< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseyinhayirlisi -- 30 Nisan 2021; 16:53:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
9 yıllık Corsa'dan Sıfır i20'ye geçilir mi? (C3A'ya Geçildi)
-
-
geçilir. aslında bir arabanın kullanılacağı ideal sürede kullanmışsınız. artık sıfır araç hakkınızdır. daha koltuğu üzerindeki naylonu duran 2020 model araçlarını satıp 2021 düşünenler var. onların ki israf ama sizinki bir ihtiyaç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Nisan 2021; 19:18:46 > -
Ben geçmezdim. Devlete cirlop gibi bir ikinci el araba kıymetindeki vergi yükünü vererek ona da 2. bir araba hediye etmezdim..
-
Bir sorunu yoksa gerek yok hocam. Üstün bir araç olsa tamam diyeceğim ama b sınıfından inip b sınıfı araca bineceksiniz.
Az bir para olsa tamam diyeceğim en iyi ihtimal cebinden 75 bin tl para çıkacak sadece 0 km arabaya geçmek için. Vergisi pahalı olur kaskosu pahalı olur .
Ben olsam geçmem.
-
Paraya bakar. 240 a 308 alabilsem direk onu alırdım. Neyse gidip makarnamı yiyeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yakması dışında bir sorun yok style plus herhalde paket
1.0 turbosunu alsanız çok daha tatmin eder ama diğer türlü de geçilebilir bence. Belki 1 litre az yakar performansta da en fazla 1 sn. daha iyi gider 1.4 mpi makine sizinkine göre. Turbo almadıkça o tarafta çok ilerleme göremezsiniz ama donanımı dediğiniz gibi sizin araca göre elbette farkedecektir.
Bu arada Elite ve üstü paket almadıkça i20'de 2 havayastığı bulunduğunu hatırlatmak isterim.
-
Geçilir hocam, bende geçenlerde 2010 Corsa’mı satıp sıfır araç aldım. 10 yıl bir araç için ideal bir süre. -
Geçilmez hocam :) şaka mısın :) -
Değişiklik iyidir... 10 yıl ya da 100 bin km aynı araçla az değil... Ben olsam kesinlikle değiştirirdim...
Eğer mali durumun kurtarıyorsa hemen al, şu piyasada fiyatların ne zaman inip çıkacağı belli olmuyor belki yarın alma şansın kalmayabilir.
-
Tasarım olarak çok tutan bir tasarım olacağını düşünmüyorum. En üst donanım hariç 2 havayastigi var. Yakıtı ve çekişi sizin araçla aynı olacak ve artık kabul edilemez. Vergisi de çok fazla.
Birisi fiesta icin 194 bin teklif almıştı. Bence daha iyi bir tercih olur. Faiz kampanyasida varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne verip ne aldığınıza bağlı aslında.
Neredeyse 2 katı para veriyorsunuz peki i20nin size geri verdikleri iki katı mı?
param var çok rahat alabilirim diyorsanız değiştirin, krediye falan girecekseniz bu ekonomik durumda gerek yok.
Style plus evetquote:
Orijinalden alıntı: Emekkk
Çok yakması dışında bir sorun yok style plus herhalde paket
Benzer aralıkta Clio ve Polo da yok mu? İmkan varsa kullanıp test edin. Yoksa eski aracı verip o civarda bir araç almak iyi bir karar bence.
-
Test sürüşü yapın içinize sinerse değiştirin. Yakıt olarak düşündüğünüz araç şehir içi ortalama 7.5 yakar bizim araçta kısa mesafe kullanımına rağmen durum bu. Yeni i20 ile eski i20 lerin yakıtı oldukça farklıdır. Hem yeni şanzıman hem yeni motor yazılımı var yakıt oldukça dizginlenmiş istediğiniz zaman tüp te takarsınız. 10 yaşındaki bir araç normal şartlarda ekonomik ömrünü tamamlamıştır.
-
Hocam dün baya test ettim. Özellikle st'ye rica ettim çok dik köy yollarına çıktım yokuşta çekişi, durması kaldırması baya hoşuma gitti. Bizim araba hafif eğim görünce 1'den 2'ye geçmiyor ama bu öyle değil. Zaten Manuel modu da var. Virajda da elime oturdu araba. Düz yolda zaten 1.4 turbosuz çok bir fark yok. Düz yolda bir kaç kere dip gazlı, köy yolu gibi yokuşlarda tırmanış dur kalk böyle karma 20'km ye yakın kullanımda totalde 7.9 gösterdi yol bilgisayarı.
İlk günden beri bildiğiniz baktığınız bi arabayı ben olsam vermem
Hele hele 2 kat fiyat farkla 100.000 gib bi (80 bin) ekstraya hiç veremem.
Ama ben bunu beğendim bayıldım dersi. O tamamen duygusal.
Bakımları düzgün yapılıyorsa 100.000 i bırak 300 400 bin i yakalarsın
Ama ufak tefek masraflar olur
Olması lazım eskiyo parçalar
Ama bunların hiç biri aradaki 100.000 i karşılamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi
Hocam dün baya test ettim. Özellikle st'ye rica ettim çok dik köy yollarına çıktım yokuşta çekişi, durması kaldırması baya hoşuma gitti. Bizim araba hafif eğim görünce 1'den 2'ye geçmiyor ama bu öyle değil. Zaten Manuel modu da var. Virajda da elime oturdu araba. Düz yolda zaten 1.4 turbosuz çok bir fark yok. Düz yolda bir kaç kere dip gazlı, köy yolu gibi yokuşlarda tırmanış dur kalk böyle karma 20'km ye yakın kullanımda totalde 7.9 gösterdi yol bilgisayarı.Hocam benim hatununda ayağının ayarı yoktur bağırta bağırta kullanıyor ona rağmen yakıt çok iyi. Benim 3.5 Dizel Focusun basmadığım halde yakıt ortalaması 6.7 yani arada 1 litre var, böyle bakınca yakıt çok normal geliyor. 100hp motor ay ben gitmem ayıldım bayıldım diyen bir 1.4 değil gitsin dersen yapıştır gaza söke söke gidiyor motor. Yeni kasa da Hyundai nin en büyük yaptığı hatamı eksiklik mi demeli bilmiyorum ama aracın dokunulan yerlerini biraz daha yumuşak plastikle donatmamasıdır onun dışında araç sınıfına göre çok iyi bence.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
geçilir. aslında bir arabanın kullanılacağı ideal sürede kullanmışsınız. artık sıfır araç hakkınızdır. daha koltuğu üzerindeki naylonu duran 2020 model araçlarını satıp 2021 düşünenler var. onların ki israf ama sizinki bir ihtiyaç. |
Paraya bakar. 240 a 308 alabilsem direk onu alırdım. Neyse gidip makarnamı yiyeyim
|
Geçilir hocam, bende geçenlerde 2010 Corsa’mı satıp sıfır araç aldım. 10 yıl bir araç için ideal bir süre.
|
Benzer içerikler
- plenty antifiriz yorumlar
- plaka gizleme spreyi
- plakadan araç konumu bulma
- nissan qashqai 1.2 dig-t tekna yorumlar
- akü kutup başı sökmenin faydaları
- jetour türkiye
- volkswagen fiyat listesi 2024
- bayiden sıfır araba fiyatları
- bmw jeep 2024
- toyota c-hr hybrid fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X