clevar kolay kolay sekmez ama sen shardla vuramadığın zaman clevarla çok az vurursun yani shard faild verir vurmaz ama clevar faild vermez vurur posion damagesiyle vurur oda az bişey olur tabiki
shard ve cleaverın menzıllerı alakasız çok yanı shardla daha uzaktakı birisine vurabilirsin ...
ikisinide kullandım ama hiçbir fark görmedim ( menzillerde ) daggerların menzili aynıdır diye düşünüyorum.effective range 1.00 olarak görünüyor tüm daggerlarda bunun değişme imkanıda yok bence ?
cypherda 9 clevera dual 8md veriyolar 8sharda 3 tane 8 md veriyolarmış... arkadaşlar öyle diyodu :D süper takas
mükemmel takas bnce
quote:
Orjinalden alıntı: legolass123
+9 cleaver verdim +8 shard aldım sizce ii takasmı? cleaver 1 atack fazla biliorum ama shardın bi şekli var sizce iimi etmişim
cok süper bı takas bu bence cunku +8shard +9clewaer dan daha pahalı
ilnefana ---effective range parlamayla alakalı bişey olmasın sakın - ayrıca 2 yıl önce bunu tartışmıştık offical forumda 000 nasıl o kdr uzaktan vuruyor diye başlık açmışlardı sonra nychris ve biz yazmıştık shard tabiki daha uzaktan vuruyordu ama şuan durumu bilemicem fakat sekme oranı shardın daha az o yüzden genelde failedsiz vuruşları var uzak mesafeden ...
Süper takas....
bencede cok iyi bir takas h.o
tek kelime ile SÜPER fiyatları (=)eşit:D galiba oly de +9 cleaver 10gb +8 shard biraz daha pahalı olmalı (((ki merchantta yok kanka ))) hem görünüş hem hızlı combo hem de para ile %100 kâr