Şimdi Ara

Peugeoyt : 1.4 16V 90 ?- 1.4 VTi 95 bg?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta sonu gittiğim peugeot bayiisindeki tüm 207lerde 1.4 VTi 95 bg yazıyordu. O zaman sormak aklıma gelmedi.
    Şimdi websitesindeki broşüre bakıyorum. 1.4 16V 90 hp yazan bir motor var ..1.4 VTi 95 bg yazan bişey yok ?

Şimdi bu ikisi aynı mı?

Eğer farklı ise 1.4 90 hp artık yok mu?

1.4 95 hp turbo mu?

• İki tane 1.6 l (120 hp) ve 1.4 l (95 hp) VTi motoru da PSA Peugeot Citroën'in bir tasarımıdır.

207’de lanse edilen 120 hp 1.6 l VTi motoru (Variable Valve Lift ve Timing enjeksiyonu) 6000 rpm’de maksimum 88 kW (≈120 hp) gücü ve 4250 rpm’de maksimum 160 Nm torku olan dolaylı enjeksiyonlu normal hava alışlı bir motordur. Bu tork tekdüze olarak elde edilebilir, çünkü düşük motor devirlerinde (2000 rpm) zaten 140 Nm’ye veya maksimum torkun 88%’ine erişmekte ve böylece geniş bir motor devir menzili sağlamaktadır.

Bu motorun teknolojisi bir çok ortak özellik taşımasına rağmen 1.6 THP’den çok farklı olarak bu motor kapasitesi seviyesinde gerçek bir ilki temsil etmektedir. Giriş ve egzoz eksantrik mili üzerindeki değişken zamanlama sistemine ek olarak, değişken bir yükseltme sistemi ile maksimum yol alışlarının gaz pedalının pozisyonuna göre tedricen ayarlanmasına izin vermektedir. Değişken giriş valfı yükseltme sistemi ile birleştirilen bu iki VVT sisteminin kullanımı termodinamik veriminin iyileştirilmesini mümkün kılmaktadır. Bu böylece yakıt tüketimini (özellikle kısmi yük aşamalarında) ve bu yüzden CO2 emisyonlarını büyük ölçüde azaltırken aynı zamanda motor cevabını ve esnekliğini ıslah etmektedir.

Bu motor böylece örneğin kombine çevrimde yakıt tüketimini 100 km’de sadece 6.7 litreye düşürürken 308’e iyi bir dinamik performans sağlamaktadır (yani, eski 110 hp 1.6 litre motorla teçhiz edilmiş bir 307 ile karşılaştırıldığında 10%’dan fazla kazanç).

http://www.peugeot.com.tr/vti-motoru/

• aradım sordum...

1.4 16V 90 hp trendy ayrı bir motor..

PUG BMW ortaklığıyyla yapılan bu 1.4 VTi 95 ayrı bir motor. VTi turbo değil değişken subap zamanlamalı imiş..

Bu modeller talep arttığı için limited olarak getirilen devamı olmayan (daha doğrusu olup olmayacağı belli olmayan ) esasen İspanya için üretilmiş arabalarmış (aynı mazdanın rusya için üretilen 1.5 otomatikleri çekmesi gibi) . Trendy den farkı 6HY standart oluşuymuş ancak trendy de ki paketler alınamıyormuş yani sis farı falan olmuyor.. Hediyesi 29300...ESP hiç bir şekilde mümkün değil...
  • yavv hafta sonu bir daha gördüm...Esasen türkiye katalogunda olmayan bir araba 1.4 95 bg VTi , makyajsız (bilmiyorum forumda verildi mi ama 207 küçük bir makyaj yedi ön panjur 3008e benzetildi), 2009 model yani 2010 olmuyor, kapak jantlı, arka camları manüel , sis farı yok ve esp yok peugeot cular bu araba için 29650 istiyor. Burunları da bir kalkık bir kalkık toz kondurmuyorlar. E bunun makyajlı 2010 sis falı alaşım jantlı arka cam elektrikli olanı kaça satacaklar 36bin mi?

merak eden için 207 makyaj fotoları:

• Vti&Pug.
  • Selam üstatlar,

Biraz hortlatmak gibi olacak ama 2010 model 1,4 VTI trendy / 79000 / yarı otomatik / Komple boyalı ama değişen yok.
    bu aracın piyasa fiyatı şuanda nedir size. ve alınabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce 2009 model 1 parca değişen 1700tl hasar kayıtlı,haricinde hiç boya yok 106,000km de sunrooflu olanını aldım 36,780tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 hdi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfk61

2 hafta önce 2009 model 1 parca değişen 1700tl hasar kayıtlı,haricinde hiç boya yok 106,000km de sunrooflu olanını aldım 36,780tl

merhaba,

bende 2016 kasım ayında 2. el arabalara bu kadar para vereceğime gider sıfır alırım dedim ve hyundai i20 elite + panaromik otomatik aldım sıfır. 59000 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.