Şimdi Ara

+9 cleaver verdim +8 shard aldım sizce ii takasmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı serverlarda +8 shard la dual +9 cleaver bile alabilirsin uğraşırsan
  • Takas qüzeL
  • quote:

Orjinalden alıntı: xlhsnlx

Bazı serverlarda +8 shard la dual +9 cleaver bile alabilirsin uğraşırsan
    mesela ronark
  • clevar zaten kasap bıcagı gibi satır :D tabi posion damge de önemli ama 10 o kadar farketmez iyi yapmıssın takas yaparak.Bide elinde clevarla ezik göstererek adama bi spike vurma var tabi o da güzel bi duygu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

ilnefana ---effective range parlamayla alakalı bişey olmasın sakın - ayrıca 2 yıl önce bunu tartışmıştık offical forumda 000 nasıl o kdr uzaktan vuruyor diye başlık açmışlardı sonra nychris ve biz yazmıştık shard tabiki daha uzaktan vuruyordu ama şuan durumu bilemicem fakat sekme oranı shardın daha az o yüzden genelde failedsiz vuruşları var uzak mesafeden ...

sekme olayında tabiki shardın üstüne dagger tanımam parlamayla ilgili nası birşey olabilir tam olarak anlamadım ,yazıyı yazarken yaptığım araştırmada cleaverından dagger of name'e kadar hepsinin effective range'inin 1.00 olduğunu gördüm tam olarak anlamadım ama neyse

• Abi Onu Bunu Bırakın Size +9 Clever mı Verilmesini İsterdiniz YOksa +8 Shard mı O kadar
  • ben olsam direk ederdim +8 shard veren adam kimse iyi yapmamış
  • Yha kimi yiyosun bea kim verir .. 2 tane ver belki verirler .. Yeme beni İnanmadım Bu Tkasa
  • Bencede Süper Takas Hayırlı Olsun
  • cleaver sekiyor .. oyüzden ii takas olmuş h.o
  • bana biraz sallıyor gibi geldi ama
  • olanla olene çare yok takas etmissin artık. iyi veya kotu takas olması bizi etkilemez. demek istedigim takas etmeden once konuyu acabilir ve bilgilendirilebilirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

cleavırdan görewden al 1000 tane bas geçer ama shard o kadar kolay bulunmuo

+1
  • süper tks ama yorumların bir çoğu boşavede yapmışsın tks ı ister memnun ol ister olma iş işten geçmiş
  • shard belki +9 a geçer ama clevear zaten +9 muş daha nereye geçecek?
  • Eğer sen Asas'san ve o itemi kullanmalık takas etmişsen bence kötü bir takas çünkü cleaver 102 attack ama +8 Shard 101 Atack...
    Şekil yüzünden +8 Shard tercih etmişsen o senin bileceğin iş...
    Ticaret içince süperrr...
  • biri demiş cleaver daha fazla seker. oldu ben oynu yapıcam o kadar data yazıcam sonra gidicem sharda daha az seker özelliği için data yazmaya uğraşıcam okadar oyunda sorun varken. ii bütün silahlara ayrı uğraşsınlar.

biride demiş shard uzaktan vuryor.oldu üzerinde mesafe 1 yazsın 2sinede datayı yazan adam shard uzaktan vuru özelliği eklesin.

bu hurafeler zaten ticaret yapan adamlar yüğzünden oluyor geliyor bir tanesi md ile cleaver +8 i takas etmeye çalışıyor mesela adama sıkıyor md daha az seker die arada 2 ap bide 10 dmg fark var. tabi burdan yayılıyor sonra oyunun özlliğiymiş gibi millet kanıyor. Allah akıl ve mantık vermiş insanlara mantığınızı kurun başkasının dediğine inanmayın.

eğer takası shardı satıp daha fazla kar edicem die yaptıysan güzel shard daha pahalı. ama gidipte kullanıcaksan salaklık etmişsin.

biyerde 000 nie uzaktan vuryor demiş biri: 000 türkiyede oynamıyor onların bağlantısı daha hızlı onlar bizim hareketlerimizi daha yerinde görüyor bizde ise hareketler server deslekli olmadığı için sizde ne kadar uzakta görünsede aslında onun önünde oluyoruz.

silkroad gibi deil. silk roadda server nerde görüryorsa sizde orda görürsünüz. farkındaysanız dc den önce baya bi hareket edersiniz tek rar girdiğiniz de orda deilsinizdir.

• Bi bize denk gelmiyo böleleri.Hayırlı olsun.
  • kardeş gel ben sana 3 tane +9 Cleaver verıcem sen
    bana dual shard'+8 ver :))))))))))))))))

Süper tekas yaw
  • Her bakımdan çok iyi takas ama 1 mesaj yazıp gitmiş adam ne kadar doğru bır olay kuşkularım var açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.