Şimdi Ara

9.ay 2006 uretim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

01/07/2007 tarihinde açmış olduğunuz bir ilan şirket çalışanları tarafından görüldüğünde konsolu kimden aldığınız sorulmuş. Herhangi bir cevap vermemişsiniz.

09/07/2007 tarihinde bu mesaja sizden aldım diye cevap vermişsiniz , ve bozulduğunu şirket çalışanları tarafından ilgi gösterilmediğini , birisine iki defa tamir ettirdiğinizi ama yeniden bozulduğunu söylemişsiniz.

Gönderdiğiniz mesajı okuduğumda derhal Atilla bey'le iletişime geçmenizi istedim ve (şirket çalışanlarından kaynaklanan bir hata olabileceğini düşünerek) ücretsiz servis alacağınızı size bildirdim. İşi garantiye almak için ortağım Atilla bey'in özel telefonunuda size ilettim.

Siz bu çağrıya herhangi bir şekilde cevap vermediniz.

Sizin için daha ne yapabilirim bilemiyorum.

Mete Üçbudak
    Atik_Elektronik
  • irtibata gecmem ucretsizde olsa cunku dukkanınızdan kovdunuz resmen ne demek ay sonra getir oradaki mersinde diyor siz yurtdısında paramla rezil olamam sattim makinayi ucretsiz servisten once ilk geldigimde yardım gerekliydi
  • ben bana bisey yapmanızıda ıstemıyorum burda herhangi bisey talep etmedi sadece buradaki arkadasları bılgılendırmek istedim bole yuzeysel anlatacagınıza dediklerimde herhangi bi yalan var mı onu soyleyin oradaki arkadas bi ay sonra getir mersinde demedi mi siz pm de bana yurt dısındaydım demediniz mi nedir bu celiski onu anlamadım ben.benim makinam 25 gunde bozuluyor ama siz bana 1 ay sonra getir diyorsunuz ama makinayı satarken parasını 1 ay sonra vermedim ben anında odedim.konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok konu aynen boyle ıste.
  • bende Atik elektronikten ürün alıyorum gayet dürüst satıcılar tahtakale gibi bi yerde bu kadar dürüst satıcı yok acık söyliyim
    sattıkları ürünün arkasındalar her zaman her türlü sorun cıktıgında uygun ücretlerle servisde veriyolar bence iletişimde sorun olmus
  • bu mete sahtekarın tekidir bir şey almayın ondan akıllı olun atıp tutmayın ne kadar tanıyorsunuz onu oranın en sahtekar adamıdır o
  • Yuh artık yani hakaret etmeyede başladık artık forumda ,
    Adamı kaç yıldır tanıyorum saçma sapan konuşmuşşun;
    Yeni üyelik alıpda işleri iyi giden firmalara atıp tutmak kolay !
    Acaba sen hanigi firmanın köstebeğisin;

quote:

Orjinalden alıntı: fishmen

bu mete sahtekarın tekidir bir şey almayın ondan akıllı olun atıp tutmayın ne kadar tanıyorsunuz onu oranın en sahtekar adamıdır o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 12 Temmuz 2007; 16:06:13 >
  • bu işten bişi anlamadım arkadaş haklı diyecem de atik in senin cevapına yazmış oldugu bi cevap var onlar haklı diyecem olmaz ama gerçek var uslup kötü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakanatbas

Yuh artık yani hakaret etmeyede başladık artık forumda ,
    Adamı kaç yıldır tanıyorum saçma sapan konuşmuşşun;
    Yeni üyelik alıpda işleri iyi giden firmalara atıp tutmak kolay !
    Acaba sen hanigi firmanın köstebeğisin;

quote:

bu mete sahtekarın tekidir bir şey almayın ondan akıllı olun atıp tutmayın ne kadar tanıyorsunuz onu oranın en sahtekar adamıdır o

+101

• Bence forumda firmalar hakkında iyi veya kötü konuşulmasının yasaklanmasının lazım. Yoksa böyle tipler çok moral bozar.
  • quote:

Ben senin yapmış olduğun şu yorumlardan sonra senin büyük ihtimalle Atik Elektronik in rakiplerin hatta aynı civardaki dükkan sahibi veya çalışanlarından biri olduğunu düşünüyorum, Benim tanıdığım Atik Elektronik çalışanları ve METE ABİ müşterisini asla böle sahtekarlıklar yaparak üzecek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ki ben kendisinden Şubat ayında XBOX360 almış bir müşterisiyim ve cihazı aldıktan 15 gün ile 1 ay arası bir zaman geçmişti Joypad de L2 tuşunda meydana gelen bir hatayı yaklaşık 2 ay sonra kendisine söylememe rağmen arıza bakımını yapabileceğini söyledi (ücretsiz) (gerçi ben işten güçten başımı kaldırıp bir türlü gidemedim ama) ben yeni bir Joystick aldım ve sorunsuz 1 gün içerisinde ürün elime ulaştı. Bence asıl sahteakar sen ve senin gibi gölgeler arkasında savaşan biridir,

• ben mersindeyım bi yardımım olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

Bence forumda firmalar hakkında iyi veya kötü konuşulmasının yasaklanmasının lazım. Yoksa böyle tipler çok moral bozar.

+12354232

birde arkadaşlar bu kadar deliler gibi savunduğunuz insanlar ankarada olsun istanbulda olsun, gelen konsolları yasadışı yollardan satıyolar, ve yine yasadışı yöntemlerle modluyorlar, kopya oyun satıp korsan sektörüne hizmet ediyorlar. siz hala neyi tartışıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 12 Temmuz 2007; 16:57:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

quote:

Bence forumda firmalar hakkında iyi veya kötü konuşulmasının yasaklanmasının lazım. Yoksa böyle tipler çok moral bozar.

+12354232

birde arkadaşlar bu kadar deliler gibi savunduğunuz insanlar ankarada olsun istanbulda olsun, gelen konsolları yasadışı yollardan satıyolar, ve yine yasadışı yöntemlerle modluyorlar, kopya oyun satıp korsan sektörüne hizmet ediyorlar. siz hala neyi tartışıyorsunuz

Kardeş yasal oyunlar yasal makinalardan bahsediyosunda, Biz TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ, kimin orjinal makina ve oyun alacak maddi gücü var. Firmalarda satış politikalarını bölgelere göre belirleseler kimsede bu tür şeylerle uğraşmaz. Ben kalkıcam 1400 verecem Ps3 alacam 1000ytl verecem XBOX alacam bide oyun başına 80-150ytl arası para vericem yok böle bi mantık ya! Avrupalı veya Amerikalı bi vatandaş için bunlar küçük meblaglar olabilir ama CANIM TÜRKİYEMİN şartlarında senin bu dediğin gazoz ağacı oda burda yetişmez.

• +1000

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkorkmaz

quote:

quote:

+12354232

Kardeş yasal oyunlar yasal makinalardan bahsediyosunda, Biz TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ, kimin orjinal makina ve oyun alacak maddi gücü var. Firmalarda satış politikalarını bölgelere göre belirleseler kimsede bu tür şeylerle uğraşmaz. Ben kalkıcam 1400 verecem Ps3 alacam 1000ytl verecem XBOX alacam bide oyun başına 80-150ytl arası para vericem yok böle bi mantık ya! Avrupalı veya Amerikalı bi vatandaş için bunlar küçük meblaglar olabilir ama CANIM TÜRKİYEMİN şartlarında senin bu dediğin gazoz ağacı oda burda yetişmez.

• quote:

quote:

quote:

+12354232

arkadaşım bu dedilerinin hiçbirisi korsan oynamaya mazeret değildir. o zaman sokaktaki hırsızlarıda sonuna kadar savun sen! adamların evinde aşı yok yemeği yok çalışıyo kazanamıyo, napsın adam başka çaresi yok senin benim cebimden para çalıyo onlarda haklı napsınlar dimi!? alıcak gücün yoksa almazsın, yada ayda 10 oyun alıcağına 1 tane oyun alır onunla yetinirsin . ülkede şartlar bu durum bu. sizin gibi korsancılar yüzünden farkettiyseniz türkiyeye daha xbox gelmedi. bunun savunucak neyi var çözemedim. ben orjinal oyun alıyorum pc mede orjinal windows ve orjinal yazılm kullanıyorum. eğer paran yetmiyorsa almazsın yada oturursun paranı biriktirir sonra alırsın alabildiğini. senin "CANIM TÜRKİYEN" senin gibi düşünenler yüzünden hala "CANIM" olarak duruyo farkında değilsin galiba. senin gibi "CANIM TÜRKİYEM" ciler yüzünden hiçbir müzik grubu türkiyede konser vermiyor, senin gibi "CANIM TÜRKİYEM" ciler yüzünden hiçbir yazılım firması türkiyeye yatırım yapmıyor. bunu hala hangi akla hizmet savunuyorsun sen ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

+12354232

arkadaşım bu dedilerinin hiçbirisi korsan oynamaya mazeret değildir. o zaman sokaktaki hırsızlarıda sonuna kadar savun sen! adamların evinde aşı yok yemeği yok çalışıyo kazanamıyo, napsın adam başka çaresi yok senin benim cebimden para çalıyo onlarda haklı napsınlar dimi!? alıcak gücün yoksa almazsın, yada ayda 10 oyun alıcağına 1 tane oyun alır onunla yetinirsin . ülkede şartlar bu durum bu. sizin gibi korsancılar yüzünden farkettiyseniz türkiyeye daha xbox gelmedi. bunun savunucak neyi var çözemedim. ben orjinal oyun alıyorum pc mede orjinal windows ve orjinal yazılm kullanıyorum. eğer paran yetmiyorsa almazsın yada oturursun paranı biriktirir sonra alırsın alabildiğini. senin "CANIM TÜRKİYEN" senin gibi düşünenler yüzünden hala "CANIM" olarak duruyo farkında değilsin galiba. senin gibi "CANIM TÜRKİYEM" ciler yüzünden hiçbir müzik grubu türkiyede konser vermiyor, senin gibi "CANIM TÜRKİYEM" ciler yüzünden hiçbir yazılım firması türkiyeye yatırım yapmıyor. bunu hala hangi akla hizmet savunuyorsun sen ?

Zaten senin gibiler yüzünden değilmi bu dünyanın hali Kanser ilacı var bir kutusu 500ytl, Avrupalı dünyada gezmedik yer bırakmazken, Afrikalı açlıktan ölüyo, Ne demek yaw paran yoksa oynamayacaksın, senin paran var sen herşeyi yapmaya hakkın var ölemi yani altta kalanın canı çıksın yani YUH sana be, bunun önünü kesmekte ki buşekilde bi çözüm ancak senin gibi tuzu kurulara yakışırdı ben oynayabiliyosam bunu öle veya böle herkes oynamalıdır ha yasal olmuş ha yasal olmamış, dediğim gibi bu işin tek çözümü nasıl reion kodları var bölgelere göre, bunun gibi satış fiyatları içinde dünya üzerinde bölgelere ayrılmalı başka çıkış yolu yok bu işin Türkiyede bu makinanın satış fiyatı 400-500ytl arasında olmalıydı oyunlarda 20-50ytl arası bak bakalım o zaman korsana ihtiyaç kalıyor mu? hem satış grafikleri yükselir hemde hiç kimse böle şeylerle uğraşmaz

• ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuzki sanki parası olan zangin olan biri gidip orjinal oyun mu alıyor zannediyorsunuz az çok firmware in ne olduğunu bilen biri 10 ytl ye oyun almak varken veya internetten bedavaya indirmek varken gidipte 100 ytl oyuna vermez. ben olsam bende vermem acı ama gerçek. bu arada dreampowder sadece oyunla ilgili değil bu eminim internetten dizi veya film indirip izliyorsundur veya mp3 indirip dinliyorsundur o zaman böyle etik postlar yazma bence, savunduğun şeylerin arkasında sadece lafla durmak pek gerçekçi gelmiyor bana ,ha tabi bunları yapmıyorsan sonuna kadar yaz tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 12 Temmuz 2007; 18:06:17 >
  • aib siz nerden oyun alıyosunuz anlamadımki. ben daha yeni battlestations midwayi aldım 35 dolar yani 50 ytl.. ağzınıza sakız gibi dolamışsınz 100 ytl ye oyun diye hey allahım ya.. hadi onu geçtim kanser ilacı ile xbox360 oyunlarını aynı kefeye koymakta çok güzel bir benzetme yani kutlarım. o 500 ytl lik kanser ilacının 100 gramını yapmak için adamlar 10 dönüm tarladan bitkilerin özünü topluyor araştırmasını yapmak için milyarlarca dolarlık araştırma yapıyor. neyse konuşmalarından zaten belliki daha hayatında hiç iş tecrüben yada ticaret tecrüben olmamış, firmların masraflarının olduğunu daha idrak edemiyorsun, senin kafanda zaten 50 ytl ye alınıp 80 ytlye bir ürün satılırsa bunun 30 ytl si cepte oh ne güzel iş diyen bir zihniyettesin büyük bir ihtimalle. evet türkiyedeoyun pahalı çünki mevcut piyasanın çok büyük bir kısmı kopya oyun oynuyor adamlar getirdikleri ürünlerle masraflarını karşılayamıyorlar. bende faturasız spot ürün alayım faturasızsatayım oh cebimde para bende şeker gibi olurum müşterime tabi:) 1 milyon dvd masrafı 10 milyon satış noldu eder sana %900 kar bumudur ticaret yani bilip bilmeden konuşmayım her konuda.

• Kaç yıldır oyun oynuyosun sen merak ediyorum

kansere konu nerden gelmiş bi kendi yazdıklarını bi oku bakim, sen hırsızlara nerden geldiysen ordan gelmiştir. Git bi Gears of War, Lost Planet, Forza, Halo,Darkness,CM Dırt, Mass Effect i 50 ytl ye al bakimde görüyüm seni oyuna göre fiyat belirlendiğini bilmeyecek kadar oyun kültürü var sende, Sen bir firma sahibi olduğunu düşün bir yatırım yapmışsın senin iş hayatını yöneten bir bankada çalışıyorum ben savunduğun şeyler hakkında sana Çin örnek gösteriyim adam malı yapıyo, üretiyo ucuza satıyo ve piyasanın tek hakimi oluyo yani rakip makip bişey kalmıyo, öyle veya böyle adamlar tüm ticareti tekeline almışmı, ayrıca şu an çin malları eskisi gibi kalitesiz diyenler etrafına bi baksın çin malı olmayan çok az şey kalmıştır. Demek ki hem kaliteli hem ucuz olabiliyormuş toptan satış genel anlamda az ama birey olarak daha fazla insana ulaştığı için daha çok kar. yerim senin ticaret bilgini 8gb lık bir dvd nin kaç para olduğundan haberi yok geçmiş tüccarlıktan bahsediyo, zaten senin gibi kolay para kazananlar harcadıklarının hesabını yapmazlar, sonrada gelir vay efendim orjinal oyun orjinal konsol felan edebiyat parçalarlar böle microsofta 1 ytl kaptırmasam benim için büyük kardır.

• AYRICA 1000 DÖNÜM DEİL 1,000,000 DÖNÜM Bİ O KADAR BİTKİ VERİLEN EMEK İNSAN CANINDAN DEĞERLİ DEİL BU İŞLERİ KAR İÇİN YAPILAMAZ. ZENGİN YAŞASIN GARİBAN ÖLSÜN ANKARA ONKOLOJİDE Kİ BİR BABANIN CEBİNDE PARASI OLMADIĞI İÇİN ÇOCUĞUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLÜME ADIM ADIM YAKLAŞTIĞINI GÖRSEN BU TİP HASTALIKLARDA İNSANIN ÇARESİZLİĞİNİ GÖRSEN ONDAN SONRA BİLMEME KAÇ DÖNNÜM TARLADA BİLMEM KAÇ BİTKİ BİLMEM NE TEKNIOLOJİSİ DİYE DÜŞÜNMEZDİN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.