< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MINI COOPER ELECTRIC
-
-
şimdiden hayırlı olsun, bende r56 dizeli var oldukça keyifli bir araç, ss görmeden fazla bişey söyleyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun.Golf fan club damlar birazdan. -
3 kapılı mı gelecek?
Şimdi 386 dan başlıyor 455 e full paketi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah o zaman almışsındır. Ben 8 ay sıra bekledim ve Nisan başında 920.000 TL ye aldım. Şu an zam gelmiş 987.000 TL olmuş. Araç güzel ancak uzun mesafe kullanacaklar düşünmesin. Şehir içi ve yakın bölgeler için ideal. Şu an genellikle bu aracı kullanıyorum ve çok ciddi bir yakıt tasarrufum var.
-
Fiat 500e menzil baya güzel sizin mini ne kadar görüyorsunuz
500e arka koltukları yok gibi o nedenle tercih etmedim. Mini de iki yetişkin arkada rahat oturur. Menzil 180 civarı eğer dikkatli kullanılmaz ise. Manisa izmir arası her gün kullanıyorum. Günlük kullanımda fazlası ile yetiyor. Eğer dikkatli kullanılırsa fabrika verisine ulaşılır. Eve gelince şarja takıyorum 1-2 saatte kullandığım kısım doluyor sabaha hazır oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ozaman süper evde şarj imkanı büyük şans zaten iç kalitesi zaten 500 den iyidir güle güle kullanın
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende mart ayında sipariş verdim(920.000 TL),eylül teslimat gözüküyordu ama o zaman fiyat ne olur kestirmek güç.Size hayırlı olsun iyi günlerde kullanın:)
-
Size de hayırlı olsun şimdiden. Fiyat yükselir ancak zaten 2. el de dahil olmak üzere her şeyin fiyatı yükselecek. O günün güncel bayi satış fiyatı ile almak her halükarda avantajlı olacak.
-
Teşekkürler,bende öyle düşünüyorum.Teslimat nasıl oluyor peki,ne zaman haber veriliyor?Elimizdeki aracı satma için zamanımız kalıyor mu?
-
Araç üretime giriyor diye bilgi verdiler 1.5 ay sonra teslim aldım. ama yine de ara ara sormakta fayda var. Aramayı her zaman yapıyorlar mı bilmiyorum.
-
26 Mayısta araç üretime girdi,23 haziranda gemiye geçti sipariş takibe göre ama hala gelmedi,fiyat bu arada 1.375.000 TL oldu hala almak mantıklı mı bilemiyorum.
-
Toyota Yaris'in 5. Nesil hibridleri de oldukça tasarruflu. Çok yakın bir arkadaşım aldı. Biraz araştırmanızı öneririm. Uzun yola da gelir hem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan hybrid corolla kullanıyorum mevcutta ,memnunum da aslında.Corolladan daha küçük bir araca geçeceksem biraz değsin isterim ,Mini gerçekten çok kaliteli bir araç Toyota'dan sonra.
-
MG4 incele.
İngiltere'de sıra var araca.
-
Merhaba tekrar,araç cuma gecesi limana geldi,bayiye görüştüm gümrük tarihi 8 ağustos dediler.Sizde de bu kadar sürmüşmüydü,bana çok uzun gibi geldi ?
sürmüştür bence. Sonuçta sizin için üretilen araç, şase numarası da bellidir. Gemilerde gümrükte gecikmeler oluyor. Fiyat yükseldi ama döviz bazında bakarsanız bir fark yok. Kendi aracınızın da değeri artmıştır. Bu arada mini yi her gün kullanıyorum. Almaya değer pişman olacağınız bir araç değil. Malzeme kalitesi çok iyi. Kullanımı çok rahat. Hatta diğer araçlarımı da elektrikli ile değiştireceğim. Togg çekilişinde sıralamaya girdim. Eylül ya da ekim de gelecek. Subaru XV yi satıp ona geceğim. Benzinli 520i sahibiyim. i5 gelince fiyatına göre değerlendireceğim böylece tüm araçlarım elektrikli olabilir.
Benzer içerikler
- en iyi antifriz
- sağır motor nasıl açılır
- fluence extreme hangi paket
- audi a3 klima sıcak ayarı
- motorun altından su akıyor
- mercedes eqb 250 yorum
- superb fiyat
- volkswagen virtus
- renault 2. el fabrika
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X