Şimdi Ara

9. TicKeT ve HaaLaa CewaP Yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OYUNDA İNVERTORY BUG DA KALDI. NE İTEM SATABİLİYORUM NE DE ALABİLİYORUM. 9 KERE TİCKET ATTIM HAAALAA CEWAP ALAMADIM. BİDE PLATİNUM WAR. YUH DİORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM... SADECE K2 NETWORK SAHTEKAR...! BU KONUDA BANA YARDIM EDEBİLECEK WAR MI ?

• Bende CoK Ticket YOlladım Başka Konular Hakkında Ama Cvp Yollayacaklarına Yollanan Ticketleri Kapatıyolar Sorunları Nedir Anlamıyorum.Verdiğimiz Paralar Haram Olsun Demekden Başka Caremiz YoK
  • HAKLISIN KENAN. BİZ BU OYUNU BOŞA OYNUYORUZ... BORU DEİL PLATİNUM WAR AMK. BOŞA PARA WERMİYOZ. WALLA CWP WERMESİNLER TİCKET YAĞMURUNA BOĞARIM ŞEREFSİZLERİ...
  • bendede kalmıştı relog atınca düzeldi yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: blooddragon

HAKLISIN KENAN. BİZ BU OYUNU BOŞA OYNUYORUZ... BORU DEİL PLATİNUM WAR AMK. BOŞA PARA WERMİYOZ. WALLA CWP WERMESİNLER TİCKET YAĞMURUNA BOĞARIM ŞEREFSİZLERİ...

İns Tİcketlerine Cvp Alırsın Bug Cözülür.
  • 30 KERE RELOG ATTIM. 9 KERE TİCKET ATTIM. ŞİMDİ 10. YU ATACAM. DÜZELMİYO KARDEŞ DÜZELMİYO. EMEK HIRSIZLARI ŞEREFSİZLER. PARAMIZI YİYOLAR HAKKIMIZI WERMİYOLAR... AH RELOG ATTIĞIMDA DÜZELSE!!!
  • SaOL KENAN ALLAH RAZI OLSUN. SENİDE AZ KESMEDİM CYPHER ARDREAMDA HAAA :) H34dHuLK
  • kenan ondan oyuna 1 milyar wercen +9 sharda demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper

kenan ondan oyuna 1 milyar wercen +9 sharda demi

OYUNA 1 MİLYAR DEİL. OYUNCUYA 1 MİLYAR WERİYOR. FARKINDA İSEN...
  • asLında maksat şakaydı yani... K2 gerçekten serefsiz bi şirket..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blooddragon

quote:

Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper

kenan ondan oyuna 1 milyar wercen +9 sharda demi

OYUNA 1 MİLYAR DEİL. OYUNCUYA 1 MİLYAR WERİYOR. FARKINDA İSEN...

Valla Konu Ne ANLAMADIm 1 Milyar Vericem Evt .+9 Shard Aldım Diyelim Ben Onu Yine +1 Milyara Satarım Sonucda Banka Gibi Bişey..
    Ya Cyper Dedin Bende Tam Cyper Videosunu Uplood Ediyodum .O Adream CoK Zevkliydi Ya :(
    Bende Seni Az Kesmedem Bilirsin.Benim Elimde +8 Dual Md Rebirt,+7 Chitin Set DD Bile YoK,+1 PP Vardı xD. Sen Beni Nerden Tanıdın.Bu Arada Ben Edanada Oynuyorum Şuan,Video Upload Olunca Bi Selam Cakarsın :)

• ben sakasına soLedim kanka ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.