esen yayınları çok iyi.2007-2008 senesinde baya yararlı olmuştu ozaman bende 9.sınıftım.çözersen baya yardımcı olur işini görür.orada çıkan sorularla yazılıda çıkan sorular benzer olucaktır.ben fizik için almıştım kimyayı bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_raul
esen yayınları çok iyi.2007-2008 senesinde baya yararlı olmuştu ozaman bende 9.sınıftım.çözersen baya yardımcı olur işini görür.orada çıkan sorularla yazılıda çıkan sorular benzer olucaktır.ben fizik için almıştım kimyayı bilemiyorum.
Palme nasıl peki?
quote:
Orijinalden alıntı: Qkzident
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_raul
Palme nasıl peki?
dostum şimdi palme alırsan ilerde ünüversite sınavında işine yaramaz.biliyorsun ygs lys de çıkan soruların yarısından çoğu cemaatin kaynaklarından yani fem, esen ve benzeri yayınlardan.hem sınavlarında başarılı olursun hemde ünüversite sınavında sana yararı olur.kısacası fem esen karakök ile kıyaslanmaz yani.