Bu herif akrabalarına kazandığı bölümü ballandıra ballandıra anlatmış. Hacettepe Aktüerya kazanmış bu arada. Şöyle yapacam, böyle yapacam, uçucam, kaçacam, yurt dışına çıkacam, 200K kazanacam falan demiş. |
9.Sınıf Ortalamam 77 Boğaziçi gelirmi? (5. sayfa)
-
-
-
5 yıllık konularıda ne diye hortlatırsınız arkadaş 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daydreaming ile harcanmış bir lise dönemi... adam akıllı dediğin gibi 9. sınıftan başlasaydın çalışmaya sen de bounlu olurdun.
-
hayallerle yaşayanı gerçekler sever.
-
benim hikayeyle benzeştiği için bu çocuğa ekstra üzülüyorum forumda mesajlarını gördükçe
-
11 in yarısı ve 12de çalışsa doğru düzgün koça bile girerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bunu, bu konuyu açtığından beri tanıyordum, olm ders çalış hayal kurup saçma sapan konular açma diye 100 kez dedim. dinlemedi max 150k dedim 180k oldu.
tamam boğaziçi kapasitesini aşıyordu belki ama ytü falan olabilirdi.
şimdi de aktüerya'dan ayda 200-250k kazanacağını sanıyor.
-
yav o kadar kolay değil işte.
millete böyle gaz veriyorsunuz, sonra hayalkırıklığı oluyor.
-
onu kurtaracak şey tıp okumaktı. tıp kazanırdı da. 20-25k 4 senede vasat biri için bile olabilecek bir hedef değil mi
-
Nasıl değil %10luk bi lisede hafiften ders dinleyen bi öğrenciysen bu kadar çalışmayla yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kötü bi özel lisede okudum. yks bazında lisemin açık ara birincisi bendim, sonraki eleman 20k oldu. diğerleri 50-600k arasıydı. içlerinde çok çalışanlar da vardı ama demek ki olmayınca olmuyor.
20-25k yapılabilir ama son sene olacak iş değil. ilk 1000 çok çok zor. Forumdakileri görüp ben de gaza geliyordum da olmadı işte.
-
Sen nerde hata yaptın yav
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek kelimelik cevabı var. çalışmadı.
-
Nerden bilion
Çalışınca yapılmayacak şey değil çünkü.
150k yaptıysa çalışmamıştır ama Boğaziçi bilgisayar gibi yüksen sıralama için sadece çalışmak da yetmiyor obp geri atabiliyor
Boun pc hedefi olan birinin zaten obp’si yüksektir. Değilse de zaten hedefi gerçekçi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 29 Ekim 2024; 20:52:56 >
Yapacak bisi yok artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 29 Ekim 2024; 20:54:16 >
Obp kaç?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X