Şimdi Ara

90 - 100 bin arası benzinli manuel araç tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Atmosferik motor 10 yakarken turbo motorlar 7-7.5 filan yakmaz binmeden sallayanlara bakmayın. Seçenekleriniz arasında en düzgün araç Corollla.

2 hava yastıklı b sınıfı Polo'ya o parayı vermek için vag fanatiği olmak lazım başka bir açıklaması yok.

Megane desen torsiyon çubuklu sirket aracından başka bir şey değil. Bir kaç yıl sonra sanayide bir sürü tanıdığınız olur.

Corolla hem yeni bir yüze sahip hem de bu ikisi ile kıyaslanamayacak kadar dayanıklı bir araç. Bakımlarını zamanında yaptır 20 yıl bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo alacagina passat al

• Stillwest S kullanıcısına yanıt
    Megane, elentra, corolla'da tip uyumu sorunsuz. Mesela megane'ın emmesinde lpg için özel giriş var. İkinci el olursa seçenek çok ama sıfır diyorsanız yeni kasa corolla en iyi tercih olur. Jant konusunu da 2 bin liraya halledersiniz durumunuz olunca.

• Stillwest S kullanıcısına yanıt
    yakıtı beni şaşırttı açıkçası. kesin konuşmak için erken zira araç daha 80 km ye geldi. fakat her gün kullandığım güzergahda 1.2 tsi'a göre yarım litre fazla yaktı sadece.
    toyotalara tüp taktıran çok bu motor yeni bir motor değil aslında. yazılımsal değişiklikler yapılmış olabilir belki 0-100 de biraz daha iyi.

hafif trafikli istanbul tüketiminde ortalama 7-7.5 litre görüyorum. aynı güzergahta 1.2 tsi ile 6.2 - 6,8 görüyordum.
    ben tüp taktırmayacağım için çok araştırmadım ama hondadaki gibi tüpe özel araç beyni yok bunlarda diye biliyorum.
  • orcnd kullanıcısına yanıt
    Corolla'nın motoru daha rodaj sürecinde olduğu için biraz fazla yakması normaldir. İlk bakımdan sonra tüketimi biraz daha düşer. Ayrıca eski aracınız 1.2 tsi motorlu Skoda Rapid'den 80-100 kg daha ağır olduğunu göz önüne alırsak bence tüketimi gayet güzel.
  • Corolla nere polo nere. Kıyaslanacak araçlar değil.

• Kesinlikle FR Leon.

• Leon FR 150Hp Act manuel. Orijinal ve oynanmamış mümkünse.

• Hocam kişisel aracım olarak 125 Hp manuel Comfortline benzinli Passat kullanıyorum. İş değişikliğinden dolayı satiyoruz su an ama kendi aracimi satmak icin demiyorum ama bir D segment ve Benzinli olarak yakıt sarfiyatı gayet makul. Şehir içinde 7-8 litre sakin kullanım da uzun yolda da 4.5-5 litre arasi sabit 90-110 gidince. Bütçenizi zorlarsaniz biraz daha rahatlıkla 2017 model bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir sey olursa da cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi d sınıfı bir araç düşünmüyorum eşimde kullanacak , eski aracımız i20 di o yüzden b yada c sınıfı bir araç olabilir.

Polo 1.0 95 hp yakıt tüketimi arasında çok fark varmıdır ?

Corolla güzel araç fakat malum yakıt fiyatları korkutuyor.

Birde iki aracıda kullanmadim corolla malzeme kalitesi nasıldır polo ile kiyaslandiginda?
    Polo koltuğuna oturdugumda koltuklardan konsola kadar kaliteli ve Polo nun iç hacmi eskiye nazaran cidden geniş.

Bu arada iki araç arasında yaklaşık 13000 TL fark var.
    Seciminiz bu fiyat aralığına corollami olurdu ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.