Şimdi Ara

90-91-92 Honda Accord 2.0i (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

senin 11,500 e satacağın bir aracın olsa, ne kadar pazarlık yaparsan yap....2 bin birden düşer misin? ::)))
    250 düşersin, 500 düşersin...hadi seni çok sevdim 750 olsun dersin :))))

bi anda %20 ... biraz fazla değil mi sence?

sanki satayım yeter ki...durumu var gibi?
  • ispir2000 İ kullanıcısına yanıt
    kardeşim zaman ayırıp cevap verdiğin öncelikle teşekkür ederim. şöyleki ben memurum ve araçta bir memur arkadaşın yani söylediklerinin dışında farklı bir sey çıkarsa ensesinde olacağımı biliyor zaten sonuçta sıfır araç almıyoruz ama bana motor, şanzıman .klima ve sunroofte kesinlikle sorun olmadığını söyledi
    bunlar dediğiniz gibi can alıcı kısımlar. tanıdık güvendiğim iyi bir ustam var göstereceğim zaten o konuda sorun yok.

aracı sıfır başka bir araç aldığından dolayı satıyormuş. öğrenmek için e-devletten baktım tescil tarihine doğru söylüyor yani 3 yıldır biniyormuş.

tanık vs araya girince birazda hoş sohbetle indirim yaptı açıkcası.

söyledikleri parçanın arıza olduğunu düşünerek olurda bozuk çıkarsa diye biraz fazla indirim yaptı ben buna yoruyorum ama tabi 2.bir araçtanda kurtulmak istiyordur yani sonuçta 25 yaşında bir araç elden çıkarmak istemiş

ben olsam aracıma 100% güvenmiş olsam hakettiğini düşünsem en fazla bin tl düşerim burdaki diğer binlik kısım masrafa ayırdık ;)

açıkcası abs işaretli değil farklı modellere bakıyorum bazılarında var bazılarında yok sormadımda açıkcası ama sizin dediğiniz gibi oluyorduk büyük ihtimal.peki abs siz fren sistemi nasıl çok sıkıntı olurmu yani..?

aracı çarşamba görücem klima motor sesi olsun şanzımanın atışı vs tüm elektrik aksamlarını kontrol edeceğim tabiki

araç 91 model ön takımları bilemiyorum binip görücem ama muhakkat bir rot ayarına giricem zaten eğer beğenip nasip olur alırsak.

ortalama fiyatları 9binle 15 bin arası işte herkesin malı kendine kıymetli ama ort fiyat daha çok 11-12 bin.

25 yaşındaki bir araç için arkadaşın söylediklerine bakılırsa gerçekten iyi durumda çarşamba görücez bakalım. hayırlısı

• ayrıca şeyi sorucam şimdi bu arka cam rezistansı eğer camdaki kılcar yollar varya eğer onlarda sorun varsa komple cammı değişecek yoksa farklı bir yöntemi varmı
  • belki tamir eden bir camcı bulabilirsin ama çok emin olarak bu soruna cevap vermem çok zor... değiştirecek olsan da bulman çok zor geliyor bana... 92 ön cam için tamamen tesadüfle bulup değiştirmiştim ben...

indirim, memur arkadaş, ense :) bunlar senin bileceğin işler ... ama dediğin gibiyse, iyi o zaman diyelim biz :)

ABS ye gelince... 91 de ABS yok, ALB var. aslında tüm mekanizma aynı. ama adı 92nin ortasından sonra ABS olmuş bildiğim kadarıyla. kitapçığında hep ALB diye anlatıyor. ABS siz kullanmak sorun mu? eğer lastiklerin iyiyse ve fren yerine debriyaj kullanıyorsan çok sorun olmayabilir... ama ani fren yaptığında illaki ABS nin farkı bari bir şekilde öne çıkıyor... ben 2 senede bir lastik değiştirdiğim için ve sürekli debriyaj-fren kullandığım için bir kaç kez ciddi ihtiyacım oldu..onun haricinde çok rahatsız etmedi. bu arada eğer ışık yanmıyorsa bagaj kısmında ya da yan koltğun oralarda bir yer bilgisayardan fişi çekilmiştir. onu kontrol etsin ustan. takarsan ve ışık yanarsa ve çalışmıyorsa muayeneden de geçemezsin ona göre :)

bu arada LPG takıp kullanmıştır sanırım, yağ yakmasına bak. benimki son zamanlarda biraz abarttı. devirli mi sakin mi kullanıyorsun bilmem ama sürekli LPG ile kullanınca yağ yakımı artıyor.

:) yaaa al gitsin.. ucunda ölüm mü varr :) sen de olmadı biraz kullanıp satarsın... nasıl olsa bunun meraklısı bi şekilde bulur seni...

merak ettiğin bir şey olursa sor, bildiğimce yazarım...servis manuelleri falan da var...uyarsa gönderirim...

şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

• birşeyi farkettim, Toyota yaristen inicen accorda mı binicen?

iyi uzun zamandır ata binmemişsin demekki :)))))
  • linux_talebesi L kullanıcısına yanıt
    bunca zaman sonra buna cevap kalmamıştır herhalde :))))
  • ispir2000 İ kullanıcısına yanıt
    evet yaris hybrid vardı bende sattım . allah işte yürü ya kulum diyince yürürsün demeyince eşşegede binersin onu bulacak günlerinde olmaz. yersin enseye tokatı yapışır kalırsın ;) neyse kardeşim sağolasın cevaplar için çarşamba bir göreyim konuşayım alayım napalım. dediğin gibi ya bin tl kar ederiz yada zarar benden kıymetlimi ;)
  • bu arada gittim gördüm hiç beğenmedim resimler aldatıyor insanı tercihimi ford mondeo 2.0 glx den yana kullanıcam galiba
  • neyi anladım biliyormusunuz sahibindenden resimlere bakıp aldanmamayı arkadaş adamlar resmen fotoshop yapıyolar aracın yanına gidiyorsun ayakta duracak hali yok yemin ederim sıfır araba daha mantıklı ve daha ucuz. en iyisi elimizde 10 -15 bin nakitle sıfır araba bakmak
  • 90 model accord otomtiği düze çevirecek istanbulda servis yada usta ismi? varmı acaba?
  • Hayirili cumalar
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba
    accord ailesine yeni katıldım yalnız ufak tefek sorunlarım var
    direksiyon hidrolik pompası sıkıntılı elinde olan veya yardım edebilecek var mı

• [DHTUBE=][simage][/simage] kimse yok mu yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.