Şimdi Ara

90 - 100 bin arası benzinli manuel araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi 90 - 100 bin TL civarına alınabilecek , düz vites , benzinli az tüketimi olan 2. Eli kuvvetli araç tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?

Aracı en geç haftaya almış olucam inşallah bu yüzden tavsiyeleriniz önemli.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 bin civarına hurda indirimli 2019 yeni corolla alabilirsin.
    c sedanda bu paraya daha az tüketeni yok.
    b sınıfına bakıyorsan en az yakanlar tsi motorlu araçlar skoda fabia-rapid ve seat ibiza ikinci elde ucuza bulunabilir.
    1.2 tsi ve 1.0 tsi en az yakan benzinli motorlardandır.

ben tercihimi corolladan yana kullandım. çünkü corollada bağımsız arka süspansiyon, dijital klima, arka havalandırma, hız sabitleyici standart geliyor.
  • Hem benzinli hem az yakıtı olan motorlar Vag grubunun TSİ motorları ve Renault grubunun Turbo üniteleri başka araç yok o rakamlara.
  • 2018 çok düşük km 1.0 tsi polo alınabilir. Yüksek segment isteniyorsa biraz daha eski ve yüksek km 1.0 tsi golf ve leon'lar da tercih edilebilir.

• 100 bin civarına hurda indirimli 2019 yeni corolla alabilirsin.
    c sedanda bu paraya daha az tüketeni yok.
    b sınıfına bakıyorsan en az yakanlar tsi motorlu araçlar skoda fabia-rapid ve seat ibiza ikinci elde ucuza bulunabilir.
    1.2 tsi ve 1.0 tsi en az yakan benzinli motorlardandır.

ben tercihimi corolladan yana kullandım. çünkü corollada bağımsız arka süspansiyon, dijital klima, arka havalandırma, hız sabitleyici standart geliyor.
  • Yeni Polo 1.0 TSİ
    Golf 1.0 TSI
    Golf 1.2 TSI
    Golf 1.4 TSI
    Megane 1.2 TCe
  • Polo iyi

• Golf veya Corolla arasından birisine karar ver.

Hb olsun diyorsan Golf - Auris karşılaştırması yap, Sedan olsun dersen Octavia - Corolla karşılaştırması yap.

1.2 veya 1.4 TSİ motorlar görece tasarrufludur.

Toyota grubunda ise 1.6 132 Bg. Valvematic motorlar ile 1.2 TSİ'ın altında kesinlikle kalmayacak bir performans ve LPG uyumu ile daha ekonomik sürüşler yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.0 tsi polo , kucuk gelirse 1.0 golf

• 1.6 Atmosferik Motor nasıl 1.0-1.2-1.4 TSI kadar az yakabilir?
    1.6 bir Atmosferik Motor İst. da sıkısık trafikte 10 LT rahat yakar.Atmosferigin 10 LT yaktıgı yerde TSI ile 7-7.5 LT yakarsın.
  • 1.4 passat

• Sıfır astra sedan 1.4 turbo +lpg

• Arkadaslar yukarida yeterli cevabi vermisler. Mutlaka turbo benzinli arac secmenizi oneririm. Yokuslarda sanki dizel torku varmis gibi 2bin devire bile ihtiyac duymadan gidebilmek, isteyince de benzinli arac seriligini hissedebilmek cok keyifli. Ek olarak 1.2 turbo 308 de bakabilirsiniz. (Manueli var mi bilmiyorum)
    1.4 tsi highline manuel golf kullanicisiyim. Hem yakit hem performans olarak cok memnunum. Uzun sureli ortalamam suan 7.2 lt.
    Asagida uzun sureli kullanici yorumlarimi yazdigim konuyu paylasiyorum, belki isinizi gorur
    https://forum.donanimhaber.com/golf-7-1-4-tsi-125-hp-highline-manuel-inceleme--136960977

• 2018 golf midlineplus 1.0 manuel

• orcnd kullanıcısına yanıt
    Peki aldığınız donanım seviyesi hangisi ? Bana giriş modeline 103 000 fiyat verdiler.

• Stillwest S kullanıcısına yanıt
    baz vision donanım için konuşuyorum geçen gün aldık vision'u
    şu an piyasada olan baz donanımlar arasındaki en dolusu bu.
    hurdayı dışarıdan ayarladık toplamda metaklik renkle birlikte 100 bin e geldi bize.
  • Biz aynı durumdayden passat almıştık. Memnun kaldık. Şu an satıyoruz. Biraz bütçenizi aşar ama memnun kalırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

1.6 Atmosferik Motor nasıl 1.0-1.2-1.4 TSI kadar az yakabilir?
    1.6 bir Atmosferik Motor İst. da sıkısık trafikte 10 LT rahat yakar.Atmosferigin 10 LT yaktıgı yerde TSI ile 7-7.5 LT yakarsın.
    1.6 joy paket megane 4 istanbul şehir içi 7 litre benzin yakıyor. kesinlikle megane 4 konforunu tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyaran -- 2 Nisan 2019; 9:55:33 >
  • Polo 1.0 95 hp manuel comfortline 89000 tl metalik renk dahil 2018
    Corolla baz model 103000 tl 2019
    Megane ,1.6 motor 95000 tl metalik renk dahil 2018
    Bu 3 araçta sıfır km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stillwest -- 4 Nisan 2019; 7:44:41 >
  • orcnd kullanıcısına yanıt
    Hocam yakıt tüketimi nasıl ? Açıkçası bu araç çok hoşuma gitti fakat kapak jant cidden kötü duruyor onun dışında araç cidden dolu ve güzel.
    Ayrıca tüp takilabilirligini arastirdinizmi? Mesela Megane lara fazla tavsiye etmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stillwest

Polo 1.0 95 hp manuel comfortline 89000 tl metalik renk dahil 2018
    Corolla baz model 103000 tl 2019
    Megane ,1.6 motor 95000 tl metalik renk dahil 2018
    Bu 3 araçta sıfır km.
    Üçü araaında tabi ki corolla hem yeni kasa hem de c sınıfı megane da olabilü c sınıfı o da ama corolladaha eyi düb daktır 10 yıl bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 4 Nisan 2019; 7:51:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.