Şimdi Ara

9.Sınıf Ortalamam 77 Boğaziçi gelirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu arkadaş ilk 10 bine girerse macbook hediye edeceğim. şahsen 100 binlerde olacağını düşünüyorum.

• gelmiyormuş bu arada arkadaşlar denendi

• ahahahahahhahahahahahahahs oha q şu bilinçle ilk 100 gelmesi lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

valla ya hocam bana da koyan bu ya

• hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedim gelmez

• kaç geldi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kazanamadın kardeşim var mı başka sorun?

• Fuow kullanıcısına yanıt

inanmak istemedim

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

200k

• Benim de 85'di 9. sınıf ortalaması

• vay anasini arkadas adam 9.sinifta bir seylerin fsrkindaymis ben uni sinavinin oldugunu 10.sinifin yazinda ogrendim

• uahahah 9.sınıfta yksyi bilip 200k yapmak ne aaw ben 12. sınıfta öğrendim çalışmadım dersle gram alakam yoktu sonra mezun senemde yarım yamalak calısıp sıfır geometri hatta -0.25 geoyla 150k yapmıstım

• Olm ben 9.sınıfta arkadaşlarla hangi dersten kaçsak diye düşünüyordum. Arkadaş hem 9.sınıfta yks bilincinde hem de dereceye girememiş... vay be sağlık olsun troll değil di mi olm naaıl 200k yaptın

• Yazık olmus en azından ilk senen öyle düşün.

• Ben 9. Sınıfta lol takımlarına girmeyi hedefliyodım bu arada günde 10 saat lol kasıodum sjdjdkdksks

• öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt
    Hocam elo ne

• Ya aşağıda çok boş yapmışlar gibime geldi yok nasıl yapamadın falan fistan, yapmamışın işte usta. Yapman gereken tek şey 11. Sınıfa kadar bulunduğun sınıfı derslerini iyi bir şekilde tekrar yapa yapa çalışmak ve anlamak. 11. Sınıfa geldiğinde eğer çalıştıysan 11. Sınıfın konularını çok iyi bitirip yanında da tyt den 1 ya da 2 ders bitirirsen müthiş olur(matematik, Türkçe, fen vb. Ayrıca dediğim gibi 11. Sınıfa kadar çalışırsan 1 ders değilde tyt mat + Türkçe olmak üzere 2 ders bitirebilirsin. ben çalışmadığım için sadece mat bitirmiştim.) sonra 11. Sınıfın yazında ve 12. Sınıf başladıktan 1-2 ay sonraya kadar da diğer tyt leri halledersin. Aynı zamanda ayt ye de başlamış olursun zaten. Sonra deneme basacan yani bu kadar.

Ben bekir avşarla çalışmıştım ve gayet memnunum. Keşke daha önce keşfetseydim diyoeum. İstersen bi araştır bekir avşarı(çoğu kişi sevmez) eğer kanın ısınırsa 11. Sınıfın 2. Döneminde alıyor çalıştığı kişileri. 11. Sınıfın 2. Dönemine kadar çalışırsın dediğim gibi. Sonra da bu adamla devam edersen kötü yapma şansının çok az olduğunu düşünüyorum. Zaten eğer adamla çalışırsan ve uyarsan adam bütün programını yapıyor. Sana sadece çalışmak kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.