Şimdi Ara

9 Tarlalı mı alayim 15 tarlali mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
15.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben s9 da ilk köyümü alıyorum 7-7 m de 15 tarlalı bir köy var 11-11 içerimde ise birde 9 tarlalı var

sizce 15 tarlalı köyü mü almalıyım 9 tarlalı mı ? Gelişmek için hangisi daha iyi? Askere önem veriyorum zaten ve yağmacıyım ama 15 tarlali diğer odun tuğla demir vs üretimleri düşük olacağı için benim için bir dezavantaj gibi de görünüyor . Madde olmayınca asker basmasida zor olur diye düşünüyorum. Sizce 9 tarlalıyı mı alayim 15 tarlalıyı mı?

not: cermenim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerry King -- 25 Kasım 2009; 13:50:16 >

• ya kaç saat oldu 1 Allah ın kulu cevap yazmadı lütfen arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerry King

ya kaç saat oldu 1 Allah ın kulu cevap yazmadı lütfen arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum
    ben de s9 da yeni köy aldım. ben de cermenim. ben de yağmacıyım. askerin önemli olduğunu düşünüyorsan 15 tarlalı al. ki bu oyun savaş oyunudur, en önemli iki şey strateji ve askerdir. hammadde nasıl olsa bulunur. tabii ki 15 tarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandac -- 29 Kasım 2009; 21:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandac

ben de s9 da yeni köy aldım. ben de cermenim. ben de yağmacıyım. askerin önemli olduğunu düşünüyorsan 15 tarlalı al. ki bu oyun savaş oyunudur, en önemli iki şey strateji ve askerdir. hammadde nasıl olsa bulunur. tabii ki 15 tarla.

Alıntıları Göster
    Dostum 15 tarlayı al..tokmakları bas..yagmayla geliş..
    cevrende oyunu bırakan kişilerden topladıgın hammaddelerle gelişeceksin..ilk basta 15-15 lik karade nufusu degişmeyenleri gözle..sonra yagma listeni yap ve yagmaya basla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 1 Aralık 2009; 1:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gafo

Dostum 15 tarlayı al..tokmakları bas..yagmayla geliş..
    cevrende oyunu bırakan kişilerden topladıgın hammaddelerle gelişeceksin..ilk basta 15-15 lik karade nufusu degişmeyenleri gözle..sonra yagma listeni yap ve yagmaya basla

Alıntıları Göster
    Eğer 2. köy olarak düşünüyorsan 15 tarlalı alma derim. Eğer çok sayıda köyün varsa ve asker sayın fazla ise 15 tarlalı doğru seçim olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Eğer 2. köy olarak düşünüyorsan 15 tarlalı alma derim. Eğer çok sayıda köyün varsa ve asker sayın fazla ise 15 tarlalı doğru seçim olacaktır

Alıntıları Göster
    kardeş bn derimki 9 tarlalı al 15 tarlalı alma çünkü 15 tarlalıyı geliştirmek biraz zor oluyor ama 9 tarlalı alırsan daha çabuk gelişir 3. köyunu 15 tarlalı alırsın ama hemen çok asker basmak istiyorsan 15 tarlalı al karar senın

• quote:

Orijinalden alıntı: bucalı123

kardeş bn derimki 9 tarlalı al 15 tarlalı alma çünkü 15 tarlalıyı geliştirmek biraz zor oluyor ama 9 tarlalı alırsan daha çabuk gelişir 3. köyunu 15 tarlalı alırsın ama hemen çok asker basmak istiyorsan 15 tarlalı al karar senın

Alıntıları Göster
    15 tarlalıyı al doldur askeri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 13 ultra alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeWeLoNe

15 tarlalıyı al doldur askeri

Alıntıları Göster
    4 senedir bu oyunu oynuyorum fazla tarla sadece cok asker demek başka bişeyi yok kafana gore takıl bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: quru

4 senedir bu oyunu oynuyorum fazla tarla sadece cok asker demek başka bişeyi yok kafana gore takıl bence :D

Alıntıları Göster
    yanında 15 tarlalı köye talip yoksa 9 tarlalı eğer düşman varsa kaçırmadan 15 tarlalıyı al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes55

yanında 15 tarlalı köye talip yoksa 9 tarlalı eğer düşman varsa kaçırmadan 15 tarlalıyı al

Katılıyorum ama bence cermense 15 tarlalıda hiç beklemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

quote:

Katılıyorum ama bence cermense 15 tarlalıda hiç beklemesin

Alıntıları Göster
    Dostum o senin oynaıyıs tarzına bağlı eğer 9 tarla sana yetecekse bence bosu bosuna 15 tarla alma ama yok ben fazla asker basarım diyorsan ve sana yada dostlarına yakın bir yerde ise bu 15 tarlalı yer al ama dusmanlarına yakınsa alma bence cunku ileride reisleyebilirler.!

• quote:

Orijinalden alıntı: NottoN

Dostum o senin oynaıyıs tarzına bağlı eğer 9 tarla sana yetecekse bence bosu bosuna 15 tarla alma ama yok ben fazla asker basarım diyorsan ve sana yada dostlarına yakın bir yerde ise bu 15 tarlalı yer al ama dusmanlarına yakınsa alma bence cunku ileride reisleyebilirler.!

reislenecekse neden oynuyor
  • quote:

quote:

ewt öyle bir riskde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

quote:

quote:

ewt öyle bir riskde var.

Alıntıları Göster
    Yağmacıysan 15 tarlalı al talibi varsa ilerde çok üzülürsün.

• quote:

quote:

quote:

ewt öyle bir riskde var.

sen adam gibi online ve askerlerin normal olarak varsa adamlar seni reisleyemezki sen onlArı reislersin

• quote:

quote:

quote:

quote:

ewt öyle bir riskde var.

sen adam gibi online ve askerlerin normal olarak varsa adamlar seni reisleyemezki sen onlArı reislersin

Alıntıları Göster
    Misajım bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

Misajım bulunsun

Alıntıları Göster
    konu hortlayacak ama hep 15 tarlalıyı tavsiye ederimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

konu hortlayacak ama hep 15 tarlalıyı tavsiye ederimm

Alıntıları Göster
    15 in acelesi yoktur profosyonel deilsen 9 tarlalı benim birlikteki oyuncuların 15 tarlası var ama içinde en fazla 15 asker var
  • quote:

15 in acelesi yoktur profosyonel deilsen 9 tarlalı benim birlikteki oyuncuların 15 tarlası var ama içinde en fazla 15 asker var

Alıntıları Göster
    15 tarlalının etrafındaki tarla vahası olan yerdekini al çok uzak olsa da sadece onu alıp etrafına hammadde üretip 15 tarlalıda asker bas bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: [|e$cR£@M|]

15 tarlalının etrafındaki tarla vahası olan yerdekini al çok uzak olsa da sadece onu alıp etrafına hammadde üretip 15 tarlalıda asker bas bence

Alıntıları Göster
    travian'da oynayan 3-4 arkadaşım war. hepsi 15 tarlalı alıp pişman oldular. hammadde bitiyor kalıyor öyle sana tavsiyyem 9tarlalıyı al.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.