Selamlar herkese. İlgilendiğim model araç vavcars'da sarı siteye göre çok daha uygun ve km düşük. Fakat yaptıkları ekspertiz tutanaklarında tutarsızlıklar var. Bu altta yazdıklarım aynı modeldeki araçlar için. Bir araç için misal OBD yapılamadı denilmiş. Diğer modellerde yapılmış ama. Bir araçta tramer var çarpma gözüküyor ama kazayla ilgili veri bulamadık diyor. Çarpma varsa en azından boya olur ama o da yok ekspertizde. Koşulsuz 14 gün içinde iade diyorlar ama pek güvenemdim ben. Ayrıca arabayı gidip göremiyoruz. Aldıktan sonra işlemler bitince teslim zamanı görülüyor. Bu arada yarın için randevu almıştım 3 kere fiyat düşürdüler. Bugün en son arayıp düşürdüklerinde fiyat vazgeçip iptal ettim randevuyu. Tecrübesi veya duyumları olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. |
Vavacars'tan Araç Almak: Bilmen Gerekenler
Vavacars, Türkiye'nin önde gelen çevrimiçi otomobil alım satım platformlarından biridir. İkinci el araç almayı veya satmayı düşünüyorsanız, Vavacars'ı muhtemelen duymuşsunuzdur. Ancak onlardan araç almak güvenilir mi, diye merak ediyor olabilirsiniz.
Vavacars Güvenilir Mi?
Vavacars, ticari sicilde kayıtlı bir şirkettir ve sektörde 10 yılı aşkın deneyime sahiptir. Ek olarak, Türkiye'nin önde gelen yatırım fonlarından da yatırım almıştır. Bu faktörler, Vavacars'ın güvenilir bir şirket olduğunu gösteren işaretlerdir.
Vavacars Yorumları
Vavacars'tan araç alan kişilerin yorumları genel olarak olumludur. Çoğu müşteri, satın alma sürecinin sorunsuz olduğunu, araçlarının açıklandığı gibi olduğunu ve müşteri hizmetlerinin yardımsever olduğunu belirtmektedir. Ancak, bazı olumsuz yorumlar da bulunmaktadır, bunlar genellikle teslimat gecikmeleri veya araçların beklenenden daha kötü durumda olmasıyla ilgilidir.
Vavacars'tan Araba Alınır Mı?
Vavacars'tan araba almayı düşünüyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler şunlardır:
- İncelemeleri dikkatle okuyun: Vavacars hakkında diğer müşterilerin deneyimlerini öğrenmek için çevrimiçi incelemeleri okuyun.
- Aracınızı kapsamlı bir şekilde inceleyin: Vavacars'tan araç satın almadan önce, aracı kapsamlı bir şekilde inceleyin veya bağımsız bir inceleme yaptırın.
- Garanti ve iade politikasını anlayın: Vavacars, araçları için bir garanti sunmaktadır. İade politikasını iyice anladığınızdan emin olun.
- Satış sonrası desteği düşünün: Vavacars, satış sonrası destek sağlamaktadır. Bu desteğin kapsamını anladığınızdan emin olun.
Sonuç olarak, Vavacars güvenilir bir şirkettir ve çoğu müşteri onlardan araç alma deneyimlerinden memnun kalmıştır. Ancak, araç satın almadan önce incelemeleri dikkatlice okumak, aracı kapsamlı bir şekilde incelemek ve garanti, iade ve satış sonrası desteği anlamak önemlidir.