Nereler var |
Bildirim
Nereler var |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi üniversite hangi bölüm istiyor. Sorunun başı burası aslında? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben tyt sosyalde bir soru değiştirdim,tyt Türkçe de bir soruyu işaretleyecekken son anda işaretlemedim,ayt fizikte bildiğim en basit soru okuma hatasına gitti,ayt kimya da yine en bildiğim soruda karbon sayılarını saymadım diyr soru yanlış çıktı,kimyada doğru yaptığım soruyu son anda değiştirdim 58k dan 5.4k'ya çektim ama potansiyelime ulaşamadığımı biliyorum.Bunları yapsam odtü ceng yazardım,şimdi Gazi-9 Eylül tıp yazıyorum Arkadaşınızın 2 hatayla 1k dan 5 k ya düşmeyeceği garanti değil,unutmasın ceng istiyorsa 5k onu kurtarmayacak ve 5k ya düşmesi çok kolay < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sut dokmus kedi -- 5 Ağustos 2022; 10:58:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 5 Ağustos 2022; 10:55:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben senin trabzonlu olduğunu nerden biliyim aw < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |