Şimdi Ara

9 eylül makine mühendisliği için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar henüz lisede okuyorum. Bölüm sayısal. Kafama takılan bazı sorular var mesela ben 435 taban puanlı anadolu lisesinde okuyorum günde 1-2 saat düzenli çalışmayla 9 eylül makine mühendisliğini kazanabilir miyim? Ve makine mühendisliğinden mezun olanlar rahat bulabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Neden makine anlatsana biraz?
  • İstikrarlı ve hakkını vererek çalışman sonucunda Dokuz Eylül Üniversitesi'nden daha iyi okulları kazanabilirsin.Kendini geliştirdiğin takdirde iyi yerlerde iş bulabilirsin.Makine Mühendisliği alanı geniş ve önemli bir mühendisliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: F T M

Neden makine anlatsana biraz?

Kendime uygun görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

İstikrarlı ve hakkını vererek çalışman sonucunda Dokuz Eylül Üniversitesi'nden daha iyi okulları kazanabilirsin.Kendini geliştirdiğin takdirde iyi yerlerde iş bulabilirsin.Makine Mühendisliği alanı geniş ve önemli bir mühendisliktir.

Bahsettiğim çalışma 1-2 saatlik ve hergün bu çalışabilirim. Daha iyi bir üniversite derken yıldız teknik olur mu mesela?

• 1-2 saat diye sınırlandırmak yanlış olur.Gerektiği kadar çalışmalısın.Bazen 1 saat,bazen 4 saat.Çok çalışmak insanı sıkar.Bu zamanlarda kendine de zaman ayırmayı ihmal etmemelisin.Elbette olabilir.Boğaziçi,Odtü,İTÜ,Bilkent,Sabancı,Koç,Yıldız Teknik,yurtdışındaki itibarlı üniversiteler ve dahası...Önemli olan çok çalışmak yada az çalışmak değildir.Önemli olan istikrarlı,hakkını vererek çalışmak ve zamanı yönetebilmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 13 Nisan 2016; 21:32:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

1-2 saat diye sınırlandırmak yanlış olur.Gerektiği kadar çalışmalısın.Bazen 1 saat,bazen 4 saat.Çok çalışmak insanı sıkar.Bu zamanlarda kendine de zaman ayırmayı ihmal etmemelisin.Elbette olabilir.Boğaziçi,Odtü,İTÜ,Bilkent,Sabancı,Koç,Yıldız Teknik,yurtdışındaki itibarlı üniversiteler ve dahası...Önemli olan çok çalışmak yada az çalışmak değildir.Önemli olan istikrarlı,hakkını vererek çalışmak ve zamanı yönetebilmektir.

Anladım sağolun

• trmehmet23 kullanıcısına yanıt
    Peki araştırdın mı daha fazla çalışmayı üzerine bir halt yapamamayı göze alıyosan buyur gel Ferrarinin içinde ağlamaktan farkı yok
  • Gazi makineye gelme de hayattan soğursun sonra forumdan birisi söylemişti deyip pişman olma

• quote:

Peki araştırdın mı daha fazla çalışmayı üzerine bir halt yapamamayı göze alıyosan buyur gel Ferrarinin içinde ağlamaktan farkı yok

çok araştırmadım ama aklımda başka bir şey yok eğer daha iyi bir bölüm varsa söyler misin?

Bölümün iyi olması mı yoksa sevebileceğin bir meslek mi seçim senin yetenek hobi ilgi alanı neyi seviyosan onu yap rastgele bu iyi meslek iyi para alır giderim yaparım olmaz. Pişman olma diye daha iyisi yok sevdiğin şeyler var seversen iyi olur
  • quote:

Bölümün iyi olması mı yoksa sevebileceğin bir meslek mi seçim senin yetenek hobi ilgi alanı neyi seviyosan onu yap rastgele bu iyi meslek iyi para alır giderim yaparım olmaz. Pişman olma diye daha iyisi yok sevdiğin şeyler var seversen iyi olur

Hem iyi olması hemde sevmem xd

İyi şanslar
  • quote:

İyi şanslar

Teşekkürler

• O kadar çalışırsın, lise bitsin rahatlayacağım diye hayal kurarsın, yazarsın DEU Makina (her üniversitede makine iken DEU de neden makina burdan bile kıllanman lazım ), hayırlı olsun.

Önce İzmir derler sonra Buca, sonra da Tınaztepe yazdıkça gülesim geliyor
    Teknik Resiminden Statik Dersine , Termodinamikten MakTas dersine çok eğlenirsin
    Bir 3.sınıf var mesela tam party hard
    Dostum bir insanın hedefi DEU Makina olur mu bir daha düşün bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

O kadar çalışırsın, lise bitsin rahatlayacağım diye hayal kurarsın, yazarsın DEU Makina (her üniversitede makine iken DEU de neden makina burdan bile kıllanman lazım ), hayırlı olsun.

Teknik Resiminden Statik Dersine , Termodinamikten MakTas dersine çok eğlenirsin

Şimdi şöyle çalışmaktan nefret ettiğimden dolayı hedefimi düşük tutuyorum. Sbsye elimi kolumu sallayarak girdim 450 kusur aldım ama aynısı ygs lys için olmayacak.kazanabileceğim yerler arasında dokuz eylül var bu yüzden onu dedim. Yoksa hedef itü falan olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: trmehmet23

quote:

O kadar çalışırsın, lise bitsin rahatlayacağım diye hayal kurarsın, yazarsın DEU Makina (her üniversitede makine iken DEU de neden makina burdan bile kıllanman lazım ), hayırlı olsun.

Şimdi şöyle çalışmaktan nefret ettiğimden dolayı hedefimi düşük tutuyorum. Sbsye elimi kolumu sallayarak girdim 450 kusur aldım ama aynısı ygs lys için olmayacak.kazanabileceğim yerler arasında dokuz eylül var bu yüzden onu dedim. Yoksa hedef itü falan olurdu

Boş ver, sen hedefim DEU deme
    Bak ben de öyle çalışmayı seven biri değildim lisede, 27 binle yerleştim deu elektrik-elektronik mühendisliğine.
    Elektrik, makineye göre kat kat iyi bizim okulda. Sen makine yazıcaksan benden sana tavsiye Bursa falan düşün.

• Lise taban puaninin zerre kadar bir önemi yoktur. Tecrübe ile sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossmu'min -- 13 Nisan 2016; 22:42:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trmehmet23

quote:

Boş ver, sen hedefim DEU deme
    Bak ben de öyle çalışmayı seven biri değildim lisede, 27 binle yerleştim deu elektrik-elektronik mühendisliğine.
    Elektrik, makineye göre kat kat iyi bizim okulda. Sen makine yazıcaksan benden sana tavsiye Bursa falan düşün.

O zaman hedefimi değiştireyim. Bide 27000'e girmek için ne kadar çalıştın?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.