Şimdi Ara

9.AYLIK VUCUT GELISTIRME - IYI KOTU YORUMLARMISINIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tebrikler güzel bir gelişme göstermişsin. Umarım bu azimin ile devam edersin, başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu sahıbının 2 aylık konusunu sayesınde yazın bende spora baslamıstım.6 aydır da devam edıyorum güzel gelişme kaydettım.

kıskanc insanlar burdada yıne kendılerını bellı etmıs. özellıkle kozmozon delısı nickli kendını zargana olarka tabirleyen arkadasımız bu adamın ve benım spora yapma sürem kadar burda agladgını herkonuda belli etmiştir.

zarganalar olmasa farkımız belli olmaz tabi. zarganalar hep zargana olsun kı bı farkımız olsun bızımde
  • İyi gelismissin ben bir yıl yapmıştım böyle olamamistim spor dışında nelere dikkat ettin neler yaptın detay ekle biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeglin_palantir

İyi gelismissin ben bir yıl yapmıştım böyle olamamistim spor dışında nelere dikkat ettin neler yaptın detay ekle biraz
    Fixlerim var sadece sabah 5tam yumurta ve akşam 400gr tavuk her allahın günü 400gr civarı et yiyorum tavuk olmasada balık kırmızı et kesin et var onların dışında çok dikkat etmiyorum
  • Hocam başlangıçtaki kilonuzla şimdiki kilonuzu söyler misiniz

• İyi iyi. Devam et. Güzel gelişme.

• pilosopo kullanıcısına yanıt
    başlangıç 80 şimdi 78 :)
  • Gelişme güzel omuzlara yuklenmeniz gerek anatomi olarak gelişmiyorsa bilemem ancak omuzlar dar kalmış gibi.

• ister 9 ay olsun ister 5 sene olsun. müthiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

1. Göbek gitmiş
    2.vucut hatların sikilasmis biraz
    Onun dışında elbise üstünde zerre belli olmayacak bir vücut.herkes bu değişim fotolarinda çıplak foto atiyo la yiyosa bı sweat üstünde atım resim ozaman bakalım dıştan nasıl görünüyor.

Bu spor için ya genetigin olacak yada ilaç kullanacaksın ki ilaç bile kurtarmaya bilir çöp genetiği

9 aya degdimi sence.9 ay spora kaç bara gitmiştir sence şöyle bi?
    Hocam gözünü seveyim bu nasıl bir yorum, o kıyafetleri giyip vücudunun belli olması mı sizin için bir başarı ya da tatmin örneği, çocuk ne güzel fit bir vücuda ulaşmış, gayette sağlıklı ve güçlü duruyor, lütfen böyle yaptığına değdi mi diyerek insanların hevesini, arzusunu kırmayın
    (Kardeşim sen devam et, 10 numara görünüyorsun)

• Valla hacı gayet güzel bir gelişme olmuş.İnşallah afer before yapma zevki bize de nasip olur.
    daha iyisi olabilir mi?elbette olur.Onun için çalışmaya devam.
  • Çok iyi olmuş bence. Boyunuzu öğrenebilir miyim bu arada

• 9 ay ıcın cok ıyı bır gelısım. Burada hayatında spor yapmamıs hıcbır fıkrı olmayanları dıkkate dahi alma. 10 yıldır spora gıdıyorum ne zor oldugunu bılıyorum. İlk yıllar kolay vucut hızlı tepkı verıyor gelısıyorsun ama yıllar geçtıkce yılda 1-2 cm hacım almak bıle cok zor oluyor.

Kas yaparsın vucut yaglanır, kılo verırsın kas gıder. Çok zor ayarı tutturmak ve diyete sadık kalmak.
  • harika olmuş hocam ben de tam bunun gibi bir şey yapmka istiyorum tebrik ederim
  • 179cm 78kilo falanım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.