Selamlar arkadaşlar, Kız arkadaşım için mini'lere bakıyoruz. Normalde ben yeni elektrikli countryman'i tavsiye etmiştim (ÖTV avantajından dolayı), beğendi de fazlasıyla, ancak elektrikli olayından dolayı vazgeçti sonradan. Bence hala çok mantıklı ama istemediği için bu ihtimali eliyoruz Aracın içini çok beğendiği ve daha küçük bir araba da sorun olmayacağı için (hatta avantaj gibi olacak biraz) normal benzinli yeni model 5 kapılı minilere bakıyoruz. Mini'nin sitesinde 1 2 ekstra opsiyonla (elektrikli koltuk, harman kardon gibi) 2.2 milyon gibi fiyatlara rezervasyon yapılabiliyor. Ancak youtube'da incelemelerine falan bakayım dedim hemen hemen her inceleme countryman elektrik için yapılmış bizim baktığımız ufak mini 5 kapı için yok denecek kadar az. Almakla hata mı etmiş oluruz ? Bilmediğimiz bir eksiği gediği var mıdır kullanan varsa yorumunu alabilsek süper olur. (Not: 2.el vs tercih etmiyor o yüzden sıfır bayi fiyatını baz alıyorum) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 8 Şubat 2025; 12:18:16 > |
Bildirim