Şimdi Ara

+9 raptor mu yoksa +8 HB mi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • görüşleriniz için teşekkürler ama yukarıda bi arkadaşın dediği gibi +9 raptor çok pahalı neredeyse 3 x iron set, bi silaha o kadar para harcamak çok ii bütçe gerektiriyo yani. şimdide onu alamıycağım için +8 hb ve +7 baal arasında kaldım :S aslında şuan elimde 2 tane +8 raptor ve 1 tane +7 hb var zamanında ucuza almıştım şimdi bunları nasıl değerlendirmemi önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOtToMaNEmPirEI -- 15 Ocak 2010; 17:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOtToMaNEmPirEI

görüşleriniz için teşekkürler ama yukarıda bi arkadaşın dediği gibi +9 raptor çok pahalı neredeyse 3 x iron set, bi silaha o kadar para harcamak çok ii bütçe gerektiriyo yani. şimdide onu alamıycağım için +8 hb ve +7 baal arasında kaldım :S aslında şuan elimde 2 tane +8 raptor ve 1 tane +7 hb var zamanında ucuza almıştım şimdi bunları nasıl değerlendirmemi önerirsiniz ?

Benim 2-3 mesaj önce yazdıklarımı oku ve silah tercihini ona göre yap derim. Tabii yine en son karar senin ...
  • Raptor 9 alacak bütçen varsa tabi eğer yok ise 8 hb kaçınılmazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orijinalden alıntı: IOtToMaNEmPirEI

görüşleriniz için teşekkürler ama yukarıda bi arkadaşın dediği gibi +9 raptor çok pahalı neredeyse 3 x iron set, bi silaha o kadar para harcamak çok ii bütçe gerektiriyo yani. şimdide onu alamıycağım için +8 hb ve +7 baal arasında kaldım :S aslında şuan elimde 2 tane +8 raptor ve 1 tane +7 hb var zamanında ucuza almıştım şimdi bunları nasıl değerlendirmemi önerirsiniz ?

Benim 2-3 mesaj önce yazdıklarımı oku ve silah tercihini ona göre yap derim. Tabii yine en son karar senin ...

ben bunların 3 ünü satsam toplamda 23 25 gb filan eder server edana +8 wirinom bence raptordan da pahalıdır

• 1)Alamayacagın 2itemi sormanın amacı nedir?
    2)Raptor9 al
    3)Çoook felaket combo yapıyorum dersen avedon veya giga al...
  • +9 raptor tabiki de hiç düşünmem bile almak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopatita55

1)Alamayacagın 2itemi sormanın amacı nedir?
    2)Raptor9 al
    3)Çoook felaket combo yapıyorum dersen avedon veya giga al...

Bu ne garip cevaptır : ). Ben Türkiye şartlarındaki internet bağlantısıyla "çok felaket combo" yaparım diyen görmedim henüz : ). Warrior için geçerlidir tabii bu söylediğim. Senin Giga (uzun süre kullandım) veya Avedon (Private serverda kullanmıştım) ki bunlar benzer silahlardır Türkiye şartlarındaki ms le combo yapman neredeyse imkansız. Çünkü bu 2 silahta hızlıdır ve 3lü yapacağın her combonun 1 i %99.9 kaçacaktır. Raptor veya very slow itemlarda ise zaten 3lü combo imkanı bulamayacağın için ki elin işlese bile silah işlemez bu problem en azamiye iniyor. Ben merak ediyorum sadece el yordamıyla combo yaptığını sanan arkadaşlar acaba hiç mi bakmıyor Mana Point ve damge oranlarına ...

• raptor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.