Şimdi Ara

9. KÖY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün den sonra ne kadar doğru dürüst objektif , marka fanatikliği fazla olmayan ve karşısındakini kırmayan insanlarla sahbet ettiğimi anlamış oldum. Donanim Haber forumunu ve buradaki bütün üye arkadaşları seviyorum. Arada takıştığımız bile olmuştur ama hiç bir zaman ileriye gitmedi ve şahsileşmedi ve yeri gelince yine o arkadaşlarla bilgi alışverişi yapıldı.

Hepinize gerçekten ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM !!!

bunları neden mi yazdım ?

dün öylesine bir yakınımın tavsiyesiyle bmwteam.net forumunda takılayım dedim
    arkadaşlar karşılaştırma bölümünde bmw ile bazı diğer markaları karşılaştırayım dedim

inanılmaz bişey meğersem oradaki insanlar bmw yi allah yapısı sanıyorlarmış demedikleri laf etmedikleri hakaret kalmadı . gün sonu bi daha girmemek üzere çıkmıştım ki benim yakın bakarken gördüm üyeliğimi kitleyip bi de adımın başına "DALLAMA ÜYE" gibi dirakt şahsa hakaret bişey yazmışlar. Eh yani bu kadar olur ben bu kadar eleştiriye kapalı ve marka fanatiği tutucu insanı bir arada görmemiştim.

bmw boş kaset çıkarsa alıp dinlerler yani . meğer araç kıyaslama bölümü bmw leri diğer araçlarla kıyaslayıp kıyaslayıp bmw yi birinci seçip sevinmek için yapılmış :)

neyse böyle bir anımızda oldu ama değerinizi gerçekten anladım bi daha başka forum mu ? aman diyim aman.

• Gülsek mi ağlasak mı?
  • güleriz ya ağlancak halimize ...
  • senin ne işin var bakayım başka formlarda ( ben genelde imzamdaki bölümde geziyorum sizde ordansınız imzanızdan belli bizim oralar çok iyidir bütün arkadaşlarıma teşekkürler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panikyok -- 3 Eylül 2006; 13:08:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: panikyok

senin ne işin var bakayım başka formlarda bakiim ( ben genelde imzamdaki bölümde geziyorum sizde ordansınız imzanızdan belli bizim oralar çok iyidir bütün arkadaşlarıma teşekkürler )

haklısın geç anlamış olduk :)
  • vay mallar vay....
  • Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel ????????????

DİĞER HERŞEY E TAŞINDI !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİSİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel ????????????

DİĞER HERŞEY E TAŞINDI !

eyvallah sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

arkadaşlar dün den sonra ne kadar doğru dürüst objektif , marka fanatikliği fazla olmayan ve karşısındakini kırmayan insanlarla sahbet ettiğimi anlamış oldum. Donanim Haber forumunu ve buradaki bütün üye arkadaşları seviyorum. Arada takıştığımız bile olmuştur ama hiç bir zaman ileriye gitmedi ve şahsileşmedi ve yeri gelince yine o arkadaşlarla bilgi alışverişi yapıldı.

Hepinize gerçekten ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM !!!

bunları neden mi yazdım ?

dün öylesine bir yakınımın tavsiyesiyle bmwteam.net forumunda takılayım dedim
    arkadaşlar karşılaştırma bölümünde bmw ile bazı diğer markaları karşılaştırayım dedim

inanılmaz bişey meğersem oradaki insanlar bmw yi allah yapısı sanıyorlarmış demedikleri laf etmedikleri hakaret kalmadı . gün sonu bi daha girmemek üzere çıkmıştım ki benim yakın bakarken gördüm üyeliğimi kitleyip bi de adımın başına "DALLAMA ÜYE" gibi dirakt şahsa hakaret bişey yazmışlar. Eh yani bu kadar olur ben bu kadar eleştiriye kapalı ve marka fanatiği tutucu insanı bir arada görmemiştim.

bmw boş kaset çıkarsa alıp dinlerler yani . meğer araç kıyaslama bölümü bmw leri diğer araçlarla kıyaslayıp kıyaslayıp bmw yi birinci seçip sevinmek için yapılmış :)

neyse böyle bir anımızda oldu ama değerinizi gerçekten anladım bi daha başka forum mu ? aman diyim aman.

Yemezler canım focus cok yakıyor işte

• peki haklısın da ne alaka?
  • quote:

peki haklısın da ne alaka?

Yok abi kıma hemen bir espri yapalım dedik ama tutmadı özür dilerim
  • Herzaman söylerim,bu forum internetteki diğer forumlara benzemez. O kadar çok forum ziyaret ettimki hiçbiriside donanımhaber kadar seviyeli değildi. Ben bu formun hastası oldum, hergün girmeden yapamıyorum,bilgisayarımda açılış sayfam donanım haberdir. İlk önce donanım haberi açarım sonra maillermi okur autocaddeki projelerime başlarım... Bu hergün böyle... İyiki varsın donanım haber, iyiki varsınız arkadaşlar, hayatıma renk katıyorsunuz... Buradaki samimiyet,sıcaklık,yardımseverlik başka hiç bir forumda yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 3 Eylül 2006; 16:24:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Krouger_TT

quote:

yok yaw ne kızıcam kızma falan yok da alaka kuramadım bi anda espriyi ben anlayamadım yada pardon ... :)

avatarındaki resim freddy değil bu arada onun adı edy
  • ''üyeliğimi kitleyip bi de adımın başına "DALLAMA ÜYE" gibi dirakt şahsa hakaret bişey yazmışlar.''

İnsanlık dışı bir hareket.Bir an burada oldu sandım da aklım gitti.Senin de ne işin var ki kardeşim böyle dallamaların arasında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Herzaman söylerim,bu forum internetteki diğer forumlara benzemez. O kadar çok forum ziyaret ettimki hiçbiriside donanımhaber kadar seviyeli değildi. Ben bu formun hastası oldum, hergün girmeden yapamıyorum,bilgisayarımda açılış sayfam donanım haberdir. İlk önce donanım haberi açarın sonra maillermi okur autocaddeki projelerime başlarım...

seni bugün çok daha iyi anlıyorum arkadaşım yerden göğe kadar haklısın !!!

inşallah bir gün bizde görev alırız bu forumda da forumumuzun daha da ileriye gitmesi ve güzel olması için elimizden geleni yaparız ...
  • Tabi ya bizim forum gibisi yoktur. Hele msn'den de görüşünce süper olur

Dün gece bikaç arkadaş msn'de toplu görüşme yaptık. Forumdaki birçok kişi aklı başında insanlar. En azından BMW forumundaki gibi bağnaz insanlar değiller.

Bu arada bir daha toplu msn olayına girmicem abi, 3'tük, 5'tik bir anda 30 kişi oldu pc kafayı yedi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Krouger_TT

quote:

yok yaw ne kızıcam kızma falan yok da alaka kuramadım bi anda espriyi ben anlayamadım yada pardon ... :)

avatarındaki resim freddy değil bu arada onun adı edy

Biliyorum hocam iron maiden nın maskotu eddie ' de ben o adı daha once yaptıgım için fredy olarak kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: delteo

''üyeliğimi kitleyip bi de adımın başına "DALLAMA ÜYE" gibi dirakt şahsa hakaret bişey yazmışlar.''

İnsanlık dışı bir hareket.Bir an burada oldu sandım da aklım gitti.Senin de ne işin var ki kardeşim böyle dallamaların arasında?

hiç sorma arkadaşım yedik bi halt hatasız kul olmuyor işte hata ettik kabul ediyozzz !!!
  • Zaten bu forma değer katan sizlersiniz arkadaşlar, bu formda herkes yöneticidir, herkes formuna sahip çıkar. Çünkü herkes düzeyli,eğitimli seviyeli insanlardır burada... İnternet ortamında böylesine düzeyli kültürlü insanların bi arada toplanacağı bir başka forum yoktur.
  • "Dallama üye" mi
    Anlaşılan bmw alacak parayı bulmuşlar ama insanlıktan nasiblerini alamamışlar

Bana kroyum ama para bende sözünü hatırlattı.. Acaba onların BMW lerinin arkasında da böyle yazıyor mudur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.