Şimdi Ara

9 BİNLE MEZUNA KALMAK(SAYISAL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt
    Ya biz ne desek boş kendi kararı sonuçta ikna edemeyiz ama aralık sıkıştıkça şans oranı cidden çok artıyor. 2022 gibi bi sınavda 1k ile 5k arası net farkı o kadar az ki. Gelecek sene sınavın daha kolay olup olmayacağı belli değil, seçim var vs. Çok ciddi bi şans faktörü var yani işin içinde. Sadece en iyi ihtimali düşünüp gelecek sene çalışır 1k yapar istediği yere gider demek kolay. Bunun psikolojik kısmı da var. 3 sene aynı sınava çalışmak hiç kolay değil. İlk mezunda yanında arkadaşları vardır yine az çok ikinci mezunda hiç kalmaz nerdeyse. Artı olarak kolay bi sınav geldi diyelim ve dikkat hatası vs. Yüzünden 5k yaptı 9kdan 5kya çekmek için verdiği 1 seneye cidden değecek mi? 1 sene dayanırım demek kolay, yaşarken (özellikle ders çalışırken) geçmiyor o süre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • discord gel

olum 18kdan mezuna brıakıp 9k yapıyor diyosun adamın konuları tam olmadığı halde 70 net çıkarabiliyor ama halen boun ceng mezun ıvır zıvır bişiler diyon ne diyon la

AYRICA belirttiğim üzere 9kdan mezun olmaz zaten yapacğını yapmışsın işini şansa bırakacağına yaz bir yer karşına ne çıkacağı belli olmaz belki mutlu olur gittiği yerde

Yok gelmeyeceğim iyiyim böyle   

• braigon kullanıcısına yanıt
    çok güzel bir yanıt, teşekkür ederim zaman ayırdığınız için

• TYT:
    40 0 türkçe
    13 7 sosyal
    39 0 mat
    17 3 fen

AYT:
    38 2 mat
    11 3 fizik
    12 1 kimya
    11 2 biyo

görüldüğü üzere tyt ayt fen ve tyt sosyali kötü. buralarda konu eksikleri var. mezuna kalma istemesinin asıl sebebi bu. tyt türkçe ve matın ve ayt matın böyle bi durumda avantajı olacağını düşünüyor diğerlerine eksiksiz çalışırsa

Türkçe full vay be   Sosyal ve fen çalışılmalı  

• evet evet mezuna kalsın mı sence

tyt sosyal ve fen çalışmak için 9kdan mezuna kalacak
    Biz burda ne desek boş arkadaşın nolur mezuna kalsın sanada iyi günler diliyoum kedi kardeş

Ben olsam kalmam ama eğer kaldırabilirse tekrar hazırlanmayı kalsın çünkü bilgisayar müh. için pek iyi yer yok o sıralamaya. Biraz kişiye kalmış.

• Hocam daha iyi tabii ki yapabilir ama geçen sene de bunun için kaldı 18k dan daha iyi olur diye ama işte 9k geldi he şu var 9k kesinlikle kötü bir sıralama değil ama boun ODTÜ itü falan gözden çıkıyor tabii. Fakat 2. Mezun gerçekten çok sıkıntili. Hele bu sene de görüldüğü gibi artık rekabet inanılmaz artıyor yeni gelenler sistemi inanılmaz çözdü. Neredeyse ilk 1k yapmak için fulle yakın yapmak gerekiyor veya ilk 10kda kalmak için yigilmadan sıyrılmak gerekiyor. Bence mezuna bırakılmamalı. Tabii ki bu çok kişisel ben kendimden pay biciyorum mezun senem inanılmaz stresli geçti hele 2. Mezunda bence çok daha fazla stres binecek. Fakat ne olursa olsun mutlu olacağı şeyi tercih etmeli. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• kalınmaz.

• abi tamam herkesin hayali var falan da bu mezuna kalma işi oyuncak oldu sanki artık bu sistemde 9kdan mezuna bırakmak hiç mantıklı değil. bir de 2.mezun diyosun ben bu sene 12ydim ona rağmen zor dayandım nasıl dayanıyo millet anlamıyorum ki

• milfshake1 M kullanıcısına yanıt
    Ben sana bir sey demek istiyorum cidden hedefi icin kalan sayisi az bazilari siralama yapmak icin kaliyor

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    İlgi budalası bu arkadaş ya yazdığı konuların çoğu forumun incel insanlarına hitap ediyor o da onlara yönelik konuşuyor dikkate almamak lazım hocam

• aga 9bine giriyorsun toptier ceng okuyamıyorsun pu böyle işin ben

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.