Şimdi Ara

9 eylül makine mühendisliği için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bossmu'min

Lise taban puaninin zerre kadar bir önemi yoktur. Tecrübe ile sabittir.

Okulun iyi veya kötü olmasından değil taban puanı söylemem. Sadece şuanki başarı düzeyim gözüksün diye söyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmehmet23

quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

quote:

quote:

O kadar çalışırsın, lise bitsin rahatlayacağım diye hayal kurarsın, yazarsın DEU Makina (her üniversitede makine iken DEU de neden makina burdan bile kıllanman lazım ), hayırlı olsun.

Önce İzmir derler sonra Buca, sonra da Tınaztepe yazdıkça gülesim geliyor
    Teknik Resiminden Statik Dersine , Termodinamikten MakTas dersine çok eğlenirsin
    Bir 3.sınıf var mesela tam party hard
    Dostum bir insanın hedefi DEU Makina olur mu bir daha düşün bence.

Şimdi şöyle çalışmaktan nefret ettiğimden dolayı hedefimi düşük tutuyorum. Sbsye elimi kolumu sallayarak girdim 450 kusur aldım ama aynısı ygs lys için olmayacak.kazanabileceğim yerler arasında dokuz eylül var bu yüzden onu dedim. Yoksa hedef itü falan olurdu

Boş ver, sen hedefim DEU deme
    Bak ben de öyle çalışmayı seven biri değildim lisede, 27 binle yerleştim deu elektrik-elektronik mühendisliğine.
    Elektrik, makineye göre kat kat iyi bizim okulda. Sen makine yazıcaksan benden sana tavsiye Bursa falan düşün.

O zaman hedefimi değiştireyim. Bide 27000'e girmek için ne kadar çalıştın?

Sorun orada zaten çalışmadım sayılır
    Fizik soru bankası çözmüştüm bi ara onun dışında okulda ve dershanede ders dinlemiştim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar çalışırsın, lise bitsin rahatlayacağım diye hayal kurarsın, yazarsın DEU Makina (her üniversitede makine iken DEU de neden makina burdan bile kıllanman lazım ), hayırlı olsun.

Önce İzmir derler sonra Buca, sonra da Tınaztepe yazdıkça gülesim geliyor
    Teknik Resiminden Statik Dersine , Termodinamikten MakTas dersine çok eğlenirsin
    Bir 3.sınıf var mesela tam party hard
    Dostum bir insanın hedefi DEU Makina olur mu bir daha düşün bence.

Şimdi şöyle çalışmaktan nefret ettiğimden dolayı hedefimi düşük tutuyorum. Sbsye elimi kolumu sallayarak girdim 450 kusur aldım ama aynısı ygs lys için olmayacak.kazanabileceğim yerler arasında dokuz eylül var bu yüzden onu dedim. Yoksa hedef itü falan olurdu

Boş ver, sen hedefim DEU deme
    Bak ben de öyle çalışmayı seven biri değildim lisede, 27 binle yerleştim deu elektrik-elektronik mühendisliğine.
    Elektrik, makineye göre kat kat iyi bizim okulda. Sen makine yazıcaksan benden sana tavsiye Bursa falan düşün.

O zaman hedefimi değiştireyim. Bide 27000'e girmek için ne kadar çalıştın?

Sorun orada zaten çalışmadım sayılır
    Fizik soru bankası çözmüştüm bi ara onun dışında okulda ve dershanede ders dinlemiştim.

Anladım çok teşekkürler

• kelmüftü kullanıcısına yanıt
    Sormayı unuttum fen lisesi mi yoksa anadolu lisesi mezunusunuz?

• quote:

Sormayı unuttum fen lisesi mi yoksa anadolu lisesi mezunusunuz?

Anadolu
    Tekrar teşekkürler

• babam zamanında sanat lise adı altında motor bölümünde okuyormuş, şimdi ki teknik liseler gibi düşünebilirsin. o zamanlar hedefi çok iyi bi motor ustası olmakmış ama bakmış mezun olanlarda iş yokmuş demiş ki ben üniversiteyi kazanacağım. izmir'e gitmiş zamanında arı dershanesi diye alelade bi dershaneye gitmiş velhasıl keselam 35 sene önce kazanmış dokuz eylül - makine müh.'ni babam yaptıysa sende yaparsın gerçi aradan 35 sene geçmiş ama yaparsın kardeşim
    Müftü, arkadaş DEU istiyor gelsin ya bırak Baktı iyi puan aldı makine yerine EEE gelir. Hem de bu kolay bölümde rahat rahat geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

babam zamanında sanat lise adı altında motor bölümünde okuyormuş, şimdi ki teknik liseler gibi düşünebilirsin. o zamanlar hedefi çok iyi bi motor ustası olmakmış ama bakmış mezun olanlarda iş yokmuş demiş ki ben üniversiteyi kazanacağım. izmir'e gitmiş zamanında arı dershanesi diye alelade bi dershaneye gitmiş velhasıl keselam 35 sene önce kazanmış dokuz eylül - makine müh.'ni babam yaptıysa sende yaparsın gerçi aradan 35 sene geçmiş ama yaparsın kardeşim

Umarım üstesinden gelirim xd

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.