Şimdi Ara

+9 Shard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eminimki bir çok kişi bunu izlemiştir ama tekrar izlemelrini öneririm
    http://www.youtube.com/watch?v=TOg3qaTJuPY

• bu iste bisi var
  • oha o kadar şeyi yakamam yemez
  • benimde yemez len :D:D
  • ben izlemedim bi bakalımmmm...
  • az mı yaa trinayla dark wane yakıo walla kafayı yerım chitinlere felan neyse de dark wane yakıo herif oha

• Ya bide +8 shardda yansaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkda +8 Shell
    18 yıl önce açıldı
    DUAL CLEAVER+9 TAKASI
    17 yıl önce açıldı
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaktığı itemleri verse bide +8 shardı verse 2 de trinayı verse zaten +9 shard alırdı ki adam boşuna stress yapmış
  • beyler saten o adam zengin olmasa onları yapamaz bence onun aldı itemlerde bişi vardır +8 chitin set +8 darkvane yaktı biz steleto yu +7 e basamıoz adam +9 a basmış
  • Adam tutacağından emindi bence çünkü daha yakacak itemi olmasına rağmen bu kadar yeter dedi ve bastı enteresan
  • tuhaf walla ama bi yerde okumuşdum adam diodu ki (işte bu adamın yaktıkları nı kast ediyodu dark vayne en az 1 trina felan yakıcaksınız diyodu we bunları yakıp denerseniz +9 item basılıo diodu ) inanmamışdım adama video yu izleyince inanıyorum artık walla...
  • ohaa yaaa hela olsun basmanın da bi sınırı wardır 8 yap ayılığa ne gere kwar
  • bencede enteresan evet dedıgınız gıbı bu işte bi iş war adam bılıyo yakmıcagını ve basıyo ınvertory de daha o kadar ıtem warken!!!!!!!!!!
  • ıtemlerı yakarken benım içim gitti insafsız herif yakılırmıydı onlar
  • Ben artık şunu düşünmeye başladım bir itemi +8 e basmak için o itemlerden +7 sinden 5 tane yakmanız yeterli Tabi birinide trina ile yakmak işinizi kolaylaştırır
  • CHAR LAA GİRME ABİİ BEN GIRCEMMMM ACİLLLLL
  • up!
  • abowwwwwwwwwww
  • Başka yorum yokmu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.