Şimdi Ara

9.AYLIK VUCUT GELISTIRME - IYI KOTU YORUMLARMISINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
7.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor Salonuna gidiyor musun hocam? Bu arada, güzel değişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antrenman planını veya antrenörünü, hiç olmadı salonunu değiştir. Vucut yapın tam ektomorf veya tam endomorf değil mezomorf ve endomorfun arasında fakat 9 aylık gelişimin çoğu tam ektomorftan daha az olmuş. Ya sporu çok düzenli yapamadın ya da antrenman programina çok özen göstermedin veya sen özen gösterdin ama en başta yazdıklarımdan ötürü böyle oldu. 9 ayda standart bir antrenmanla bundan çok daha fazla gelişebilirdin beslenmene de çok dikkat etmemiş olman olası. Ama ne olursa olsun spora devam :) İlla vucudunun kendini göstermesine gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

yok knka tavugun sarısını atmıyorum :D şaka bir yana yumurtaları bütün yiyiyorum çok kilolu değilim takılmıyorum sarısı yağlıymış kolestrollüymüş falan

Alıntıları Göster
    Ahauahauaua

Eyvallah reyiZ

• Dostum çok iyi değişim tebrik ederim.

Bu arada yan karındaki yağları nasıl erittin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devam et çok güzel
    :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

Dostum çok iyi değişim tebrik ederim.

Bu arada yan karındaki yağları nasıl erittin?
    çok eritemedim aslında ama yağ oranı düştükçe azalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbey617

Spor Salonuna gidiyor musun hocam? Bu arada, güzel değişim.
    evet 9aydır salona gidiyorum başta ilk 3 at düzensizdi ama sonradan araştırarak daha düzenli bir çalışma ile devam ettim
  • Kardeşim azmin ve düzenli çalışman için seni tebrik ediyorum.
    Burada klavye başında yazan miskinlere aldırma.
    Resimlerini ara ayları koymadan direk ilk halin ve 9 aydaki halini koysan zaten fark daha bariz ortaya çıkar.
    Gayet güzel sonuçlar almışssın.
    T-shirt lede beleli olacak hatların oluşmuş. Kolların şekillenmiş . Göğüs şekillenmiş oldukça başarılı sonuç almışsın.
    Fit bir vucudun olmuş. Bunun haricinde hayat enerjinde armış ve sağlık kazanmışsındır.
    Devamını düzenli olarak getirmeni dilerim.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Not 192 kilo 72 ben yaglanarak kilo alacağım bin muzlu gofret700 Gr ideal

• Bobby Zzz kullanıcısına yanıt
    Harcanılan para bir eşyaya değil kendine harcıyorsun. Fizik güzel olmuş devamını dilerim.

• Beslenmen biraz zayıf.
    Deltoid yerine trapez calismissin, o yüzden omuzlarin geniş durmuyor.
    Büyük trapez kafayı büyük omuzlari dar gösterir. İşin hilelerinden biri. 6 ile 9 arasındaki farktan dolayı eleştirdim.
    En kötü çalışma hiç çalışmamaktan iyidir.
    Çok iyi bir gelişme saglamissin, tebrik ederim.
    Tamamen amatör fikrimdir, uzman falan değilim.

• vucudun gayet guzel sekil almis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

bu da kendini spor gurusu ilan ettiğini sanıyor

herkese bir yardım etmeler , motivasyon vermeye çalışmalar

Alıntıları Göster
    Ne yapsın, milletin moralini bozmaya çalışıp hiçbir faydası dokunmadan laf mı atsın? E tabi, öylesi daha kolay

Konuya gelirsek, öyle çok yüksek bir maddiyat veya profesyonel bir çaba,destek yoksa gelişim zaten çok hızlı olmaz. Bence 9 aya göre iyi iş çıkarmışsın. Tempoyu bozmadan devam edersen uzun vadede güzel sonuçlar elde edebilirsin. Arada esneklik ve mobilite egzersizleri de yap, youtube'da bir sürü kaliteli rehber var tavsiye edeceklerim
    AthleanX
    Saturno Movement
    OfficialThenX
    Güzel ve profesyonel kanallardır,üzmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 17 Ocak 2020; 13:57:19 >

• Tam belli olmuyo daha çok boxerli foto atar mısın?
    Boxer gri olursa sevinirim

• Bu sporu sadece üst bölge olarak yapanlara sinir oluyorum.İnşallah sende öyle değilsindir şayet bu zayıflıkta çok leş bir görüntün olur.

Değişimine gelecek olursak doğru yoldasın burda sana sallayanları kafana takma.İradesi olmayan pc başına cips kola yapmaktan başka bir vasfı olmayan herkes burda uzman olmuş bişeyler diyor.

Ben de bu sporu 3 senedir yapıyorum.İlk sene sürekli çevremden o kadar uğraşıyon değse bari,çok gelişemiyorsun,boşuna para harcıyorsun,genetiğin kötü uğraşma vs vs. laflarını duydum ama hiçbirini takmadım.O gün bu lafları diyenler şuan bize de program yazar mısın ? diye peşimde geziyorlar.

He şu yukarda tshirt giy belli olmaz diyiciler gelmeden söyleyeyim ben bol gömlek giysemde belli oluyor :) Zaten Ayvalıkta yaşıyorum yazın en az 5 ay çıplak geziyorum hahaha kudurun.

İg: frknsmskk (başladığımda senden zayıftım vücudu merak edersen bakarsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 17 Ocak 2020; 14:13:56 >

• Bence gayet iyi bir gelişim olmuş, elbette eksikleri var ama buraya gelip adamın şevkini kırmayın. İlk haliyle son hali bambaşka. Benim de yasamak istedigim bir değişim. Bende suan attigin ilk fotograftaki gibiyim sadece daha zayifim.

Biraz daha omuz ve göğüs calisirsan hos olur, kollarin göğüslerine gore daha kalin kalmış.

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Boy kaç onu sole önce sonra foto at

• Üste çok abanırsan zargana olarak kalırsın aman ha

• Adam vücut geliştrme yarışmasına katılmıyor beyler. 9 aylık periyotta oldukça fit bir görünüme kavuşmuşsun. Bunu koruman yeterli olacaktır. Fazlası hoş değil.

• 9 ay için gayet iyi, benim sanırım üçüncü yılım dolacak halen bir yere varabilmiş değilim. Anca bastığım kilolar artıyor başka sonuç yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.