Şimdi Ara

9.ay 2006 uretim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bu firmaların sahte üyeleri, bi "fake club" kurun forumda, girin oraya yazın yazılarınızı, sizinle mi uğraşıcaz..
  • Tşk;
  • çin dediğin ülkede insanlar ayda 100 doların altına çalışıyo ondan ucuz olduğunu düşündünmü hiç acaba? insanları köle gibi çalıştıran bir ülkenin sınırsız kalitesizlikteki malları yüzünden türkiyede fabrikalar kapanıyor farkındamısın bilmiyorum. sende benim gibi çine gidip görseydin o muhteşem çinde işçilerin 10 kişilik koğuşlarda yatıp kalktığını görürdün tabi ucuz olur üretimleri. bu arada son olarak senin bildiğin o 8gb dvd fiyatları "perakende" fiyatı. ticari deha arkadaşım adamlar toptan fiyatına ve toplu alım yaptıkları için ucuza alıyorlar hiç düşündünmü bunu acaba?

neyse özür diliyorum, başlığını alakasız bir yöne yönlendirdim konuyu kapatıyorum. başkada bu konu başlığına mesaj atmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 13 Temmuz 2007; 9:24:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

çin dediğin ülkede insanlar ayda 100 doların altına çalışıyo ondan ucuz olduğunu düşündünmü hiç acaba? insanları köle gibi çalıştıran bir ülkenin sınırsız kalitesizlikteki malları yüzünden türkiyede fabrikalar kapanıyor farkındamısın bilmiyorum. sende benim gibi çine gidip görseydin o muhteşem çinde işçilerin 10 kişilik koğuşlarda yatıp kalktığını görürdün tabi ucuz olur üretimleri. bu arada son olarak senin bildiğin o 8gb dvd fiyatları "perakende" fiyatı. ticari deha arkadaşım adamlar toptan fiyatına ve toplu alım yaptıkları için ucuza alıyorlar hiç düşündünmü bunu acaba?

neyse özür diliyorum, başlığını alakasız bir yöne yönlendirdim konuyu kapatıyorum. başkada bu konu başlığına mesaj atmıyorum.

Ya neyse seninle uğraşamam

Dükkan sahibi olduğun her halinden belli yalnız sana tavsiyem ATİK ELEKTRONİK i örnek alman adam almış firma ismiyle bi nick öle senin gibi Tüm forumlarda gezip ona buna laf yetiştirmiyo oku adamların mesajlarını esnaflık nasıl olur öğren biraz,

• Neyse arkadaşlar tartışmayı daha fazla uzatmayın...
    herkesin kendine göre haklı tarafları var...
    topic açan arkadaşıımızda problemini çözmüş zaten.
    problem yok yani.
  • herkesi kendi gibi görenlere yuh diyorum ya fake fan club mış kendi çok orjinal ya yahu işte sorun yaşayan bi kişi bile yok diyordunuz hani adam dayanamadı yazdı onada fake dendi ya neyse zamanla çıkacak daha sorun yaşayanlar onlarada fake denecek ama çıkacak zaten kimin fake yaptığı ortada allahtan bende almamışım alın alın dediğiniz yerden sorun yaşıyınca hemen suç müşteriye atılıyor fakesin diye kimse kanmasın bence sizde fake olursunuz sorun yaşıyınca on kişide çıkar evet fakesin deyince artık sende inanırsın fake olduğuna susarsın işte garantide bu oluyor demekki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.