Şimdi Ara

9 Tarlalı mı alayim 15 tarlali mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
15.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MagicMachine

travian'da oynayan 3-4 arkadaşım war. hepsi 15 tarlalı alıp pişman oldular. hammadde bitiyor kalıyor öyle sana tavsiyyem 9tarlalıyı al.

Alıntıları Göster
    9 tarlalı ise de tarla vahası bol olan yeri seçmelisin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeToDarkness

travian'da oynayan 3-4 arkadaşım war. hepsi 15 tarlalı alıp pişman oldular. hammadde bitiyor kalıyor öyle sana tavsiyyem 9tarlalıyı al.

arkadaşların heralde amatörler çünkü bendede 15 tarlalı var şu an bütün tarlalr 8 içinde 2 bin asker var ama 6 tarla olsaydı 600 askeer olacaktı
  • Yerinde olsam 15 tarlayı alırdım.Asker basmak için çok gerekecek ve ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

Yerinde olsam 15 tarlayı alırdım.Asker basmak için çok gerekecek ve ideal.
    Serverı bıraktım bile hala cevaplar geliyor . Konu kapanabilir. Sağolun genede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerry King

olsun bu soruya cevap bulamayn çok kişi var onlar biligilenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes55

quote:

Orijinalden alıntı: Kerry King

olsun bu soruya cevap bulamayn çok kişi var onlar biligilenir

Alıntıları Göster
    Evet mesela ben bilgilendim sağolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: bashibazouk

bişey deil bilgilendirmek bizim işimiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bashibazouk

bişey deil bilgilendirmek bizim işimiz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben daha yeni başladım travina yavaş yavaş 3 yapıyorum hammaddeleri de. sormak istedigim bu 9 tarlalı ne 15 tarlalı ne anlamadım yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

arkadaşlar ben daha yeni başladım travina yavaş yavaş 3 yapıyorum hammaddeleri de. sormak istedigim bu 9 tarlalı ne 15 tarlalı ne anlamadım yardımcı olurmusunuz

Alıntıları Göster
    şimdi sen 2. köyünü kurmak istiyeceksin bunu için köşk seviye 10 ve ondan sonra 3 göçmen bastıktan sonra köy almaya göndercen ama bşey var şimdi sen şimdiki 6 tarlalı köyünde tahılların hepsini 10 yapsan en fazla 1500 asker beslersin ama 15 tarlalı köy alırsan 5000 e yakın asker beslersin yani 15 tarlalı köyde 1 odun
    1 demir madeni
    1tuğla ocağı 15 tarla olacak

şimdiki köyünde4-4-4-6 var anlamadığın yeri sorabilirsin

• quote:

şimdi sen 2. köyünü kurmak istiyeceksin bunu için köşk seviye 10 ve ondan sonra 3 göçmen bastıktan sonra köy almaya göndercen ama bşey var şimdi sen şimdiki 6 tarlalı köyünde tahılların hepsini 10 yapsan en fazla 1500 asker beslersin ama 15 tarlalı köy alırsan 5000 e yakın asker beslersin yani 15 tarlalı köyde 1 odun
    1 demir madeni
    1tuğla ocağı 15 tarla olacak

şimdiki köyünde4-4-4-6 var anlamadığın yeri sorabilirsin

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Peki hocam bu yeni başlayana ne tavsiye edersin?Ben şu an hammaddeleri 3 yapıyorum

Hammadde deposu 1
    Tahıl ambarı 1
    Merkez binası 3
    Sığınak 3
    Kışla 1
    Askeri Üs 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 31 Ekim 2010; 17:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Teşekkürler. Peki hocam bu yeni başlayana ne tavsiye edersin?Ben şu an hammaddeleri 3 yapıyorum

Hammadde deposu 1
    Tahıl ambarı 1
    Merkez binası 3
    Sığınak 3
    Kışla 1
    Askeri Üs 1

şu an için tarlalar 6 olana kadar bişey yapma sonra 2. köyünü 4 demir 4 tuğla 4 odunlu al onuda 5 er seviye yap sonra 1. köyde hammaddeleri seviye 8 yapınca 3.köyünü kur 15 tarlalı olsun bir ve 2. köyünde hammaddeleri 10. seviye yap 15 tarlalıda tarlaları 5 yap sonra yavaş yavaş asker basmaya başla bir tarla geliştir bir asker bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: [|e$cR£@M|]

15 tarlalının etrafındaki tarla vahası olan yerdekini al çok uzak olsa da sadece onu alıp etrafına hammadde üretip 15 tarlalıda asker bas bence

Hocam nasıl yani :))))
    15 tarlalıda askermi basılır.
    yan köyden basacaksın o köye yığacaksın olay bu.

travian=tahıl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: $$T3$$

quote:

15 tarlalının etrafındaki tarla vahası olan yerdekini al çok uzak olsa da sadece onu alıp etrafına hammadde üretip 15 tarlalıda asker bas bence

travian=tahıl .

kişden kişye göre değişir ama wow yıkıcıları genelde 15 tarlalıda basıyolar çünkü 200.000 askeri 6 tarlalıda beslemek imkansız senin dediğine göre askerleri 15 tarlalıda birktirip saldırı yapcağın zaman 6 tarlalıya çekip saldırı yapmak ama ya saldırı yapcağın yer 70 saatse nasıl besleyecn askerleri durmadan 15 tarlalıdan tahıl göndercen gece uyuyamazsın bile senin dediğin olayı ben yapıyorum 6 tarlalıda savunma askeri basıp 15 tarlalıda besliyorum benimki olur savunma askerlerini saldırıya gönderecek deilsin destek atacağım zaman 2000 er 2000 er çekip yolluyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: $$T3$$

quote:

travian=tahıl .

kişden kişye göre değişir ama wow yıkıcıları genelde 15 tarlalıda basıyolar çünkü 200.000 askeri 6 tarlalıda beslemek imkansız senin dediğine göre askerleri 15 tarlalıda birktirip saldırı yapcağın zaman 6 tarlalıya çekip saldırı yapmak ama ya saldırı yapcağın yer 70 saatse nasıl besleyecn askerleri durmadan 15 tarlalıdan tahıl göndercen gece uyuyamazsın bile senin dediğin olayı ben yapıyorum 6 tarlalıda savunma askeri basıp 15 tarlalıda besliyorum benimki olur savunma askerlerini saldırıya gönderecek deilsin destek atacağım zaman 2000 er 2000 er çekip yolluyorum

Alıntıları Göster
    2. köy 15 tarla. bundan sonrakiler 9 tarla

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRetta

2. köy 15 tarla. bundan sonrakiler 9 tarla

Alıntıları Göster
    Öncelikle;

1-) Bölgede Köye talip cermen var mı?
    2-)Yağma durumları ve saatlik üretim
    3-)Asker miktarı
    4-)Vaha durumları nelerdir?

Sorulara cevap verirsen daha isabetli cevap verebilirim
    Bölgede Köye talip cermen olmadığını varsayarsak, Gerekli olan asker ve Yağma da varsa Kaçırma 15 tarlalı al.

Bölgede talip cermen varsa, Varsa birlikle beraber geceleyin köyü indirin, yoksa Askeri gücünle indir köyü.Tabi savunma askerleri de basmayı unutma eleman kilit yapabilir
    İndirdikten sonra köyü boş bırakma yağma yağma yağma...Sonra 15 tarlalı köyü al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öyle biri işte

Öncelikle;

1-) Bölgede Köye talip cermen var mı?
    2-)Yağma durumları ve saatlik üretim
    3-)Asker miktarı
    4-)Vaha durumları nelerdir?

Sorulara cevap verirsen daha isabetli cevap verebilirim
    Bölgede Köye talip cermen olmadığını varsayarsak, Gerekli olan asker ve Yağma da varsa Kaçırma 15 tarlalı al.

Bölgede talip cermen varsa, Varsa birlikle beraber geceleyin köyü indirin, yoksa Askeri gücünle indir köyü.Tabi savunma askerleri de basmayı unutma eleman kilit yapabilir
    İndirdikten sonra köyü boş bırakma yağma yağma yağma...Sonra 15 tarlalı köyü al.

Alıntıları Göster
    böyle soru mu olur yahu tabiki 15 tarla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: stormselcuk

travian stratejiden anlmayan biri daha böyleleri alırlar 15 tarlalrı sonra tarlaları 5 yaparlar 5 ten fazla yapamazlar çünkü hammadde yok derler içinede 6 tarlalının yarısı kadar asker basıp beklerler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormselcuk

travian stratejiden anlmayan biri daha böyleleri alırlar 15 tarlalrı sonra tarlaları 5 yaparlar 5 ten fazla yapamazlar çünkü hammadde yok derler içinede 6 tarlalının yarısı kadar asker basıp beklerler

Alıntıları Göster
    15 tarlalı al derım. ama ben daha cok dengelı oynadııgım ıcın 15 tarlalı almadım son hesabımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

15 tarlalı al derım. ama ben daha cok dengelı oynadııgım ıcın 15 tarlalı almadım son hesabımda

Alıntıları Göster
    15 tarlalı al kardeş eğerki asker basıp yağma yapacagım diyorsan 3. ya da 4. köyü 9 tarlalı alırsın eğer ki 15 tarlalı kalmazsa etrafında

• quote:

Orijinalden alıntı: Burun0

15 tarlalı al kardeş eğerki asker basıp yağma yapacagım diyorsan 3. ya da 4. köyü 9 tarlalı alırsın eğer ki 15 tarlalı kalmazsa etrafında

Alıntıları Göster
    asker basıcaksan kesinlikle 15 al ben 9 aldım server7'de tarla 16 yapıcam diye uğraşıyorum kasması çok dert gerçekten 15 daha iyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.