Şimdi Ara

+9 Raptor, +8 Avedon, +8 Hell Breaker, +9 Iron Impact, +8 Giga 2h ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadir forumda böyle bi konu görmedim herkes satılıklarla sorunlarla ilgilenmis. Ben bunlardan birini almayı düsünüyorum belki baska alcak arkadaslarda olcaktir. Kullanan arkadaslar fikirlerini söylerlerse sevinirim iyi kasılmalar herkese :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade__tr -- 6 Ağustos 2009; 6:50:14 >

• Eğer alabiliyorsan +9 İİ al. Nedeni ise zaten üstü düzey bi silah alabiliyorsan, ap açısından sorunun olmaz, her yerde, her şekilde iyisindir yani :)
    Raptor da tercih edebilirsin tabi eğer max. dmgyi görmek isterim dersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Eğer alabiliyorsan +9 İİ al. Nedeni ise zaten üstü düzey bi silah alabiliyorsan, ap açısından sorunun olmaz, her yerde, her şekilde iyisindir yani :)
    Raptor da tercih edebilirsin tabi eğer max. dmgyi görmek isterim dersen.
    ii ya da hb dferım ama hb 9 olucaksa :))
    yksa ıron ımpack super bır sılhtır warıor ıcın .. ama ılk tercıhım 9 hb'den yana :))
  • +9 İron İmpact.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Brother~

+9 İron İmpact.
    takıların str ye ağırlık vermişse giga 8 seçebilirsin ama dengeli bir takı dizilimin varsa avedon 8 ya da combon iyiyse raptor 9 daha güzel gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

takıların str ye ağırlık vermişse giga 8 seçebilirsin ama dengeli bir takı dizilimin varsa avedon 8 ya da combon iyiyse raptor 9 daha güzel gider

Alıntıları Göster
    +9 ii çok iyi olur hem combo açısından hemde daha seri..

parasıda daha ii olur ama:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

+9 ii çok iyi olur hem combo açısından hemde daha seri..

parasıda daha ii olur ama:)

Alıntıları Göster
    takılarınız neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander41©

takılarınız neler?

Alıntıları Göster
    +8 HB
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBody®

+8 HB

Alıntıları Göster
    Tabiki raptor9 ii priest silahıdır işine yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Tabiki raptor9 ii priest silahıdır işine yaramaz

Alıntıları Göster
    8 hb ve 8 avedon kullanmıs bırı olarak kesınlıkle 2sı arasından avedon ancak bunlar +9 ii ve +9 raptorun gerısınde kalır.benım oyum 9 raptordan yana fakat 9 iide olabılır.

+7 rebirth gigada kullandım onu hıc saymıom 8 avedonla kıyaslanamaz bıle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

8 hb ve 8 avedon kullanmıs bırı olarak kesınlıkle 2sı arasından avedon ancak bunlar +9 ii ve +9 raptorun gerısınde kalır.benım oyum 9 raptordan yana fakat 9 iide olabılır.

+7 rebirth gigada kullandım onu hıc saymıom 8 avedonla kıyaslanamaz bıle.

Alıntıları Göster
    tabiki Hb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim41

tabiki Hb

Alıntıları Göster
    Ben olsam ya avedon yada gigayı tercih ederdim.Geriside cebinde kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeain*

Ben olsam ya avedon yada gigayı tercih ederdim.Geriside cebinde kalır

Alıntıları Göster
    takılar 0 dual roc 0 dual we iron set +8shell set

9hb alamam söyliyen arkadas olmus 1200tl fiyatı var onun

ortalama fiyatlar suan raptorla iron imp. 550tl avedon 225, hb 250, giga 150 tl

ya aslında is görsünde sınır en fazla ama 550ye cikabiliyor :)

tskler simdiden yorumlarınız icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: blade__tr

takılar 0 dual roc 0 dual we iron set +8shell set

9hb alamam söyliyen arkadas olmus 1200tl fiyatı var onun

ortalama fiyatlar suan raptorla iron imp. 550tl avedon 225, hb 250, giga 150 tl

ya aslında is görsünde sınır en fazla ama 550ye cikabiliyor :)

tskler simdiden yorumlarınız icin.

Alıntıları Göster
    9raptor yada 9ii hangisiyle daha iyi combo yapabiliyosan onla takıl bence ii le oynamak daha kolaydır raptora göre eger raptor combosu yapabilirsen raptoru tek geçerim o konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

9raptor yada 9ii hangisiyle daha iyi combo yapabiliyosan onla takıl bence ii le oynamak daha kolaydır raptora göre eger raptor combosu yapabilirsen raptoru tek geçerim o konuda

Alıntıları Göster
    exp 9 raptor kullandım dahada once 69 level basede cok iyiydi +8 avedonda kullandım 70 levelken o da cok seriydi digerlerini bilmiyorum hic ve suan level 81 heralde eski levellere görede farkı olur alcagim silahın ii 2-3 ay once 900tl civarlariydi simdi birden fiyati düstü kimse begenmiyomu onuda anlamadim öyle kafa karısık iste :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blade__tr

exp 9 raptor kullandım dahada once 69 level basede cok iyiydi +8 avedonda kullandım 70 levelken o da cok seriydi digerlerini bilmiyorum hic ve suan level 81 heralde eski levellere görede farkı olur alcagim silahın ii 2-3 ay once 900tl civarlariydi simdi birden fiyati düstü kimse begenmiyomu onuda anlamadim öyle kafa karısık iste :)

Alıntıları Göster
    hangi serverda kullanacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gojira

hangi serverda kullanacaksın

Alıntıları Göster
    yeni çıkan itemlerden eger combo iyi yaparım diyorsan chaos nebiros +8 (varmı bilmiyorum) yanınada
    hs +8 / +9 yada diger tek el silahlarından daha iyi olur. +8 exp raptorum var +7 chaos nebiros +8 hs ile daha fazla damage vuruyorum.raptorun sektigide unutulmamalı.diger krowaz itemlerinin +8 lerinden wrinom baal bulursan bence diger itemlerden daha iyi diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

yksa ıron ımpack super bır sılhtır warıor ıcın .. ama ılk tercıhım 9 hb'den yana :))

hastamısın? Adam +8 Hb demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ich Mache Dich

quote:

ne alaka hastalıkla ?
    ii demişim işte ? hb 9 olursa iron ımpacta deısırım manasında soledım :S alabılıyorsa dıe soledım +9 hb ama alamıyormus :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ich Mache Dich

quote:

ne alaka hastalıkla ?
    ii demişim işte ? hb 9 olursa iron ımpacta deısırım manasında soledım :S alabılıyorsa dıe soledım +9 hb ama alamıyormus :S

Alıntıları Göster
    tesekkurler butun yorum yapan arkadaslara ii alcakdim satılmıs krowaz item cok zor bulunuyo satmayada nazlanıyolar piyasasi yok yuksek fiyat cekiyolar onlarda haklılar 9 raptor aldim suan icin gayet iyi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.