Bildirim
9.7 inch iPad Pro işimi görür mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Apple pencil ile çizim filan gibi amacınız yoksa 2800 bence tablete çok air 2 de işinizi rahat görür bence ama para sıkıntım yok derseniz tabi pro en iyisi. -
O paraya okuz alirik ogrenci kardes.
Biz fakirlikten makarnaya ekmek dogruyorduk ogrenciyken simdikiler beklentisiz 2800 veriyor iPad'e. -
Arkadaşa katılıyorum.Prolar çok tuzlu air 2 almanı tavsiye ederim.Hala seri cihaz tabiri caizse akıyor. -
Pencil'in fiyatı daha uygun olsaydı hemen alacaktım fakat fiyatı malum.
Yoksa tableti beğendim. Bütün özellikleri 10 numara. Mobil cihaz dahi olsa,notebook'larla aşağı yukarı aynı performansı gösterir. Fakat bunun mobil tabanlı olması canımı sıkıyor
Ya bu ya da surface Pro 4. Fakat pro 4 TR'de bulmak zor. MS getirse alabilirdim ama çok zor.
Notlarımı yanımda taşıyabileceğim,ara sıra film,dizi izleyebileceğim bir cihaz arıyorum. Masaüstünü bile satmayı düşünüyorum şuan :) . -
Air 2 işinizi görür pro abartı olur 2800 tlde az para değil. Bende ipad 3 var bu dediklerinizi onda rahatlıkla yapıyorum kaldı ki air 2 gerçekten hala çok çok hızlı bir cihaz. -
Vatan'da air 2 vardı gidip bir bakmalı.
Fakat nedense Pro 'lar biraz daha öğrenci kitlesine hitap ediyor gibi.
Tabi fiyatı da maalesef ortada.
Keşke Pro yerine air 3 çıksaydı. -
Fakat ekran ginede 9,7 inc. Yaninda tasimak zor olmaz mi? Benim icin para konusundan cok devamli yaninda bulundurmak sorunu var. Tamam canta tasiyorum ama 9,7 gine buyuk. Belkide en kullanislisi yaninda tasimak acisindan ipad mini 4. Yaninada 5 SE. Ne dersiniz?quote:
Orijinalden alıntı: The Platypus
Vatan'da air 2 vardı gidip bir bakmalı.
Fakat nedense Pro 'lar biraz daha öğrenci kitlesine hitap ediyor gibi.
Tabi fiyatı da maalesef ortada.
Keşke Pro yerine air 3 çıksaydı. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2000watts
Fakat ekran ginede 9,7 inc. Yaninda tasimak zor olmaz mi? Benim icin para konusundan cok devamli yaninda bulundurmak sorunu var. Tamam canta tasiyorum ama 9,7 gine buyuk. Belkide en kullanislisi yaninda tasimak acisindan ipad mini 4. Yaninada 5 SE. Ne dersiniz?
Hocam 9.7 herhangi bir ders kkitabından,a4ten vs büyük değil ki.Ve incecik hafif aletler zaten,eğip bukmezseniz cantada sorun yok.Mini bence lüzumsuz bir alet -
Ben bisey sormak istiyorum simdi ipad proda youtuben 1440p video acabiliyoz mu ekran destekliyo sonucta. Hani kalite secerken.sadece 720 var dedilerde emin olmak istedim -
bende öğrenciyim air 2 var derslerde stylus ile not alma gerekirse, ses kaydı alma gibi işler yapıyorum hafif ince cihaz çantada olup olmadığı bile belli olmuyor. Oldukça işlevsel tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: rmznaslı
Ben bisey sormak istiyorum simdi ipad proda youtuben 1440p video acabiliyoz mu ekran destekliyo sonucta. Hani kalite secerken.sadece 720 var dedilerde emin olmak istedim -
Pro'nun ne gibi avantajları olur? -
kalemle çok farklı şeyler yapılabilir ama adı gibi profesyonel işler için kullanılabilir.
Kamera yeni belki o bir artı sağlar.
Aynı zamanda işlemci falanda yeni nesil. mesela air 2 önümüzdeki 2-3 sene kusursuz kullanılabilecekse pro 5-6 sene kusursuz kullanılır gibi. -
Üniversite'de iş görür mü emin olamadım henüz.
Laptop da almak istemiyorum ağır oluyorlar ve performansları düşük. Fakat mühendislik uygulamaları için her türlü bir tane Laptop gerekecek sanırım.
Üniversite öğrencisi misiniz? -
Evet üniversite öğrencisiyim.
İş görmesine görür ama aletten ne istediğine de bağlı not alma vs için fazlasıyla yetecektir Air 2.
laptop olarak bütçede varsa macbooklara bakabilirsin. Hafif ve güçlü cihaz olarak. -
Mac'ler bana ağır kaçar gibi. Aşırı pahalılar. Ultrabooklar fena değil ama,güzel alet yok o taraflarda. Bütçem maksimum 3000 tl. -
Ben ipad pro düşünüyorum ama tek sebebi çizim yapmam, elimde Imac ve Wacom grafik tablet olmasına rağmen sürekli masabaşı zorunluluğundan kurtulmak için istiyorum. Bu şekilde bir işiniz olmayacaksa pro bence gereksiz, özellikle de 12 inçlik versiyon. Air size yetecektir. -
O zaman temelli vazgeçtim
Air 2'ye bakacağım. Performans açısından çok büyük bir fark hissedeceğimi zannetmiyorum. Kamerayı zaten kullanamam.
Keşke en azından 4 gb rami olsaydı. O da yok. :/ -
çoooooooooooooooooooook pahalıquote:
Orijinalden alıntı: Kankkunen
Ben ipad pro düşünüyorum ama tek sebebi çizim yapmam, elimde Imac ve Wacom grafik tablet olmasına rağmen sürekli masabaşı zorunluluğundan kurtulmak için istiyorum. Bu şekilde bir işiniz olmayacaksa pro bence gereksiz, özellikle de 12 inçlik versiyon. Air size yetecektir.
imkanı yok 2800 lira etmesinin
gerçekten saçma ötesi bir fiyat
osx'in tablet sürümü falan olsa mesela ve ios yerine onunla gelse bir ihtimal ama şu anki hali için zerre gerek yok bu parayı vermeye
ipad kullanmasak tanıtımlarına da inanacağız. ne akla hizmet sürekli "bilgisayar" vurgusu yapıyorlar bu tablete anlamış değilim.
önüne klavye koyunca bilgisayar oldu sanıyorlar.
64gb air 2 her türlü işini görecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 26 Mart 2016; 22:38:03 >
-
Bence de 64 Gb Air işini fazlasıyla görür...9.7 Pro çok para değmez.. 4k video çekiyormuş :)quote:
Orijinalden alıntı: defected
çoooooooooooooooooooook pahalı
imkanı yok 2800 lira etmesinin
gerçekten saçma ötesi bir fiyat
osx'in tablet sürümü falan olsa mesela ve ios yerine onunla gelse bir ihtimal ama şu anki hali için zerre gerek yok bu parayı vermeye
ipad kullanmasak tanıtımlarına da inanacağız. ne akla hizmet sürekli "bilgisayar" vurgusu yapıyorlar bu tablete anlamış değilim.
önüne klavye koyunca bilgisayar oldu sanıyorlar.
64gb air 2 her türlü işini görecektir.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- apple pencil tutukluk yapıyor
- apple taksit seçeneği çıkmıyor
- ipad pil sağlığı
- ipad instagram tam ekran yapma
- ipad pdf üzerine not alma
- en iyi telefon işlemcisi
- ipad batarya değişimi
- ios 18.0.1
- ipad mini 7
- iphone se 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X