Şimdi Ara

9 ile 12 Milyar arasında bir araba arıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 98 megane lar da 11-14 arası araştır belki iyi bişey bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretopbas -- 16 Eylül 2005, 0:56:39 >
  • Ben 97 Carina E kullanıyorum. Otomatik vites. Yani başka arabalara bakma . Ama benzin pahalı gelir diyorsan 2.0 motor var tüplü kullan. Yoksa dizel herhangi bir model düşün....
  • pevgeot 405 alabilirsin hemde dizel
  • Renault 19 a 5 kuruş vermem artık.Tiksindim arabadan.Ondan sonra 97 corolla 1.6 gli aldık. eşekten inip arabaya bindiğimizi anladım.Eğer bu arabaları düşünüyorsan sana yapacağım tek tavsiye kesinlikle gli modelini al.Fabrikaya göre gli ile xli aynı motora sahip fakat inanılmaz farklar var.Gli çok iyi fırlıyor,motoru çok atak fakat xli sanki geri geri gitmek istiyor.Motor sesi bile farklı
  • toyota corolla 1.6 xei al super rahat kullanım,atak,yol tutuş
  • istediğin özellikte bir arabam var satmayı düşünüyorum. arabam toyota corolla 1999 model,110 HP GÜCÜNDE,1.6cc,airbag, metalik gri renginde,155000km de. Arabayı tanıyomusun bilmiyorum ama kendi sınıfının en atik ve güçlü olanlarındandır corolla istersen bi msj at. ancakarabaya ben 15milyar istiyorum ama istersen konusuruz bir şeyler yapılır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.