nereye gidip sorsam maalesef çekiyor hani eleman açığı vardı yarın yine arayışa çıkacağım iş arayışına < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 1 Temmuz 2022; 10:24:43 > |
Bildirim
nereye gidip sorsam maalesef çekiyor hani eleman açığı vardı yarın yine arayışa çıkacağım iş arayışına < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 1 Temmuz 2022; 10:24:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedengerekli -- 1 Temmuz 2022; 8:2:56 > |
|
şehir bursa bu arada onu söyliyim büyükşehir yani bugün yine bir avm ye daha gidiyorum artık iş bulamazsak cami çıkışı dilenme bizi bekler |
acil bulmamız lazım evde can sıkıntısından patlayacağım tanıdığı olan yönlendirirse beni sevinirim. |
Getirİş'ten baktın mı? Bir de hangi şehirdesin? |
bursa |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedengerekli -- 1 Temmuz 2022; 12:55:11 > |
bazı yerler tecrübeli arıyor da daha 19 yaşındayım tecrübe nasıl olacak kimse almazsa onu anlamadım 1 yer 1 hafta içinde eleman çıkabilir dedi orayı bekliyorum orası ararsa arar daha yok 7-8 mağaza gezdim insan da moral de kalmıyor tanıdık olmadan bu ülke de iş bulamayacak mıyız öğrenci olarak ☹️ |
|