Şimdi Ara

90,000-110,000 TL arası SUV/Crossover araba tavsiyesine ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercettin

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Sercettin

Kadjar aslında hiç aklımda yoktu, araştıracağım.

VW Tiguan nasıl bir araç arkadaşlar, çok mu yakıyo? o yüzden mi kimse önermedi?

f/p olarak pek iyi değil, artı tipsizdi halen tipsiz.

hımm anladım.

Tip olarak pek bi sıkıntım yok aslında, bence güzel.

Hani Alman kalitesi daha iyi olmaz mı diye düşündüm, çok anladığımdan değil.

VW'ler daha bi oturaklı duruyo sanki.

Teşekkür ederim cevap için.

zevkler renkler meselesi.

kadjar'dan boyut olarak daha büyüktür ayrıca 2. eli daha iyi olacaktır.

lakin benim listemde son sıralarda yer alırdı.

• LPG düşünürseniz Honda CRV'de olabilir aslında dizel kadar az yaktırmak mümkün.

• http://www.arabalar.com.tr/fiat/500l/2016/1-3-multijet-popstar

Fiyat düşük az yakar. İçi gayet geniş.

• Bu sınıfta en iyisi özelliklere sorunsuzluğa göre sportage fakat ben olsam tucson alırdım daha oturaklı duruyor

• Opel Mokka'ya yorumunuz ne olur arkadaşlar?

Yapılan yorumları topladım, şu araçlar arasından bi tercih yapmam gerekecek:
    Volkswagen Tiguan
    Renault Kadjar
    Opel Mokka
    Nissan Qasqhai
    Kia Sportage
    Hyundai Tucson
  • Eski bir qq sahibi olarak sakin qq düşünmeyin derim çok sorunlu ve son derece kalitesiz.Kadjar daha iyi onu düşünebilirsiniz.Sportage ve tucson hepsinden iyidir ama benzinli araçlar dizel değil lpg düşünürseniz o zaman olabilir.Mokka b sınıfı içi biraz küçük ve yol tutus/konfor dengesini begenmemistim.Yeni tiguan alın derim ben hem dizel hemde uzun vadede kadjar ve qashqaiye göre kesinlikle daha sorunsuz olacağını düşünüyorum.Ayrıca yeti sahibiyim 2.el dizel yetide bakabilirsiniz ben memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Eski bir qq sahibi olarak sakin qq düşünmeyin derim çok sorunlu ve son derece kalitesiz.Kadjar daha iyi onu düşünebilirsiniz.Sportage ve tucson hepsinden iyidir ama benzinli araçlar dizel değil lpg düşünürseniz o zaman olabilir.Mokka b sınıfı içi biraz küçük ve yol tutus/konfor dengesini begenmemistim.Yeni tiguan alın derim ben hem dizel hemde uzun vadede kadjar ve qashqaiye göre kesinlikle daha sorunsuz olacağını düşünüyorum.Ayrıca yeti sahibiyim 2.el dizel yetide bakabilirsiniz ben memnunum.

QQ'yi listemden zaten silmek üzereyim, çok sorunluymuş evet. Beni uğraştırsın istemem.

Senin mesajını görmeden Yeti'ye bakıyordum. Onu da ekledim listeme. VW Tguan, kalitesiyle bi adım önde şuan benim için.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-nzr-group-2011-x1-2.0d-xdrive-bayii-cikisli-boyasiz-panoramik-306245618/detay
    Vergi dezavantajı var ama değer bence...

• Kadjar icon dci üzerine istediğin paketi ekletin hayırlı olsun👍

• 2. el Hyundai Tucson Elite Plus+Marjet sıvı LPG ile 25 krşa gezerek,hem gırtlak donanım keyfini, hemde az yakmanın keyfini doyasıya çıkartırdım...
  • Jeep Renegade 1.6 Multijet Logintue hakkında bilgisi olan var mı?

Aradığım kriterlere uyan bir araç mıdır?

Fiyatı çok uçuk gelmedi bana, yakıtı da 4.6/100 KM diyorlar, düşük bi rakam mı bu 4.6/100 KM? Anlamadığım için lütfen mahruz görün. :)
  • Birçoğu kötü KadJar ve QQ önermiş
    Tiguan içlerinde en mantıklısı ama arkadaşımın var çok yakıyor diyor. 1.4 tsi .Ford Kuga ya bakabilirsin fiyatı uygunsa .Onda akıllı 4 çeker sistemİ var ki mükemmel çalışıyor.

• manuel olacaksa yeni tiguan 1.6- otm olacaksa kadjar icon
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

2. el Hyundai Tucson Elite Plus+Marjet sıvı LPG ile 25 krşa gezerek,hem gırtlak donanım keyfini, hemde az yakmanın keyfini doyasıya çıkartırdım...

tuscon da lpg de sorun çıkıyor mu acaba merak ettim şimdi,garantiyi etkiliyormu.
  • Lpg takıldığı anda motor ve elektronik garantisi biter. Motor elektronik garantisine sigorta yaptırırsınız bişey olduğundan sigorta karşılar.

• duster varkan kadjar, qasqai filan denilmis
  • Kadjar

• Sığacak araba ve aile için istiyorsan Octavia.
    Suvlar yerden yüksek ama genelde kısa araçlar.

• Seat ateca çıkcakmış .bence güzel bir seçenek olabilir
    Bu mesaja eklenen görseller:

90,000-110,000 TL arası SUV/Crossover araba tavsiyesine ihtiyacım var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.