Şimdi Ara

9.sınıfta din kültüründe hangi dualar ezberleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alaka . dua ezberleme diye bir şey olmaz din dersinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 22 Temmuz 2013; 12:11:04 >
  • kardeşim ben 10.sınıfa gectim (anadolu lisesindeyim) 9.sınıfta pek dua ezberletmediler sadece hoca sözlü notu girmek icin ezan ve gameti öğretti
    sadece yazılıda ezber olarak kutsi sıfatları sormustu oda cok kolay hemen ezberlersin yıl icinde
  • Teşekkürler din kitaplarında ezberlenecek dualar diye her ünitenin sonunda oluyordu 8. Sınıfta dahil 9. Sınıftada var mı diye merak ettim ders kitabında yazan

• yok rahat ol sana bi önerim olsun secmeli kur an varya onu sec ek ders olarak ben insan haklarını sectim hocalar bildiğin süründürüor calısmama rağmen 75 aldım sınavlardan en yüksekte 85 din dersleri kolay ve hhocalar insaflı oluyor ayıptır sölemesi din sınavlarında 10dk bakıp sınava girdim 90'ın altı not almadım ama temelim var dinde
    genel bir bilgin varsa rahat rahat 5 alırsın(tabi 5 alamayanda var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihtoo -- 22 Temmuz 2013; 12:30:38 >
  • Sağolasın kardeş bu seçmeli dersler ortalamayı ne kadar etkiliyor kaça geçtin

• 10.sınıfa gectim 9.sınıf ortalamm 83,6 dı ve secmeli dersler toplam olarak mat kadar etki edior
    hangi lisedesin?
    baska sorun varsa yardımcı olurum
  • Anadolu lisesi 9.sınıfı bitirdim. Din dersinde hiç bir dua vs. ezberletmedi hoca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.sınıf kaynak öneriside yaparım istersen
  • Çok iyi olur hangi anadoluya gidiyosun mantık diye bir ders var herhalde kolaymı tavsiyelerini alabilirim tşk

• matematiğin bi konusu olan mantık diosan basit bir kac kural var anladıktan sonra cok kolay ayrı bir ders olan mantık diosan onu bilmiyorum görmedim
  • bu arada e.c.a elginkaan anadoluya gidiorm
  • Bizim sınavlar çok zordu.Ama diğer okullarda kolaydır muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezber diye bir şey yok lise rahat keyfine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.