Şimdi Ara

90-91-92 Honda Accord 2.0i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araç hakkında bilgi verebilecek olan varmı?

Mesela manuel'imi makbuldür otomatiğimi?
    Ne kadar yakar?Parçaları pahalı mıdır?Bide galiba ABS sorunu varmış doğrumu??

şimdiden teşekkürler...

• Bildiğim kadarıyla enjeksiyonlu modelleri makbul.
    ABS sorunu var, pek çoğunda ABS çalışmıyor.
    Parçaları ucuz ve bol; Ankara ve İstanbul için.
    Daha geniş bilgiyi Ankara'daki Kadir Usta'dan alabilirsin. Bu modelleri çok iyi bilir: 0312 278 81 13.

quote:

Orijinalden alıntı: Palacio

Bu araç hakkında bilgi verebilecek olan varmı?

şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: müco77

Bildiğim kadarıyla enjeksiyonlu modelleri makbul.
    Daha geniş bilgiyi Ankara'daki Kadir Usta'dan alabilirsin. Bu modelleri çok iyi bilir: 0312 278 81 13.

quote:

şimdiden teşekkürler...

Çok sağol kardeş ama ben İzmir'deyim genede belki bi arar fikir sorarım.BU arada ben manuel mi yoksa otomatik mi derken şanjımanı kastettim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: müco77

Bildiğim kadarıyla enjeksiyonlu modelleri makbul.

quote:

şimdiden teşekkürler...

Çok sağol kardeş ama ben İzmir'deyim genede belki bi arar fikir sorarım.BU arada ben manuel mi yoksa otomatik mi derken şanjımanı kastettim...

Alıntıları Göster
    Yok mu başka bilgisi olan?

Yardım arkadaşlar otomatik vitesi nasıldır birde otomatikler çok fazlamı yakar?

• quote:

Yok mu başka bilgisi olan?

Yardım arkadaşlar otomatik vitesi nasıldır birde otomatikler çok fazlamı yakar?

Alıntıları Göster
    Selam Palacio,
    Merak ettiğin sorular varsa ben yardımcı olmaya çalışayım.
    bende 92 accord 2.0i var. 100bin km de.
    bence çok güzel bir araç. otomatik yada manuel vites konusunda edindiğim bilgiyi sana yazayım.
    japon arabalarında otomatik vitesin çok iyi olduğu, sıralamanın ise honda-toyota şeklinde olduğuydu.
    Ayrıca otomatik vitesin manuele göre daha (ikinci el için bahsediyorum) daha temiz olacağını da anlattı bazı ustalar. zira iyi kullanılmış bir otomatik vitesin, manuelden daha verimli ve sorunsuz olma sebebi, tüm kontrolün araçta olmasında kaynaklanıyormuş. Yani manuel viteste kullanıcının marifetlerine yada beceriksizliğine kalıyor temiz kalıp kalmaması.
    Ayrıca manuel yada otomatik bence ilk sırada senin kullanım tercihinle alakalı. Ben bulabilseydim otomatik alacaktım. Sebebi ise benim haricimde eşimde kullansın istiyordum. Ayrıca şehir içinde (ben istanbuldan taşındım buraya, vites ve debriyaj eziyetini anlatamam sana) kullanacaksan bence otomatik çok daha iyi olacaktır. Ancak ben gencim basarım, pati yaparım diyorsan manuel almalısın. Otomatiği hiç zorlama. Düzgün kullanımda bence otomatik daha iyi.
    Yakıta gelince genel olarak tüm arabaların otomatik yakıtları mauellere göre %10-15 daha fazladır. Ama rahatlığı ile aradaki farkı kapatır. Ama unutma kötü bir manuel kullanıcısı, iyi bir otomatik kullanıcısından daha çok yakabilir.
    92 lerde hava yastığı vs gibi özellikler yok. Bunları da göz ardı etme.
    Ön teker dönüş açısı biraz dar ve araç biraz uzun.
    İç rahatlığı ve koltuklar gerçekten çok güzel. Uzun yolda yorulmuyorsun.
    Aklıma şimdilik gelenler bunlar. Merak ettiğin varsa sor yazarım.
    Yakıta gelince; benima aracı aldığım kişi 30-33 krş arası demişti ancak ben biraz sakin kullanıyorum 28-29 krşa civarı harcıyorum. Yani 2000cc olması çokda gözünde büyütmeye değmez. daha küçük motorlu bazı araçlar neredeyse bu kadar yakıyorlar.
    Virajlarda dikkat etmek lazım. Biraz savurma adeti var. Ama alıştıktan sonra rahat kontrol ediyorsun. Güçlü bir makine.

Haydi iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ispir2000

Selam Palacio,
    bence çok güzel bir araç. otomatik yada manuel vites konusunda edindiğim bilgiyi sana yazayım.
    japon arabalarında otomatik vitesin çok iyi olduğu, sıralamanın ise honda-toyota şeklinde olduğuydu.
    Ayrıca otomatik vitesin manuele göre daha (ikinci el için bahsediyorum) daha temiz olacağını da anlattı bazı ustalar. zira iyi kullanılmış bir otomatik vitesin, manuelden daha verimli ve sorunsuz olma sebebi, tüm kontrolün araçta olmasında kaynaklanıyormuş. Yani manuel viteste kullanıcının marifetlerine yada beceriksizliğine kalıyor temiz kalıp kalmaması.
    Ayrıca manuel yada otomatik bence ilk sırada senin kullanım tercihinle alakalı. Ben bulabilseydim otomatik alacaktım. Sebebi ise benim haricimde eşimde kullansın istiyordum. Ayrıca şehir içinde (ben istanbuldan taşındım buraya, vites ve debriyaj eziyetini anlatamam sana) kullanacaksan bence otomatik çok daha iyi olacaktır. Ancak ben gencim basarım, pati yaparım diyorsan manuel almalısın. Otomatiği hiç zorlama. Düzgün kullanımda bence otomatik daha iyi.
    Yakıta gelince genel olarak tüm arabaların otomatik yakıtları mauellere göre %10-15 daha fazladır. Ama rahatlığı ile aradaki farkı kapatır. Ama unutma kötü bir manuel kullanıcısı, iyi bir otomatik kullanıcısından daha çok yakabilir.
    Yakıta gelince; benima aracı aldığım kişi 30-33 krş arası demişti ancak ben biraz sakin kullanıyorum 28-29 krşa civarı harcıyorum. Yani 2000cc olması çokda gözünde büyütmeye değmez. daha küçük motorlu bazı araçlar neredeyse bu kadar yakıyorlar.
    Virajlarda dikkat etmek lazım. Biraz savurma adeti var. Ama alıştıktan sonra rahat kontrol ediyorsun. Güçlü bir makine.

Haydi iyi geceler.

Çok sağolasın üstad bu arada aklıma takılan 1-2 soru kaldı 1.si yedek parça fiyatları diğeride araçtaki yol sesi?

Tekrar teşekkürler.

birde bu yazdığın yakıt verileri şehir içi mi?

• quote:

quote:

Selam Palacio,

Haydi iyi geceler.

Çok sağolasın üstad bu arada aklıma takılan 1-2 soru kaldı 1.si yedek parça fiyatları diğeride araçtaki yol sesi?

Tekrar teşekkürler.

birde bu yazdığın yakıt verileri şehir içi mi?

Alıntıları Göster
    gecikme için özür dilerim,

yakıt genel olarak şehir içi. Ben İzmir'de yaşıyorum. Ara sıra otobana da çıkıyorum. ama sen aklında 28-30 krş olarak tut bence. Eh tabii basarsan üstüne çıkarsın. Ben genelde sakin kullanıyorum.

Parça fiyatlarına gelince, tahmin edeceğin gibi orjinaller oldukça pahallı ancak yan sanayi fena değil. Çin-Tayvan ve Japon parçalar var. Ben elende Çin malı olanların 2 katı fiyatlı Japonları tercih ediyorum :)

Yol sesine gelince fena değil. Hatta iyi bile diyebilirim. Ama tabiki lastik ve amortisörler önemli. Birçok yeni arabadan daha az ses olduğunu düşünüyorum.

Kolay gelsin,

sen arabayı aldın mı alacak mısın? yoksa sadece merak mı ediyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 corolla
    6 yıl önce açıldı
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yakıt genel olarak şehir içi. Ben İzmir'de yaşıyorum. Ara sıra otobana da çıkıyorum. ama sen aklında 28-30 krş olarak tut bence. Eh tabii basarsan üstüne çıkarsın. Ben genelde sakin kullanıyorum.

Parça fiyatlarına gelince, tahmin edeceğin gibi orjinaller oldukça pahallı ancak yan sanayi fena değil. Çin-Tayvan ve Japon parçalar var. Ben elende Çin malı olanların 2 katı fiyatlı Japonları tercih ediyorum :)

Yol sesine gelince fena değil. Hatta iyi bile diyebilirim. Ama tabiki lastik ve amortisörler önemli. Birçok yeni arabadan daha az ses olduğunu düşünüyorum.

Kolay gelsin,

Araç arıyorum bulduklarımı değerlendiriyorum.

Bende izmirdeyim 1 araç buldum yarın bakmaya gideceğim araş tüplü ve yakıtı tüple uygun gibi tahminen şehiriçi 20 kr gibi olacak.

Yarın bulduğum aracı baktıracağım hangi servisi önerirsin izmirde?

• quote:

quote:

Kolay gelsin,

Araç arıyorum bulduklarımı değerlendiriyorum.

Bende izmirdeyim 1 araç buldum yarın bakmaya gideceğim araş tüplü ve yakıtı tüple uygun gibi tahminen şehiriçi 20 kr gibi olacak.

Yarın bulduğum aracı baktıracağım hangi servisi önerirsin izmirde?

Alıntıları Göster
    Günaydın,
    LPG ile sanırım 20 krşdan bile az yakabilirsin. Geçenlerde birisi ile tanıştım. 18 ortalama yaktığını söyledi.
    Bende şimdi LPG taktırmak istiyorum. Atiker konusunda "iyidir" deniliyor. Bu Hafta sanırım bu konuyla ilgileneceğim.
    Sana servis önerisi için çok yer söyleyemem. Bende Honda da yeniyim. Ancak hem tanıdık hemde etrafta sorduğumda iyi olduğu söylenen bir abimizin bilgilerini vereyim.
    Sadece Honda'ya baktığı için daha güvenilir gibi geliyor bana.

İKİLER HONDA SERVİSİ
    Abdullah Durak
    3.sanayi sitesi 402 sk no:62
    486 9933 ve 4868369

Mahmut eniştenin kayınçosu Veysel gönderdi dersin :)))

Araca bak da bana LPG si ve markası ile ilgili ver lütfen.

Umarım temiz bir araçtır. Aslında temiz ve orjinal olması sebebi benim arabamı görseydin ilk önce :)
    Alsancakta iş yerindeyım bugün, gelmek istersen yaz.

Haydi kolay gele.

• quote:

Günaydın,
    LPG ile sanırım 20 krşdan bile az yakabilirsin. Geçenlerde birisi ile tanıştım. 18 ortalama yaktığını söyledi.
    Bende şimdi LPG taktırmak istiyorum. Atiker konusunda "iyidir" deniliyor. Bu Hafta sanırım bu konuyla ilgileneceğim.
    Sana servis önerisi için çok yer söyleyemem. Bende Honda da yeniyim. Ancak hem tanıdık hemde etrafta sorduğumda iyi olduğu söylenen bir abimizin bilgilerini vereyim.

İKİLER HONDA SERVİSİ
    Abdullah Durak
    486 9933 ve 4868369

Umarım temiz bir araçtır. Aslında temiz ve orjinal olması sebebi benim arabamı görseydin ilk önce :)

Haydi kolay gele.

Üstad ben bugün aracı görmeye gidicem ikiler honda yada alroya gidecektim ama ikiler hondanın eski hondalardan daha iyi anladığını bende okumuştum.

Ben sana özelden LPG ile ilgili bilgileri atarım gelince hatta ikiler'e de sorayım LPG olayını gene paslaşırız sonra.

Alsancağa bu araç olursa bi çay içmeye gelirim LPG'yide sen kendi gözünle görür incelersin bakacağım araç otomatik vites onuda denemiş olursun neyse bakalım bu araç olursa uğrarım mutlaka yanına.

• quote:

quote:

Günaydın,

İKİLER HONDA SERVİSİ
    Abdullah Durak
    486 9933 ve 4868369

Haydi kolay gele.

Üstad ben bugün aracı görmeye gidicem ikiler honda yada alroya gidecektim ama ikiler hondanın eski hondalardan daha iyi anladığını bende okumuştum.

Ben sana özelden LPG ile ilgili bilgileri atarım gelince hatta ikiler'e de sorayım LPG olayını gene paslaşırız sonra.

Alsancağa bu araç olursa bi çay içmeye gelirim LPG'yide sen kendi gözünle görür incelersin bakacağım araç otomatik vites onuda denemiş olursun neyse bakalım bu araç olursa uğrarım mutlaka yanına.

Alıntıları Göster
    hadi hayırlısı olsun.
    gelirsen beklerim.
    umarım içine sinen bir araçtır ve sağlıkla, kazasız belasız kullanırsın.

Ayrıca aklımdayken yazayım,
    sana kullanıcı ve özellikle belki de çok zor bulacağın servis manuellerini de verebilirim.
    her bir vidaya kadar, neyi nasıl söküp takacağın yazıyor bu manuellerde.

Araca bakmaya gittiğinde, ALB(ABS) durumunu özellikle konuş. Büyük ihtimalle ışığı yanıyor olacak.
    Bu ABS çalışmıyor anlamına gelir. Belki indirim vs yaptırırsın.

mail adresim veysel at ispir nokta com

beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispir2000 -- 22 Ağustos 2009; 9:54:38 >

• quote:

hadi hayırlısı olsun.
    gelirsen beklerim.

sana kullanıcı ve özellikle belki de çok zor bulacağın servis manuellerini de verebilirim.

Araca bakmaya gittiğinde, ALB(ABS) durumunu özellikle konuş. Büyük ihtimalle ışığı yanıyor olacak.

beklerim

Üstad arabaya baktım ben ikilerde abdullah ustaya gidiyomuş zaten araba usta bilir ara sor istersen dedi.İçinde masrafı var benden önceki sahibi içerdeki cam kontrollerini koparmış falan dedi.

Senden rica etsem abdullah ustaya sorarmısın arabayı şimdi ben ararsam belki pek bişey söylemeyebilir ama sen tanıdığın için neyi var neyi yok söyler belki araç 90 model gri otomatik accord sahibinin adı yusuf 25 yaşlarında biri arabanın arka camında alt tarafta sürmeneli yazıyo plakasınıda pm'den atayım.

Şimdiden teşekkürler....

• quote:

quote:

hadi hayırlısı olsun.
    gelirsen beklerim.

beklerim

Üstad arabaya baktım ben ikilerde abdullah ustaya gidiyomuş zaten araba usta bilir ara sor istersen dedi.İçinde masrafı var benden önceki sahibi içerdeki cam kontrollerini koparmış falan dedi.

Senden rica etsem abdullah ustaya sorarmısın arabayı şimdi ben ararsam belki pek bişey söylemeyebilir ama sen tanıdığın için neyi var neyi yok söyler belki araç 90 model gri otomatik accord sahibinin adı yusuf 25 yaşlarında biri arabanın arka camında alt tarafta sürmeneli yazıyo plakasınıda pm'den atayım.

Şimdiden teşekkürler....

Alıntıları Göster
    Üstada lpg olayında marka sana kalmış ama bence atiker taktır iyidir hemde yerli olduğu için uygun 1000 lira civarı yakıt olarakta şehir içi 20 liraya 120 km falan dediler ortalama.

Yanlız ben hala temiz araba bulamadım bütçede sınırlı 9-9,5 arası temiz bulamam gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palacio -- 25 Ağustos 2009; 17:55:26 >

• quote:

Üstada lpg olayında marka sana kalmış ama bence atiker taktır iyidir hemde yerli olduğu için uygun 1000 lira civarı yakıt olarakta şehir içi 20 liraya 120 km falan dediler ortalama.

Yanlız ben hala temiz araba bulamadım bütçede sınırlı 9-9,5 arası temiz bulamam gibi

Alıntıları Göster
    Selam Palacio,
    ne durumdasın? ne yaptın?

9 - 9,5 arası temiz birşey bulman gerçekten zor bence de. Belki birisinin ihtiyacı vardır satar. ama bence bu arabaların tadını alan da pek satmaz gibi :)

LPG meselesine gelince,
    Atiker konusunda tedirginim. Forumlarda vs çok yazı var. Hep sorunlardan bahsediyorlar. Yok şöyle oldu yok böyle oldu.
    İşin aslı doğru yazılan tek birşey var, o da "servisin kötü olursa ne taktırırsan taktır sürünürsün"...
    İzmir de kime ne yaptırabileceğimi bilmiyorum.

Şimdilik aynı ustanın tavsiye ettiği bir yer var. Atiker bayii.
    Ama henüz kararsızım.

Hem marka konusunda hemde servis konusunda. Aslında servis konusunda %80 kararsızım. Sonuçta bu cihazlar o kadar da kötü olamaz. Önemli olan uygulama.

Etrafta görürsem satılık bir tane sana yazarım.

Bu arada baktırdığın arabayı neden almadın? Sorun mu varmış?

• quote:

Selam Palacio,
    ne durumdasın? ne yaptın?

9 - 9,5 arası temiz birşey bulman gerçekten zor bence de. Belki birisinin ihtiyacı vardır satar. ama bence bu arabaların tadını alan da pek satmaz gibi :)

LPG meselesine gelince,
    Atiker konusunda tedirginim. Forumlarda vs çok yazı var. Hep sorunlardan bahsediyorlar. Yok şöyle oldu yok böyle oldu.
    İşin aslı doğru yazılan tek birşey var, o da "servisin kötü olursa ne taktırırsan taktır sürünürsün"...
    İzmir de kime ne yaptırabileceğimi bilmiyorum.

Şimdilik aynı ustanın tavsiye ettiği bir yer var. Atiker bayii.
    Ama henüz kararsızım.

Hem marka konusunda hemde servis konusunda. Aslında servis konusunda %80 kararsızım. Sonuçta bu cihazlar o kadar da kötü olamaz. Önemli olan uygulama.

Etrafta görürsem satılık bir tane sana yazarım.

Bu arada baktırdığın arabayı neden almadın? Sorun mu varmış?

Alıntıları Göster
    Selamlar... Atiker iyi ve sağlam çalışıyo kardeş. Elektronik bu biraz şans işi, sorun yaşayanlar olmuştur mutlaka ama ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve hiç bi sorun yaşamadım, sarfiyatta 180 krştan aşağılara indi, eşşeklik etmişim 1 sene boyunca benzine dünya para yatırmışım yarı fiyatına gezmek varken...

• quote:

Orijinalden alıntı: a.a.

Selamlar... Atiker iyi ve sağlam çalışıyo kardeş. Elektronik bu biraz şans işi, sorun yaşayanlar olmuştur mutlaka ama ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve hiç bi sorun yaşamadım, sarfiyatta 180 krştan aşağılara indi, eşşeklik etmişim 1 sene boyunca benzine dünya para yatırmışım yarı fiyatına gezmek varken...

Alıntıları Göster
    Merhabalar

Honda accord 1990 model aracım (enjeksiyonlu-sıralı sistem lpg li) gazdan ayağımı çekince, devirde 1000-1300 d/dak arasında dalgalanma
    meydana geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim katkılarınızı bekliyorum.

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.a.

Alıntıları Göster
    Merhabalar

Honda accord 1990 model aracım (enjeksiyonlu-sıralı sistem lpg li) gazdan ayağımı çekince, devirde 1000-1300 d/dak arasında dalgalanma

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: linux_talebesi

Merhabalar

saygılar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selam,
    92 accord için amortisör değiştireceğim ancak orjinalleri çok pahallı olduğundan (toplamı 2000TL yi buluyor neredeyse) yerine en iyi ne takabilirim?
    Bu konuda fikir verebilecek var mı?
    şimdiden teşekkürler.

bir de başka bir aracınkiyle uyumlu mu? örneğin: mercedes ile uyumludur da, şu markayı tak diyebilirsiniz.

monroe, kyb ve kokiko var sanırım piyasada...

• quote:

Arkadaşlar selam,
    92 accord için amortisör değiştireceğim ancak orjinalleri çok pahallı olduğundan (toplamı 2000TL yi buluyor neredeyse) yerine en iyi ne takabilirim?
    Bu konuda fikir verebilecek var mı?
    şimdiden teşekkürler.

bir de başka bir aracınkiyle uyumlu mu? örneğin: mercedes ile uyumludur da, şu markayı tak diyebilirsiniz.

monroe, kyb ve kokiko var sanırım piyasada...

Alıntıları Göster
    konuyu hortlatıyorummmm. arkadaşlar çarşamba günü orjinal bir 91 model honda accord alacağım 212 bin km enjeksiyonlu otomatik vites klima sunroof vs full model sadece abs yok.

orjinal derken 25 yaşındaki bir araç için ne enir bilemem boya muhakkak var ama değişeni olmadığını iddaa etti araç sahibi benim için önemli olan aracın can damarları olan tavan direk paneller şase vs sıkıntısız olsun yeter yoksa kapısı değişmiş kaputu değişmiş önemli değil

en önemlisi çürüğünün olmaması

sadece aynalarda elektik gelmiyormuş ve arka cam rezistansı çalışmıyormuş başka bir sıkıntı sı yokmuş sanırım sigortasıda atmış olabilir

aracın fiyatı 11.500 dü biraz çingene pazarlığıyla son 9500 tlye anlaştım ne diyorsunuz alınırmı bu araçlar.

satıcının dediğine göre şanzıman motor sunroof saat gibi

tavsiyeleriniz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: bebeto911

konuyu hortlatıyorummmm. arkadaşlar çarşamba günü orjinal bir 91 model honda accord alacağım 212 bin km enjeksiyonlu otomatik vites klima sunroof vs full model sadece abs yok.

orjinal derken 25 yaşındaki bir araç için ne enir bilemem boya muhakkak var ama değişeni olmadığını iddaa etti araç sahibi benim için önemli olan aracın can damarları olan tavan direk paneller şase vs sıkıntısız olsun yeter yoksa kapısı değişmiş kaputu değişmiş önemli değil

en önemlisi çürüğünün olmaması

sadece aynalarda elektik gelmiyormuş ve arka cam rezistansı çalışmıyormuş başka bir sıkıntı sı yokmuş sanırım sigortasıda atmış olabilir

aracın fiyatı 11.500 dü biraz çingene pazarlığıyla son 9500 tlye anlaştım ne diyorsunuz alınırmı bu araçlar.

satıcının dediğine göre şanzıman motor sunroof saat gibi

tavsiyeleriniz nedir

Alıntıları Göster
    merhaba,
    ilk önce küçüklerden başlayalım :)
    arka cam ısıtması ve aynaların elektriği... aynalar çok önemli olmayabilir ama arka cam önemli..onu tamir ettirip ettiremeyeceğine emin ol... yoksa arka camı çok kullanacaksın. alçak araba olduğu için içerde oturanlar kesinlikle görüşünü engellemezler. ayrıca soğuk havalarda ne olacak? buhar vs...

boyasıydı direğiydi bence çok umursamamak lazım... sebebi (bence) 25 yaşında arabayı yeniden satacağın zaman 500 TL nin derdine mi düşeceksin? benim arabanın bazı yerlerinde boya sorunları oldu, boyatmıyorum... aslında neden boyatmadığımı bende bilmiyorum :) üşeniyorum ya da arabama dokunmasınlar istiyorum... yoksa satarken kazalı diyecekler diye korkum yok...
    direklere gelince... sen takla atarsan, yada bodoslama bi yere girersen 25 yıllık metal seni zaten bir yere kadar korur... tamam yeni arabalar teneke diyoruz ama metal işleme teknolojisi, mukavemet imkanları, dengeler, ağırlık noktaları vs vs herşey çok farklı artık... üstelik kullandığın araba 2 ton :))) takla atma sen istersen :)))

abs yok diyorsun? o modellerde de var diye biliyorum...ama içinde azot tüpü ve abs mekanizmasını çalıştıran üst ünite (tam adını bilmediğimden böyle yazdım) uzun süredir faal olmadığındandır o.... yoksa ABS var...ama artık ABS li olan yok :) ben tamir ettim...ama azot tüpünü alma riskine girmedim amazon.com dan ..o yüzden duruyor... abs'ssiz :)

sanruf önemli...kullanıyorsun...ama ya klima? o daha önemli...klima kompressöründe sorun var mı? ses yapıyor mu? elinde kalacak mı? bunu sana şimdiden söylüyor mu?

motor ve şanzıman en önemlisi... bunlar için laf bile söylenmez... bu arada mesajı cevaplarken orijinal halini göremiyorum.... manuel ise 2 kat temkinli yaklaş..otomatik ise daha rahat olabilirsin....

91... 91 ve 92 de kasada ve donanımda bazı farklılıklar var... konfor da biraz farklı sanırım. 92 sonu daha farklı...
    unutmadan piyasada satılan yedek parçaların büyük kısmı 91 için..o konuda daha rahat olabilirsin...

ön takımlar? onar da önmli...çünkü yaptırmaya kalktığında masraf...

sonuç olarak (lafı çok uzattım...hava alanında uçak bekleme modu böyle oluyor sanırım:) ) :
    bu araçları araştırdığında temizine ne kadar istiyorlar ortalama ona bak... elindeki arç için "aman buldum, kaçırmayayayım" diye düşünme...
    bekse, 2 daha koy üstüne daha iyisini al

ayrıca satan adam neden satıyor? bunların sahipleri öyle kolay kolay satmaz...

2ci sonuç : bu işler gönül işleri gibidir... alırsın pişman olursun, almazsan pişman olursun...

haaa...unutmadannn.... iyi bir ustan var mı? danışabileceğin?

:) şimdilik bu kadar..aklına bişi gelirse sor...

kolaylar gelsin...
    kazasız belasız...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.