Şimdi Ara

9 Serisi Am3+ anakartlar Türkiye'de! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E artık bir donanım haber inceleme videosu isteriz ,buradan yöneticiler e duyurulur.
  • Üst seviye anakartlarla ilgilenmeyenler için orta ve osta-üst seviye en alınası kartlar aşağıdakiler (bence). Hepsi 8+2 fazlı. CF ve SLI desteği şu şekilde, 990xa x8+x8, diğerleri x16+x16'ya imkan tanıyor. Oc'siz ram hızları, Gigalar 1866, Msi 1600Mhz destekli. Sitelerin incelemeleri ve kullanıcı yorumları gelinceye kadar yüzeysel özellikler üstünden değerlendirme yapabiliyoruz ancak.
    Model isimleri üstüne tıklarsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Gigabyte GA-990XA-UD3
    Gigabyte GA-990FXA-UD3
    Msi 990FXA-GD65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 25 Haziran 2011; 17:26:24 >

• ilk cikan anakartlarin sorunlu olma ihtimali var degil mi :D ud 3 yada uđ 7 alinasi duruyor.islemciler cikmadan nedir nedegildir anlasilamayacak sanirim:P
  • M4A87TD/USB3 değiştirilip bunlardan biri alınabilirmi ?
  • Bence şu an için gereksiz bir değişiklik. Bulldozer'in çıkacağı dönemde bütün modeller piyasada, fiyatlar oturmuş ve belkide dolar biraz düşmüş olur (artarsa kulaklarımı çınlatma).
  • ya usta zaten iki aya kadar bütün modeller çıkmış olur... en iyisi biz 990 serisinden bi anakart alalım takalım 955imizi yolumuza bakalım bi kaç sene sonra da takarız bulldozerimizi, yoksa bekle bekle nereye kadar... zaten çıkacak olan sağlam bulldozerler yüksek fiyatlı olacaktır...
  • GIGABYTE GA-990XA-UD3 ile x4 955 ile iyi bir sistem olur.Anakart hem fiyatı ucuz hemde diğer 890 dan iyi.
  • ya yalnız benim anlamadığım aşağı yukarı tüm özellikler aynı diğer 8XX serisi anakartlarla, ama bu anakart 990 çipsete sahip ve hemen hemen aynı fiyata bunu anlamlandıramadım ve kıllandım açıkçası bi yerlerinde bi eksi bişey varmış gibi geliyo bana... peki 990x mi yoksa 990 fx mi...

• 990FXA-GD80 çok iyi duruyor.
    http://www.msi.com/product/mb/990FXA-GD80.html

Ayrıca ilk çıkan kartlarda sorun olma ihtimali var. Acele etmeyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Haziran 2011; 23:04:24 >
  • Bulldozer'ler için pek iyi şeyler söylenmiyor, anakartlarda pek değişiklik olmayacaktır ama performans isteyenler dikkatli olsun.
  • MSI 990FXA-GD80 990X Anakart incelemesi
    http://www.pckoloji.com/anakart-inceleme/26227-msi-990fxa-gd80-990x-anakart.html

Asus M5A99X-EVO AMD 990X Anakart
    http://www.pckoloji.com/anakart-inceleme/26169-asus-m5a99x-evo-amd-990x-anakart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cats in the cradle -- 27 Haziran 2011; 2:55:23 >

• 1 hafta once 880gm ud2h aldım beyler...yeter artar bile x6 ya kadarda desteği var ama onu alıpta takcam mı ki sanki....
  • Şimdi sorun olma ihtimali varmı var.Sorun olursa anakart üreticileri bunları geri toplayıp yeni revizyonlusunu verecekmi?
  • New 2011 Performance ;) (dolar 1-2 aya fırlarsa vay halimize) ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.