one be ben +7 sini oyunda görmedim keşke yanan sssini alsaydın
Güzel item
tek kelime ile mükemmel
güzel item
Demekki ralmoz da duper misss
Ei walla Nası Basmış onu yaw sen ßiLe
+8 Geçirinceye kadar ne ter döktüm
quote:
Orjinalden alıntı: lordbulent
pff görmemişin bi itemi olmuş tutmuş kendini sünnet etmiş Bu arada mükemmel ötesi bir silah +9 shard halt etmiş ve nick 40 yıl düşünsem öyle nick aklıma gelmez ve bu konu zıplatanlarda olmasa bizim halimiz n'olurdu
Çok Süper Bi İtem
+8 ini bulan köşe oluyor +9 nerden çıktı.
/ Çok sıkı item gerçekten.
o silahı elıne alan adam dırek ucusa gecer
Oha Yaws Bide Bunun Yanına +8 Shard ALacan Ne Attack OLur
Konuyu açan arkadaşım hiç öle havalara girme item benim die aynı resim 3 aydır resim arşivimde duruyor ben 3 ay önce gördüm kim bilir kaç aylık
quote:
Orjinalden alıntı: DarknesS__
quote:
Orjinalden alıntı: Saga
niyeyse KO'da en sevmediğim item Dark Vane.
kedi bulamadığı ciğere mundar dermiş.
Bence bir ardream char için kötü bi item diyeceksin ciğer mundar felan istersem +7 dv alırım ama almıyorum neden? Çünkü ben minor combo yapan biriyim ve 180mp benim için yani bir ardream char için bence çok önemli bi de hp kırıyor ki ohoo sanki çok var da kırıyo diyeceksin 16 dex 101 ap felan ben de dicem full atak nereye kadar ... Ben olsam satar +9 shard felan bakardım
quote:
Orjinalden alıntı: lordbulent
adam sana trade ile gösterior . +8 e geçirene kadar ne ter döktüm diorsun. Her topicte aynı resim sıktın artık !
+8 shard +8 shard dıonuz sanki çok spr bir item ardreamde saglam asaslar full shard 2x +8 yada dw +7-+8 takıolar cz charı için en yuksek item +8 shard aynı sey bi tek master farkıı +9 shard kım buluo +9 dark vane tek tuk adamlarda var
vow azmış bunlar
Süper item keşke bendede olsaydı
nick e bak
quote:
Orjinalden alıntı: crohunter
cok ıı bı ıtem dex bonus u yeter -mp-hp e karsı unıge takı fln takarsın durumu duzeltırsın pp fln :Ç ama +8 shard dan kat we kat daha ıı hatta +9 dan bıle bence
abarttın be usta oha yane
quote:
Orjinalden alıntı: minipolat
quote:
Orjinalden alıntı: crohunter
cok ıı bı ıtem dex bonus u yeter -mp-hp e karsı unıge takı fln takarsın durumu duzeltırsın pp fln :Ç ama +8 shard dan kat we kat daha ıı hatta +9 dan bıle bence
abarttın be usta oha yane
lölllll hort :? o silahın ap si artık 101 değil zatn (: