Şimdi Ara

ANTRENMANLARLA MATEMATİK 2 NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antrenmanlarla matematik 1 i bitirdim . Şimdi 2. Kitabımı alayım yoksa farklı bir kaynak mı ? Lütfen yardım edin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap verecek bir insan evladı yok mu ?

• 1.kitaptan ne fayda gördün işine yarıyorsa devam et
  • Bence 1.kitaptan sonra birey a veya karekök 0 al bunlardan birini çok çabuk bitir ve sonra orta seviye bir kitap al. Eğer şu an 10-15 net yapabiliyorsan direk orta seviye bir kitap al hiç vakit kaybetme.

• 2. Kitabi çöpün de cöpüdür. Onun yerine mps ile devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Bence 1.kitaptan sonra birey a veya karekök 0 al bunlardan birini çok çabuk bitir ve sonra orta seviye bir kitap al. Eğer şu an 10-15 net yapabiliyorsan direk orta seviye bir kitap al hiç vakit kaybetme.

Şuan 5 net fekan yapıyorum Karekök 0 mı Birey a mı alıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur_007

2. Kitabi çöpün de cöpüdür. Onun yerine mps ile devam et

Mps hiç duymadım nasıl bir kitap

• İki kitabıda kardeşime temel olsun diye çözdürdüm.
    1.kitap 4 işlem ve bazı ygs konuları vardı üslü köklü ebob gibi.
    2.kitapta ygs konularına ilave olarak problem eklenmiş.Eğer üslü köklü çarpanlara ayırma gibi konularda sorunun varsa al çünkü diğer kaynaklar basitten anlatmaz zorlanırsın ama bunları yapabiliyorsan karekök 0 alabilirsin ygs için.
    Kısaca matematiğe yeni başlayan için idealdir.
  • metin925 M kullanıcısına yanıt
    https://www.kitapisler.com/Karekok-Yayinlari-YKS-1-Oturum-TYT-Matematik-1-Kitap-Konu-Anlatimli-Soru-Bankasi_34977.html#0 kitap bu hocam

• 2'yi tam bitirmemiştim ama yine de Matematikte dönüm noktası oldu benim için. Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama al tabii ki.

• metin925 M kullanıcısına yanıt
    Ben karekök çözmedim birey a çözdüm. 0 dan 7-8 nete çıkarttı beniç şu an üçdörtbeş çözüyorum 10-15 net yapıyorum. Birey a karekök 0 veya ant mat2 hangisi olursa olsun çabuk bitir ve orta seviye bir kitap al çünkü o kitaplar netlerine pek etki etmez sadece temel oluşturur. Ben üçdörtbeş çözmeye başladığımdan beri netlerim artmaya başladı.

• 2 sene önce denemelerde 4 net yapıyordum. 15 tatilde antremanlarla mat 2 yi bitirdim ardından femin bi test kitabı vardı onun çoğunu çözdüm, çıkmış soruları 2 kitaptan bitirdim+sürekli o soruları tekrar ettim. Sınavda 21 net mat yaptım geo yok bide.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.