Şimdi Ara

9. sınıf fizik & kimya konu anlatım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9. sınıf fizik konu anlatım hangi yayın alayım?

• esen yayınları çok iyi.2007-2008 senesinde baya yararlı olmuştu ozaman bende 9.sınıftım.çözersen baya yardımcı olur işini görür.orada çıkan sorularla yazılıda çıkan sorular benzer olucaktır.ben fizik için almıştım kimyayı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

esen yayınları çok iyi.2007-2008 senesinde baya yararlı olmuştu ozaman bende 9.sınıftım.çözersen baya yardımcı olur işini görür.orada çıkan sorularla yazılıda çıkan sorular benzer olucaktır.ben fizik için almıştım kimyayı bilemiyorum.

Palme nasıl peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qkzident

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

esen yayınları çok iyi.2007-2008 senesinde baya yararlı olmuştu ozaman bende 9.sınıftım.çözersen baya yardımcı olur işini görür.orada çıkan sorularla yazılıda çıkan sorular benzer olucaktır.ben fizik için almıştım kimyayı bilemiyorum.

Palme nasıl peki?

dostum şimdi palme alırsan ilerde ünüversite sınavında işine yaramaz.biliyorsun ygs lys de çıkan soruların yarısından çoğu cemaatin kaynaklarından yani fem, esen ve benzeri yayınlardan.hem sınavlarında başarılı olursun hemde ünüversite sınavında sana yararı olur.kısacası fem esen karakök ile kıyaslanmaz yani.

• Güvender iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.