Sabırla izlerseniz bu kadar detaydan sonra kafanızda bu işi amerikanın kendisinin yaptığına dair tek şüphe kırıntısı bile kalmayacak. Çok detaylı bir araştırma yapmışlar.. Kafamda bu işle ilgili tek şüphe bile kalmadı.

Daha bitime 40 dakika falan var ama şu an kadar ispatlananlar,

-Binalar patlayıcılarla çökertildi İnce kamera detalyları ve zoomlarla açık açık gösteriliyor
    -İtfaiyecilerin telsiz konuşmalarına göre bulundukları katlarda patlamalar rapor ediliyor ve hepsinden feryatlar yükseliyor
    -Pentagona uçak çarpma hadisesi yalanın daniskası
    -Kulelerin çökmesinden 8.5 Milyar dolar tazminat alacak kişi???????? Ve son zamanlardaki mali durumu!!!!!!!!!!
    -Şahitlerin olay esnasındaki röportajları
    -Olay esnasında bazı görevlilerin söyledikleri ama 1 hafta sonra tam terisni söyledikleri
    -FBI 'ın hastane ve Sheraton Otle'de bazı mekanlara zorla girmeleri ve milleti susturmaları ve pencereye yönelip o sırada olmamış olan uçak hadisesini başlamadan izlemeye başlamalrı ve milleti susturmaları soruya izin verilmemesi

ve dahası için bence kaçırmayın bu kadar detaylısını hiç bir yerde göremezsiniz

Bu olay terör değildi büyük bir organizasyondu!!!
    Bitti nihayet ama su gibi geçti diyebilirm. Bence kaçırmayın yoksa çok şey kaçırırsınız. Ufak tefek filmcikler gördük bugüne kadar ama bu en detaylı ve ciddisi. Sonu filme yakıştı... Benden söylemesi...

• quote:

Bitti nihayet ama su gibi geçti diyebilirm. Bence kaçırmayın yoksa çok şey kaçırırsınız. Ufak tefek filmcikler gördük bugüne kadar ama bu en detaylı ve ciddisi. Sonu filme yakıştı... Benden söylemesi...

Alıntıları Göster
    yugaru
  • ikizkuleler daha duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

ikizkuleler daha duruyo
    ŞEREFSİZLER ORTADOĞU DAKİ PETROL REZERVLERİNİ ELE GEÇİRMEK İÇİN VE İSLAMIN ÖNÜNE SET ÇEKMEK İÇİN YAPTILAR BU OLAYI
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

ŞEREFSİZLER ORTADOĞU DAKİ PETROL REZERVLERİNİ ELE GEÇİRMEK İÇİN VE İSLAMIN ÖNÜNE SET ÇEKMEK İÇİN YAPTILAR BU OLAYI

Alıntıları Göster
    BUrdan bir buçuk hafta önce link vermiştim ve pentagonun yalnlarını ortaya çıkaran çok uzun bir belgesel için likn vermiştim. Google o videoyu yayından kaldırıdı neden acaba??????????
  • quote:

BUrdan bir buçuk hafta önce link vermiştim ve pentagonun yalnlarını ortaya çıkaran çok uzun bir belgesel için likn vermiştim. Google o videoyu yayından kaldırıdı neden acaba??????????

Alıntıları Göster
    Tüh ya kaldırmış pis herifler. Bu belgeseli nereden bulabiliriz başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus-

Tüh ya kaldırmış pis herifler. Bu belgeseli nereden bulabiliriz başka?

Alıntıları Göster
    Hoca bende izledim ve böylesini görtmemiştim. Mirabilsin dediği gbi çok şey kaçırdınız. Proıfesyonelce hazırlanmış ve uzman bir inceleme ekibinin işiydi belliki. Binaların uçak çarpmalarından sonra patlayıcılarla çökertilmesinin video analizleri herşeyi açıklıyordu. İtfaiyecilerin katlarda patlamalar rapor etmesinden sonra feryatlar ve zaten çöküş geliyor... Kaydetmediğime bin pişmanım...

• quote:

Orijinalden alıntı: quazar

Hoca bende izledim ve böylesini görtmemiştim. Mirabilsin dediği gbi çok şey kaçırdınız. Proıfesyonelce hazırlanmış ve uzman bir inceleme ekibinin işiydi belliki. Binaların uçak çarpmalarından sonra patlayıcılarla çökertilmesinin video analizleri herşeyi açıklıyordu. İtfaiyecilerin katlarda patlamalar rapor etmesinden sonra feryatlar ve zaten çöküş geliyor... Kaydetmediğime bin pişmanım...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu videoyu kaydeden varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfed

arkadaşlar bu videoyu kaydeden varmı?

Alıntıları Göster
    izleyen arkadaşlar.....eğer microdoft int.exp kullanıyorsanız izlediğiniz şeyler "temporary internet files" içine kayıt edilir..oradan kopyala"masaüstü" yapın...sonra da rapide upload
  • quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

izleyen arkadaşlar.....eğer microdoft int.exp kullanıyorsanız izlediğiniz şeyler "temporary internet files" içine kayıt edilir..oradan kopyala"masaüstü" yapın...sonra da rapide upload

Alıntıları Göster
    Googleinki öle değil maalesef. Farklı bir dosya uzantısı ile katdoluyor ve ayrıca nerdeyse 12 gün oldu izleyeli çoktan güme gitt:))
  • quote:

Googleinki öle değil maalesef. Farklı bir dosya uzantısı ile katdoluyor ve ayrıca nerdeyse 12 gün oldu izleyeli çoktan güme gitt:))

Alıntıları Göster
    merak ettık baska bıryerde bulamayızmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0mad34

merak ettık baska bıryerde bulamayızmı acaba

Alıntıları Göster
    Üstüne düşersek herhal birileri kaydetmiştir belki. 2 saate yakın bir belgeseldi. Soluksuz izledim diyebilirim.. Gerçekten mutlaka bulmak lazım. Keske kaydetseydim nerden bileyim google in böyle bir emir alacağını!!!! Durur sandık:))
  • quote:

Üstüne düşersek herhal birileri kaydetmiştir belki. 2 saate yakın bir belgeseldi. Soluksuz izledim diyebilirim.. Gerçekten mutlaka bulmak lazım. Keske kaydetseydim nerden bileyim google in böyle bir emir alacağını!!!! Durur sandık:))

Alıntıları Göster
    İşte buldum sonunda...Adamlar yedeğini almışlar olayın ve şu an TOP 100 listesinde 3. sıraya tekrar yükseldi. Kaçırmayın tekrar. Videonun adını değiştirp bir çok dilde tekrar yayına koymuşlar.

http://video.google.com/videoplay?docid=1519312457137943386&q=Loose+Change (ingilizce) Bilmeyenler yine de anlayabilir. Görüntüler herşeye yetiyor zaten:)))

Türkçesini bulmaya çalışacağım yoksa hazırlayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quazar -- 10 Temmuz 2006; 17:54:43 >

• quote:

İşte buldum sonunda...Adamlar yedeğini almışlar olayın ve şu an TOP 100 listesinde 3. sıraya tekrar yükseldi. Kaçırmayın tekrar. Videonun adını değiştirp bir çok dilde tekrar yayına koymuşlar.

http://video.google.com/videoplay?docid=1519312457137943386&q=Loose+Change (ingilizce) Bilmeyenler yine de anlayabilir. Görüntüler herşeye yetiyor zaten:)))

Alıntıları Göster

şimdi izlemeye başlıyoruym, zaten hiç inanmamştım ben o olaya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

şimdi izlemeye başlıyoruym, zaten hiç inanmamştım ben o olaya...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu videoyu nasıl kaydedebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfed

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

eger Opera 9 browser kullanıyorsan videodownloader adlı widgeti kur onunla masa üstüne indirebilirsin.. zannedersem aynı olay firefoxda da var ama onun eklentisinin adını bilmiyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quazar

hocam türkcesini sabırsızlıkla bekliyorum ingilizcem pek iyi değil ayrıca merak ettim ingilizceyide şimdi seyredeceğim birde türkçesini seyredersem süper olur vallaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: quazar

hocam türkcesini sabırsızlıkla bekliyorum ingilizcem pek iyi değil ayrıca merak ettim ingilizceyide şimdi seyredeceğim birde türkçesini seyredersem süper olur vallaha

Alıntıları Göster
    Beyler bunu bir şekilde kaydetmek lazım.. Yokmu IE kullananlar çin bir formül?..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.