Şimdi Ara

9.3.3 Cydia Eraser Sonrası Tekrar JB Yapılmıyor (Çözümü Bulundu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 9.3.3 cihazda bellek kaybı sorunu vardı. cydia eraser ile cihazı sıfırlayıp tekrar sıfırdan jb yapayım dedim. Cydia eraser ile cihaz sıfırlandı fakat pangu ile jailbreak yapılmıyor. pangu ile jb yapmaya çalışıyorum ama cihaz respring yapıyor herhangi bir bildirim vermiyor ve Cydia gelmiyor. Sorun nedendir ? :/

Çözüm: Arkadaşlar VPN ile Jailbreak yaptım ve cydia geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuRz -- 19 Ocak 2017; 16:2:9 >

• Otomatik saati kapat. İphone'u bul'u kapat tekrar dene. Birde panguyu çalıştırdıktan sonra ekranı kendin kapat. Olursa veya olmazsa buradan tekrar dönüş yap sana yardımcı olmaya çalışacağım tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik saati kapatıp denememiştim. deniyorum hemen hocam
  • hocam malasef olmadı yine. herhangi bir bildirim gelmeden respring yapıyor. 25pp'den jailbreak yapmaya çalışıyorum ondada uygulama yüklenemedi hatası veriyor. anlamadım gitti.
  • Uçak moduna al ve cihazdaki parolayı kaldırıp dene birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykoman -- 19 Ocak 2017; 14:18:7 >
  • Denedim hocam ama yok olmuyor. Cydia eraser'dan sonra bir şeyler oldu. Keşke yapmasaydım arkadaş

• En başından beri yüklü duruyor eraser telefonda 9.3.3 JB 5S kullanıyorum, böyle konuları gördükçe az olan cesaretimde kaçıyor.
  • Hocam ben telefonda gereksiz hafıza kaybından kurtulayım diye yaptım jb'den olduk. bence hiç bulaşmayın

• uuRz kullanıcısına yanıt
    Jb varken icleaner'den dil dosyalarını felan silmiş olmayasın? Veya farklı dosyaları?

• Arkadaşlar VPN ile Jailbreak yaptım ve cydia geldi

• uuRz kullanıcısına yanıt
    Aynen bak o aklıma gelmedi.

• Kardeş ama Nasıl yaptın lütfen bana da bir cevap ver perişan oldum çözüm aramaktan yemin ederim ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.