Şimdi Ara

9 BİNLE MEZUNA KALMAK(SAYISAL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• https://www.youtube.com/watch?v=fSrge8kzZyE&feature=youtu.be izlesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lan psikopat misin awk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cidden öyle

• vay be @mk aytde 74 küsür netle 2 katı sıralama... tytden hâlâ nefret ediorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    ilk kez benim dısimda hâlâ yazan birini gordum

• sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt

hangi üniversite hangi bölüm istiyor. Sorunun başı burası aslında?

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    boun ceng

• Harbiden hocam çok gereksiz kendi çapında egleniyor

Konuya son kez yazıyorum diğerleri biraz gereksiz agresif olmuş kötü hissettim.

Arkadaşının netleri gayet güzel ama bence buradan değiştirebileceği tek kısım sosyal netleri.
    Mesela 6 yanlışın vardır çalışır 2 yanlışlara düşürürsün ama 1 yanlışı, 2 yanlışı fulle düzenli bi şekilde çekmenin çok mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ben mesela bütün sene fizik çalıştım en iyi dersimdi ve istisnalar hariç genelde full yapardım denemelerde, sınav o istisnalardan biri oldu işte. Ki arkadaşın bu sene türkçeyi tam yapmış gelecek sene aynısını yapabilecek mi? Ben de 2021 msüde fullemiştim türkçeyi ki sınavın tek zor kısmıydı, 2021 yksde 5 yanlış yaptım. Keşke sınavda herkes bildiği kadarını anında yapsa ve ona göre sıralansak ama öyle olmuyo işte birçok değişken var malesef. Sınav günü nasıl hissedildiği bile neti oldukça etkiliyor.

Arkadaşının hedefinin boğaziçi bilgisayar olduğunu yazmışsın. Vepuandan 98 obpyle hesapladığıma göre 116.25 tyt 77.5 ayt gerekiyo 300. Olmak için. Çok insafsız netler bunlar. Benim 9. Sınıftan beri tytm çok iyi ama ben 116.25 tyt yaptığımı hatırlamıyorum.

Ve yine aynı soruyu sormak istiyorum. Ben eminim arkadaşının mezuna kalınca daha iyi yapacağından ama işte 1 sene o acıyı çekmeye değecek mi?

1. Mezunla 2. Mezun birbirinden çok farklı şeyler iyice tartsın düşünsün bu durumu, günün sonunda birbirimiz için random internet yabancılarıyız benim bi söz hakkım yok sadece fikirlerimi yazmak istedim. Karar verirken bol şans

• braigon kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam çok güzel yazmışsınız

Rica ederim

• Hocam ben tyt sosyalde bir soru değiştirdim,tyt Türkçe de bir soruyu işaretleyecekken son anda işaretlemedim,ayt fizikte bildiğim en basit soru okuma hatasına gitti,ayt kimya da yine en bildiğim soruda karbon sayılarını saymadım diyr soru yanlış çıktı,kimyada doğru yaptığım soruyu son anda değiştirdim

58k dan 5.4k'ya çektim ama potansiyelime ulaşamadığımı biliyorum.Bunları yapsam odtü ceng yazardım,şimdi Gazi-9 Eylül tıp yazıyorum

Arkadaşınızın 2 hatayla 1k dan 5 k ya düşmeyeceği garanti değil,unutmasın ceng istiyorsa 5k onu kurtarmayacak ve 5k ya düşmesi çok kolay

• tr nası fullemiş sorsana

• karambaya sen mi dedin sut dokmus kedi trabzonlu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sut dokmus kedi -- 5 Ağustos 2022; 10:58:45 >
  • 9K ya birçok güzel bölüm var, yazın gidin. Alacağınız riske değmez.

Memnun kalmazsanız 2 yıl sonra tekrar girersiniz. Okuyacağınız hazırlık ve 1. sınıftaki derslerinizi de saydırırsınız kaybınız da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 5 Ağustos 2022; 10:55:49 >

ben senin trabzonlu olduğunu nerden biliyim aw

• Saçma zaten elimden geleni yapmış belli çok bir şey değişmez ve çok yıpranır yazsın

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    tyt sosyal ve ayt tyt feni kötüydü

Fenleri kötü gibi görünmüyor hocam sadece mükemmel değil seneye de hepsini fulleyeceginin garantisi yok yine aynı sonucu alabilir fen adına ha ama matı çok iyidir seneye 2021 gibi sınav gelir orada matı uçurur çok iyi sıralama yapar orası başka ama bunun da olacağı belli değil o yüzden yazsın bence

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.