Şimdi Ara

9 Kg 1200 devir A+++ Çamaşır Makinesi 1299 TL (Indesit) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer hortlatılan konuya yazmıştım burayada ekleyeyim. Özellikle İtalya, Polonya vs. Üretimi olup piyasanın en ucuz fiyatını verdiklerinde bir beyaz eşyadan kaçmak lazım bence. Adamlar euro bölgesinde üretim yapıp 9 kiloluk makinayı vergiler, nakliye, distribütör karı, bayi karı, firma karı her şey dahil 200 euro son fiyatla satıyor. Nedir bunun üretim maliyeti 80-100 euro mu birde euro bölgesinde üretim yaparken, bu nasıl bir malzeme kalitesi ki bu fiyata üretim yapabiliyorsun. Bu makina Türkiye üretimi sanırım ancak değişen pek bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00626 0 kullanıcısına yanıt
    Çekti puandı 1600 TL civarına Profilo alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Bu mesaj silindi.
    Aynı dönemde alınan banyo dolabını halen kullanıyoruz, ve suntalam malzemesi. Banyo çok rutubetli olmuş olsaydı nemi ilk önce sunta çekerdi. Üstelik ev merkezi sitem kaloriferli, peteğin büyük olmasından dolayı, banyo evdeki en sıcak kapalı alan. Velev ki rutubet olmuş olsun, bu makine oturma odasında çalışması için mi üretilmiş.

• Her markanın hakkında kötü yorumlar vardır bu yorumlara göre hareket edersek hiçbir markadan almamak lazım. Yukarda biri profilo demiş hakkında 576 tane şikayet var şikayetvar.com'da. Bosch ve samsung desen binlerce şikayet var. Ee hangisi iyi marka bunların? Elektronik ve beyaz eşya işi şans işidir. Kimisi 1 günde bozulur kimisi 30 sene dayanır. Ben gayet şanslıyımdır bu konuda. indesit siparişini verdim bu fiyata en iyisi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Diğer hortlatılan konuya yazmıştım burayada ekleyeyim. Özellikle İtalya, Polonya vs. Üretimi olup piyasanın en ucuz fiyatını verdiklerinde bir beyaz eşyadan kaçmak lazım bence. Adamlar euro bölgesinde üretim yapıp 9 kiloluk makinayı vergiler, nakliye, distribütör karı, bayi karı, firma karı her şey dahil 200 euro son fiyatla satıyor. Nedir bunun üretim maliyeti 80-100 euro mu birde euro bölgesinde üretim yaparken, bu nasıl bir malzeme kalitesi ki bu fiyata üretim yapabiliyorsun. Bu makina Türkiye üretimi sanırım ancak değişen pek bir durum yok.
    Zamanında 700 TL bandında satılmış bir ürün bu indesit.

https://forum.donanimhaber.com/indesit-camasir-makinesi--69564068

bosch grubu arçelik beko vs üretim maliyetlerinin yüksek olduğunu sanmıyorum

tamamen marka algısı yüzünden bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde Bulaşık makinası ve Buzdolabı aynı ortamda çalışıyor. Bulaşık makinasının sacınsa problem yokken plastik köşeleri kendi kendine çatlayıp kırıldı. Buzdolabı da mutfakta sadece kapağında paslanmalar başladı.

Adi malzeme kullanmışlar belli ki. Beyaz eşya dediğin malzeme paslanmaz olmalı.

• çamaşır makinesini kullanıyorum 8 kg. Aldığıma pişmanım leke çıkartmıyor.Hala gıcır gıcır ama işlevi olan yıkamayı beceremiyor. İndesitten hiçbir ürün almam daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Bu mesaj silindi.
    Mühendislikte malzeme bilimi diye bir ders var. Ürünün çalışma koşullarına göre malzeme seçimi yapılır. Sıcak,soğuk,nemli, vs vs. Ya bu ürün genel olarak gereken özen gösterilmeden üretilmiş, ya da bu partide kullanılan sacın paslanmaya karşı herhangi bir işlemden geçirilmemiş olduğunu düşünüyorum. Ki internette paslanma indesit ve ariston yazdığınızda birçok şikayet görünüyor. Bu konuda yapılacak fazla birşey yok. Bu ariston ve indesit yarı parasına verseler almam artık.

• fiyat yine düşmüş 1199 a aldım bir adet .

• TT kuponu ve Avantajix'le birlikte 1150'ye geldi. Yalnız taksit yapmıyor hiçbir karta, kapıda ödeme seçtim bakalım yarın gelecek.

Edit: Sepete taksit uygulanmayan ürün de eklemiştim ondan dolayı taksit yapmamış iptal edip tekrar sipariş geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 4 Ocak 2019; 23:28:37 >
  • 150 lira zarar etmişiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

150 lira zarar etmişiz
    6 ay önce carrefourdan annem için 799 ₺ ye almıştım

9kg ile alakası olmadığını eski 6kg luk gorenje ile kıyaslayınca anladım

6kg luk makine bundan daha derin

• Finansbank 12 taksit yapti

• Olumsuz yorumlara bakmayın makine geldi on numara. 1245e almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Ocak 2019; 19:55:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

6 ay önce carrefourdan annem için 799 ₺ ye almıştım

9kg ile alakası olmadığını eski 6kg luk gorenje ile kıyaslayınca anladım

6kg luk makine bundan daha derin

Alıntıları Göster
    bu modelin ağız kısmı dar ama iç kazanı 9 kg olduğu doğru. hotpoint fmf 923 modeli var onun ağız kısmı bundan daha geniş ve diğer tüm özellikleri motor vs aynı.

indesit modelinin ağız kısmı 28x28 cm

hotpoint fmf 923 modeli ise 32x32 cm
  • isok kullanıcısına yanıt
    Makineden memnum musunuz hocam? Birkaç kişi yıkama performansı iyi değil demiş tam emin olamadım
  • Konu biten firsatlara mi tasindi?

Bugun fiyat tekrar dustu,niye tasindiki?

• Bütün illere teslimat yapılıyor mu?Ayrıca ürünü alınca ne kadar kurdurmadan beklenebiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.