9 Md alcam bügün asas charıma 1-2 haftaya dual 9 shard yapıcam ama şuanlık birşey olması lazım 8 Md 8 Shard 9 Cleaver sizce hangisi sekmez Ap iyi Tutar..
+8 md shardları alıncaya kadar isini görürSekme diye de bise yoktur 10 skille bi anda basarsan tabiki seker
+9md +8 shard yapabilirsin
8 Shard Diye Düşündüm Şuan İcin ?
+8 md aL şimdiLik Sol eL aLıcagın icin attack farkı olmaz.
Cleaver 9 al kullanmasını bilirsen sekmez.
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkElf
Cleaver 9 al kullanmasını bilirsen sekmez.
Katılıyorum tipi dısında hiç bir eksiği yok diger dagger lardan sekme muhabbetine takılmayın.
Tabiki aralarında en yüksek ap ile cleaver +9 Ve şunu unutma item değil skill seker
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Tabiki aralarında en yüksek ap ile cleaver +9 Ve şunu unutma item değil skill seker
quote:
Evet bencede cleaver seker diyorlar fakat alakası yok
bende dual 9 clever kullanıyorum . sekme olayı 10 da 1 oluyor oda her dagger de olur dıye dusunuyom bi önceki asasımda da 8 dual md vardı oda sekiyordu ara sıra
md +9 109 ap idi sanırım cleaver +9 ise 102 ap dual md +9 yapmak yerine takıları +lamak daha mantıklı olur tabi +3 unique takıların yoksa
8 shard bos masraf olur 9 cle almanı tavsiye ederim.
1-2 haftaya shard 9 alacaksan şuan md 9 almış olman büyük hataYada onun yanına ne alayım diye düşünmen...
quote:
Orijinalden alıntı: efege
1-2 haftaya shard 9 alacaksan şuan md 9 almış olman büyük hataYada onun yanına ne alayım diye düşünmen...
Lafın Gelişi 1 - 2 Hafta Büyük İhtimal 3 Ay sonra para gecer diye dedim 9 Cleaver gibi bişe terci etcem daha rol 'leri ayarlıcam. Hiçte pişman digilim tıkır tıkır giriyo
quote:
aynen.
cleaver +9 yapıştır sen
9 cleaver 9md yap sen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme