Şimdi Ara

9 yıllık Corsa'dan Sıfır i20'ye geçilir mi? (C3A'ya Geçildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence egea falan al bari geçeceksen en kötü

• Alınır tabiki
  • Eğer otomatik kaygınız yoksa Egea'ya da geçilebilir.

Alınır mı? Bence alınır. Belki aradaki fiyat farkına değmez denilebilir ama 9 yaş gençleştireceksiniz arabayı. Artık 110-120 bin liralık değil 200 bin liralık araca bineceksiniz. Yarın öbür gün satmanız icap ederse daha çok para kalacak elinizde.

• Herkese yorumları için teşekkürler. i20 den vazgeçtik şu anlık hayırlısı bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence geçilmez. Çunku 10 yaş genç arabaya binince ilk bir kaç gün değişik gelecek. Sonra diyeceksin hiçbir fark yokmuş. Boşuna şu kadar para verdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joy 1.3 tce megane 215 liste fiyatı var i20ye o para verilmez. İlla otomatik dersen turbo motorlu clio var. atmosferik devri kapandı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

joy 1.3 tce megane 215 liste fiyatı var i20ye o para verilmez. İlla otomatik dersen turbo motorlu clio var. atmosferik devri kapandı artık.

Clio için konuşamam ama Joy Megane gerçekten bomboş bir araba. Hani boş arabanın sözlükteki tanımı Megane Joy diyebilirim. Tek kayda değer donanımı hız sabitleyici. Bir ara ben de baktım ama gerçekten büyük eksiklikleri var. En basitinden orta konsol Joy pakette o kadar kötü bir konsol kullanmışlar ki sanki Clio olmuş. Hem kullanışsız (Bir bardaklık önde bir bardaklık taa koltukların arkasına doğru), hem kol dayamasız hem de B sınıfı gibi duruyor. Hele ön farlar, sırf boş paket için ayrı ve kötü bir ön far tasarlamışlar. Gece çok çirkin duruyor mesela. Arabanın her detayı sürücüye "Bak seninki boş paket ha, dolu paketi de var bunun ama sen boş paketini almışsın, boş paket bu" diye bağırıyor. Arkadaş zaten boş paket arabadan geçiyor bence en azından donanımlı olmalı araba. Belki 1.0 Turbo Egea düşünülebilir ama Lounge paket çok tatlı olur. Gerçekten dolu bir araba. Şu anki fiyatı 208 bin lira üstelik. Hatta 1.3 Multijet'i de 216 bin lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 14 Nisan 2021; 22:29:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Clio için konuşamam ama Joy Megane gerçekten bomboş bir araba. Hani boş arabanın sözlükteki tanımı Megane Joy diyebilirim. Tek kayda değer donanımı hız sabitleyici. Bir ara ben de baktım ama gerçekten büyük eksiklikleri var. En basitinden orta konsol Joy pakette o kadar kötü bir konsol kullanmışlar ki sanki Clio olmuş. Hem kullanışsız (Bir bardaklık önde bir bardaklık taa koltukların arkasına doğru), hem kol dayamasız hem de B sınıfı gibi duruyor. Hele ön farlar, sırf boş paket için ayrı ve kötü bir ön far tasarlamışlar. Gece çok çirkin duruyor mesela. Arabanın her detayı sürücüye "Bak seninki boş paket ha, dolu paketi de var bunun ama sen boş paketini almışsın, boş paket bu" diye bağırıyor. Arkadaş zaten boş paket arabadan geçiyor bence en azından donanımlı olmalı araba. Belki 1.0 Turbo Egea düşünülebilir ama Lounge paket çok tatlı olur. Gerçekten dolu bir araba. Şu anki fiyatı 208 bin lira üstelik. Hatta 1.3 Multijet'i de 216 bin lira.

Alıntıları Göster
    Hocam otomatik olması şart. Manuel alınacak olsa hiç düşünmeden Egea alırdım benim çok hoşuma gitti.

• Gecilir, corsa eskimis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan alınan araba için 100bin çok değil

• Bence Passat bakın. Madem değiştireceksiniz 300 bin daha ekleyin boş Egea veya clio ya bineceğinize düzgün araca binin.

• Büyüksün Polo ?

• Teknik olarak pek farkları yok. Eğer parayı başka türlü değerlendiremiyorsanız ya da biriktiremiyorsanız yenilenmiş olur, aksi halde tam otomatik atmosferik corsa uzun süre daha kullanılır.

• Son edit: C3 Aircross 1.2 Shine ile süreci sonlandırdık bakalım. Hiç aklımızda yokken 3 haftada o bu şu derken arabayı değiştirmiş olduk nasip dedikleri bu oluyor sanırım. Ha bu arada bunda da koltuk sırtında cep yok. :

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.