|
Bildirim
Geçilmez tabi ki arkadaş. Yenilik adına verdikleri gidim şeyler işlemci adı pil ekran boyutu vs bunlar yenilik değil tel değişmeye değecek yenilik değil.
|
çok daha büyük pil diyor editörcüğümüz ama fark 0.400'lü bir şey ve aynı şeyi ekran içinde yapıyor 15 pro max ekranı ile 16 pro max ekran arasında ki ÇOK BÜYÜK FARKI bir ben mi anlamadım acaba? :)
|
Bence asla geçilmez, illa geçecekseniz iPhone 17'yi bekleyin derim. 16 serisi olmamış..
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 9 Eylül 2024; 21:42:44 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 10 Eylül 2024; 00:25:42 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Her sene yeni çıkan iphone övülürken bir önceki genelde kötülenir. Hep aynı sloganlar. "Daha iyi resim çekme, daha iyi şarj süresi, çart curt" 17 çıkarken de aynı sloganlar kullanılacak. Aslında bu 15S oluyor |
|
Aynı mesajı daha dün ben yazdıydım. Tekrar söylüyorum daha geçen sene yüzyılın teknolojisi olarak tanıtılan 15 modeli bu sene nasıl eskide kalıp yeni çıkanı alma gereksinimi duyuluyor? 1 senede telefona ekledikleri hiçbir şey yok. |
|