Bildirim
9. TicKeT ve HaaLaa CewaP Yok!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende CoK Ticket YOlladım Başka Konular Hakkında Ama Cvp Yollayacaklarına Yollanan Ticketleri Kapatıyolar Sorunları Nedir Anlamıyorum.Verdiğimiz Paralar Haram Olsun Demekden Başka Caremiz YoK -
HAKLISIN KENAN. BİZ BU OYUNU BOŞA OYNUYORUZ... BORU DEİL PLATİNUM WAR AMK. BOŞA PARA WERMİYOZ. WALLA CWP WERMESİNLER TİCKET YAĞMURUNA BOĞARIM ŞEREFSİZLERİ... -
bendede kalmıştı relog atınca düzeldi yahu -
quote:
Orjinalden alıntı: blooddragon
HAKLISIN KENAN. BİZ BU OYUNU BOŞA OYNUYORUZ... BORU DEİL PLATİNUM WAR AMK. BOŞA PARA WERMİYOZ. WALLA CWP WERMESİNLER TİCKET YAĞMURUNA BOĞARIM ŞEREFSİZLERİ...
İns Tİcketlerine Cvp Alırsın Bug Cözülür. -
30 KERE RELOG ATTIM. 9 KERE TİCKET ATTIM. ŞİMDİ 10. YU ATACAM. DÜZELMİYO KARDEŞ DÜZELMİYO. EMEK HIRSIZLARI ŞEREFSİZLER. PARAMIZI YİYOLAR HAKKIMIZI WERMİYOLAR... AH RELOG ATTIĞIMDA DÜZELSE!!! -
SaOL KENAN ALLAH RAZI OLSUN. SENİDE AZ KESMEDİM CYPHER ARDREAMDA HAAA :) H34dHuLK -
kenan ondan oyuna 1 milyar wercen +9 sharda demi -
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper
kenan ondan oyuna 1 milyar wercen +9 sharda demi
OYUNA 1 MİLYAR DEİL. OYUNCUYA 1 MİLYAR WERİYOR. FARKINDA İSEN... -
asLında maksat şakaydı yani... K2 gerçekten serefsiz bi şirket.. -
quote:
Orjinalden alıntı: blooddragon
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper
kenan ondan oyuna 1 milyar wercen +9 sharda demi
OYUNA 1 MİLYAR DEİL. OYUNCUYA 1 MİLYAR WERİYOR. FARKINDA İSEN...
Valla Konu Ne ANLAMADIm 1 Milyar Vericem Evt .+9 Shard Aldım Diyelim Ben Onu Yine +1 Milyara Satarım Sonucda Banka Gibi Bişey..
Ya Cyper Dedin Bende Tam Cyper Videosunu Uplood Ediyodum .O Adream CoK Zevkliydi Ya :(
Bende Seni Az Kesmedem Bilirsin.Benim Elimde +8 Dual Md Rebirt,+7 Chitin Set DD Bile YoK,+1 PP Vardı xD. Sen Beni Nerden Tanıdın.Bu Arada Ben Edanada Oynuyorum Şuan,Video Upload Olunca Bi Selam Cakarsın :)
-
ben sakasına soLedim kanka ^^
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X