Yatmdan bi el atalım dedik atmaz olaydık düşünmedik hiç 93 dkka surcegını
Gecen haftada buna benzer benim bir oyunum olmustu. Ashe pek beceremem ama ashe ile oynayim dedim west hesabimda 86 dk surdu oyun. Ama artik rakip takim dahil herkes isyandaydi. Bu arada rakip mundo son andami degistirdi itemlari yoksa oyundaki buildi late game de o sekildemiydi?
Benim en uzun oyunum 96 dakikaydı , bana en çok koyanda kaybetmemiz oldu.
Mundonun itemlerini görünce neden kazandığınız belli oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: Balderesi
botsuz botsuz kitelasaydınız bunları, vur-kaç :) zaten yakalayamazlar botsuz...
Benim gece yatmadan önce first win'i almış olmak adına bir 3vs3 atayım dedim, hayatımda 3-4 kere ashe oynamışımdır yine de ashe alayım dedim oynayasım geldi. 1 saat 20 dakika sürdü Takımda bir ryze vardı 5/9999 gibi bir şeydi Ama o feed'lemese bu kadar zevkli olmazdı oyun acayip çekişmeliydi. Botu felan satıp PD almak zorunda kalmıştım tek dmg ben vuruyorum diye
quote:
Orijinalden alıntı: slnt
botsuz botsuz kitelasaydınız bunları, vur-kaç :) zaten yakalayamazlar botsuz...
botsuz botsuz kittle atın diyosunda kittle'ı atıp beklediğinde zaten adamların canı dolar :D itemlere bak :/
adamlar oyuna botsuz başlamamışlardır heralde
oyun o kadar sürse bende satarım botu yinede mundonun build yakıyor
Ohaaaaaa fiora sorcecer bot almış o.O
Gragas iyi oyuncuymuş sadece...
double thornmail mundo quadra facepalm...
quote:
Orijinalden alıntı: scalentorn
double thornmail mundo quadra facepalm...
geçen 4 tane thornmail aldım adam bana yaklaşınca ölüyordu
ben en fazla 72 dakika görmüştüm.maçı kaybettiniz sanırım en tepeyi kestiğine göre.bu arada mundonun build şahane
quote:
Orijinalden alıntı: hellfire peninsula
ben en fazla 72 dakika görmüştüm.maçı kaybettiniz sanırım en tepeyi kestiğine göre.bu arada mundonun build şahane
yok maçı kazandık resmi kabul etmediği için ufaltmak zorunda kaldım ama böle bir maçı kazanıp kaybetmemek bişey değiştirmezdi bizim için zaten millet isyandaydı hani artık yeter diyodu herkez
quote:
Orijinalden alıntı: Balderesi
adam artık psikopata bağlamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Mundo
quote:
Orijinalden alıntı: hellfire peninsula
yok maçı kazandık resmi kabul etmediği için ufaltmak zorunda kaldım ama böle bir maçı kazanıp kaybetmemek bişey değiştirmezdi bizim için zaten millet isyandaydı hani artık yeter diyodu herkez
belkide mundo kaybedeceksek kaybedelim ama bitsin şu oyun diye böyle bir build yapmıştır.hoş epey dayanıklı olmuştur ama unique pasive olan itemden 2 tane almak pek akıl karı değil
benim en uzun oyun 82 dakkaydı yenmiştik çok mutlu olmuştum Bu tarzlar oyunlarda yenilince çok koyuya ya adama..