Şimdi Ara

9. KÖY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ŞU ANDAKİ MEVCUT SOHBET KALİTESİNİNDE BAHSEDİLEN BMW FORMUNDAN FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

vay mallar vay....
    bmw boş kaset çıkarsa alıp dinlerler yani
    Anlaşılan bmw alacak parayı bulmuşlar ama insanlıktan nasiblerini alamamışlar

BU VE BUNUN GİBİ KELİMELER DE MEVCUT DONANIM HABER FORUMUNUN ''KALİTESİNİ'' GÖSTERİR.

DÜŞÜNÜN BİZİM SİTEMİZİN FORUM ''KALİTESİNİ'' BELİRTMEK İSTEYEN okyaypay '' bu arada bmw deki insanlaraa yinede bağnaz gibi yada benzeri şeylerle hitap etmeyelim'' DİYEREK SOHBET İN ''KALİTESİNİ'' STABİL TUTMAYA ÇALIŞIYOR.

BU ARADA O SİTEYİ BİLMEM ..VE SAVUNMAM...ÇOK ÖVDÜĞÜMÜZ KALİTELİ SİTEMİZDE DE BMW KULLANICILARI VAR VE GENELLEME OLAYI KALİTELİ VE SEVİYELİ SİTEMİZE YAKIŞMIYOR..

SAYGILARIMLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

chat odasından tık yok
    imza toplayalım arkadaşlar chat odamısı isteriz diye :)

ya abi bırak çatı -çutu ya... bi kere girdim fiatcı yazdım lan bi allahın kulu mesaj yazmaz.. bir buçuk saat cebelleştim neyse bizim cafenin sahibi arkadaş geldi bilgisayarmı bozuk dedim yok dedi sen ne nickle girdin falancayla bunla olurmu ya dedi? olur du ollmazdı sana bi nick yazarım cevap veremezsin hızın yetmez dedi bende hadi ya dedim..velasıl kelam cinsellik bölümünde benim nicki alev diye bi yazdı valla bi tarafları zor kurtardım....amma sapık var ha....

kısacası açılsa bile ben almıyım abi nolur nolmaz...

Fiatçı gene iyi de, ya fordçu nasıl olurdu acaba Allah'ta seni güldürsün e mi

• quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

ŞU ANDAKİ MEVCUT SOHBET KALİTESİNİNDE BAHSEDİLEN BMW FORMUNDAN FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

vay mallar vay....

BU VE BUNUN GİBİ KELİMELER DE MEVCUT DONANIM HABER FORUMUNUN ''KALİTESİNİ'' GÖSTERİR.

DÜŞÜNÜN BİZİM SİTEMİZİN FORUM ''KALİTESİNİ'' BELİRTMEK İSTEYEN okyaypay '' bu arada bmw deki insanlaraa yinede bağnaz gibi yada benzeri şeylerle hitap etmeyelim'' DİYEREK SOHBET İN ''KALİTESİNİ'' STABİL TUTMAYA ÇALIŞIYOR.

BU ARADA O SİTEYİ BİLMEM ..VE SAVUNMAM...ÇOK ÖVDÜĞÜMÜZ KALİTELİ SİTEMİZDE DE BMW KULLANICILARI VAR VE GENELLEME OLAYI KALİTELİ VE SEVİYELİ SİTEMİZE YAKIŞMIYOR..

SAYGILARIMLA

dostum burada bmw ye laf eden yok ki sen neden birden savunmaya geçtin anlamadık ama istersen malum siteye gir ve biraz objektif olarak bişeyler yazmaya ve tartışmaya çalış bakalım ne olacak . bunu siteyi gerçekten bilmediğini düşünerek yazıyorum haaa eğer o sitenin sakinlerinden biriysen zaten yanlış insana cevap yazıyorum , hiçbir şekilde ikna olamazsınız zaten kusura bakmayın .

forumumuzun kalitesi malum siteninkinin yanında şahinin yanında bmw dir bunuda altını çizerek söyleyebilirim beğenmeyen girmeyebilir .

amacım rencide etmek yada polemik yaratmak değil lütfen yanlış anlaşılmasın.

SAYGILARIMLA...

• BMW bir markadır.....FORD,TOYOTA,AUDI,HONDA,FIAT VB.... Markalar hiç önemli değil.,herkes görüşünü özgürce savunur. adi araba der,kalitesiz der,çok güzel der....

vay mallar vay....

kelimeleri ise markaları değil kullanıcıları bağlar,ve kullanıcı olarak ben bundan alınırım...Bu arada o sitede sana takılan lakabı ve ya tavırları tasvip etmiyorum ama bunu BMW kullanan kişilere genellemeyin lütfen..

saygılar
  • BMW fanatikleri işte. Gerçekten çok ayıp ama yaptıkları. Siteyi hackleyelim mi?
  • haklısın sacred reich katılıyorum sana ama tekrar söylüyorum kesinlikle bmw kullanan kişilerle genellemedim ben ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

chat odasından tık yok
    imza toplayalım arkadaşlar chat odamısı isteriz diye :)

ya abi bırak çatı -çutu ya... bi kere girdim fiatcı yazdım lan bi allahın kulu mesaj yazmaz.. bir buçuk saat cebelleştim neyse bizim cafenin sahibi arkadaş geldi bilgisayarmı bozuk dedim yok dedi sen ne nickle girdin falancayla bunla olurmu ya dedi? olur du ollmazdı sana bi nick yazarım cevap veremezsin hızın yetmez dedi bende hadi ya dedim..velasıl kelam cinsellik bölümünde benim nicki alev diye bi yazdı valla bi tarafları zor kurtardım....amma sapık var ha....

kısacası açılsa bile ben almıyım abi nolur nolmaz...

Harikasın fiatcı

• quote:

Orjinalden alıntı: legion90

BMW fanatikleri işte. Gerçekten çok ayıp ama yaptıkları. Siteyi hackleyelim mi?

bize yakışmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.