Şimdi Ara

A101'de part time çalışılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101'de çalışılır mı? Part time iş için giriyorum bana günde 3-4 saat çalışırsın dedi. Çalıştığın kadar çalışırsın dedi. Üniversite derslerine göre olur falan dedi. Acaba daha önce çalışan var mı? Hatta 15-17bin yani asgari ücrete yakın alırsın nerdeyse dedi. Doğru mudur? Tam zamanlı 9 saat çalışan ise 23bin falan alıyomuş. Girilir mi sizce? Ayrıca çalışma şartlarını beğenmezsem çıkma gibi şansım olur mu?

• Ben 2 saat çalışıyorum 20 alıyorum
  • bizim yan şubede bi kız part çalışıyordu, ne zaman uğrasam mağazadaydı kız. tam zamanlı 18500 alıyorum 4000 de yemek parası var. part bilmiyorum kaç saat kaç lira maaş ama bölgede açık var ise (var.) zorla daha fazla çalıştıracaklardır (çalıştıracaklar.) ve mesai ücreti falan da yok haberin olsun. çalıştığın kadar kazanma olayı yalan, sabit ücret alıyorsun. mesaimden yüzde 25-50 arası daha fazla çalışıyorum çoğu zaman. yasalar gereği saat başı %150 ek maaş ödemeleri lazım ama vermiyorlar, ücretsiz çalışıyoruz. para yoksa %150 ek tatil vermeleri lazım. yani on saat fazladan çalıştıysam 15 saat izin vermeleri lazım ama sadece on saat izin veriyorlar. o da şanslıysan tabi. çoğu zaman saatlerini de alamıyorsun eleman eksik olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 30 Eylül 2024; 23:12:42 >
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt
    10 bilemedin 12 dakika çalışıyorum 90k + iphone 16 + günlük 1 tane beypazarı ikramiye yatıyo hocam sizi fena kazıklamışlar. bence bordronuzu isteyin. 200k gösterip 180'ini kesiyor olabilir bölge sorumlunuz
  • ağır işleri sana yaptırırlar spor niyetine giderim bana koymaz diyorsan olur

• lememo L kullanıcısına yanıt
    yok be kasadan ayrılmaz bence. personel zaten kasa yanından sorumlu. gunluk temsilci ilgilenir genelde kasa dışı ağır işlerle. part çalışanı kasadan ayıracaklarını hiç sanmıyorum akşam paspası dışında
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

valla bilmiyom ben de bi ara çalıştırdım part time eleman birazzcık canını almış olabilirim ondan dedim

• Onun yerine günübirlik işlere git otellere daha güzel boş günlerinde gidersin siftler 8 saat olur Ankara İzmir İstanbul gibi büyük şehirlerde bu işi yapan insan kaynakları vardır hem daha da hayat karşısında yırtık olursun günlük 700 800 alırsın gece yarısı sıfti bile bulabilirsin
  • Durumun çok sıkışıksa çalışabilirsin fakat biraz daha nitelikli işler daha iyi olur ilerisi için. 2. Sınıfta qnb’de saçma sapan bi iş yapıyodum haftada 2,5 gün, asgarinin 3,5 olduğu yerde 10k para geçiyordu elime. Sonra mt teklifi geldi mesela oradan.

Üniversitede çalışma veya böyle giriş seviyesi pozisyonlar iyi olabilir.
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Hocam işin tanımı neydi

• sriiouss kullanıcısına yanıt

cevaplar için sağolun başka part işim ve okulum var o yüzden tam zamanlı bir yerlere gidemem. bugün gidip konuşacağım detaylarını olmazsa deneyeceğim duruma göre çıkarım sağolun. umarım zor iş yaptırmazlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.