Şimdi Ara

Peugeot 308 dizel nasıl bir araçtır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 206 vardı sattım otomatik şimdi yine Peugeot serisi 308 tişi şekili genişliği hoşuma gidiyor o nedenle almak istiyorum ankarada atıyorum malesef yok adam akıllı özellikle beyaz kullanicı yorumları alabilirmiyim otomatik düşünüyorum manuel diğer tercihim.

2010 ve üzeri model düşünüyorum 45 50’e kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 8 Mart 2018; 11:54:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen haftalarda 308i araştırdım ilk kasasını falan.
    focusla kafa kafaya hatta bazı konularda misal yol tutuş focusun önünde bir araç olduğu söyleniyordu.

kronik arızalarını falan pek bilmem ama cam tavan cc premium pakette birçok donanım var fiyatıda emsallerine göre uygun.

sebeb 307'in tüm dünyaya aşıladığı bitmek bilmeyen kronik arızalarının verdiği kötü imaj.
    pejo bu sorunla çok özen göstermiş ve 308de bu sorunların %90ını çözmüş ve 308i piyasaya o şekilde sokmuş.

açıkçası lpgli focusum var ama satıp dizel 308 veya 208 alsammı diye düşünüyorum.
  • .

• Aynı sülaleden olan C4 e-HDi 112 PS kullandım 3 sene. Gayet başarılı, konforlu ve ekonomik bir arabaydı. Ancak otomatik yerine düz vitesini tercih edebilirsin zira ikinci el alırken servis dahi baskı balatanın ne durumda olduğunu söyleyemiyor otomatiklerde.. Uzun ömürlü de olmuyor baskı balata..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    Evet aslında manuel daha mantıklı gibi otomatik patlayacak bomba gibi nerde ne yapacağı belirsiz

• Üstteki arkadaş gibi bende manuel vites tavsiye ederim. 2010-2012 arası pug 308ler aerodinami olarak sınıfında liderdi rüzgar direnci zirvedeydi yapılan testlerde. Olumsuz yanı olmayan şehir içinde mutlu eden yalıtımı iyi bir araç yakıt tüketimini zaten biliyorsunuz

• Kronik problemleri her aracın var illaki bu aracında vardır ama net olarak nedir bilen varmı birde km kaç bine kadar alayım ne zamandan sonra problem olur sizce satarken sıkıntı vs

• Ben 2015 te sıfır düz vites dizel allure aldım. Sorunları bitmedi. Eski mesajlarımdan bakabilirsin. Ben almazdım. Kesinlikle tavsiye etmem.

• Sizdeki en son kasa sanırım Benim istediğim 2010 ve üzeri

• geçen haftalarda 308i araştırdım ilk kasasını falan.
    focusla kafa kafaya hatta bazı konularda misal yol tutuş focusun önünde bir araç olduğu söyleniyordu.

kronik arızalarını falan pek bilmem ama cam tavan cc premium pakette birçok donanım var fiyatıda emsallerine göre uygun.

sebeb 307'in tüm dünyaya aşıladığı bitmek bilmeyen kronik arızalarının verdiği kötü imaj.
    pejo bu sorunla çok özen göstermiş ve 308de bu sorunların %90ını çözmüş ve 308i piyasaya o şekilde sokmuş.

açıkçası lpgli focusum var ama satıp dizel 308 veya 208 alsammı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 8 Mart 2018; 14:26:46 >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Kozmetik olarak problemlerini kendi gözünle incele görürsün zaten. Motorunda iyi bir ustaya göster İstanbul'da iseniz kaliteli ustalar tanıyorum dilerseniz yönlendirirken. 308 tam olarak parasının arabasıdır bilinen kronik arızası yoktur

• Baskı balata ,z rot kolları ve kapı menteşelerinin bozulması dışında kronik sorunu yok.

6R şanzımanda tek kavramalıdır. Fakat Mcp ve Mmt şanzımandan nispeten konforlu ve sorunsuzdur. 1 ve 2. vites arasında ikilemde kaldığında kulakçıklar ile vites değiştirebilirsiniz. Ömrü kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Benim aracım 70000 km’de sorun yok. Eksileri: Sert direksiyon ve arka süspansiyon ,kalitesiz kapı hissiyatı. Artıları: Tutumlu ve performanslı motor ,izolasyon ,yol tutuş ,büyük bagaj ve iç mekan.

Not: Düşük hızlarda yol kötü ise arkası önemsenmeyecek kadar hafif atabiliyor. Arka tarafa rahatlıkla 2 mt. geçen arkadaşlar oturabilir. Size tavsiyem Sportium donanımlı araç bulmaya çalışın.

Emin değilim ama duyduğuma göre virajlarda arka tekerlekleri 7 dereceye kadar dönebiliyormuş.

• Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz modele cok para istiyorlar 60 bin ve üstü bana max 45 e kadar lazım bakalım hayırlısı aramaya devam kaç gündür bakıyorum yok

• 2008 modeline sahiptim, profilimden açtığım konularına bakarak %100 fikir sahibi olabilirsiniz.

• Bana ait 2011 model makyajli kasa mevcut. Aracin gidisi gayet iyi ozellikle 120 170 km hizlari arasi guven veriyor rahat arac. Fakat tumseklerden gecerken vs cok fazla sarsiliyorsunuz kronik bir sorun bu cogu 308de mevcut binince ne demek istedigimi anlarsiniz.

Ilk dizel motorlu aracim banami fazla geliyor bilmiyorum ama motoru sesli calisiyor

Genel olarak memnunum parasini bence hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet322 -- 9 Mart 2018; 13:36:29 >
  • Ahmet322 kullanıcısına yanıt
    İçine çok mu ses alıyor takırtı tukurtu yapıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

İçine çok mu ses alıyor takırtı tukurtu yapıyor mu

çok sessiz bir araç. bende 2012 model cam tavanlı premium plus manuel dizel 112 pslik modeli var. ağustostan beri kullanıyorum. çok memnunum. 2 ay önce de yazılım yaptırdım. benim sol ön cam kumanda düğmesi bozuk. bazen tek tıkla sol ön cam açılıyor, çoğu zaman tek tıkla açılmıyor. uzun yolda 4 lt, şehir içi 5 lt yakıt tüketimi var. daha ne olsun. 50-60 liraya bu dolulukta bu yakıt tasarrufuna sahip başka araç bulamazsın.

• iquique kullanıcısına yanıt
    Temiz bulabilirsem alacam ama piyasa berbat hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Baskı balata ,z rot kolları ve kapı menteşelerinin bozulması dışında kronik sorunu yok.

6R şanzımanda tek kavramalıdır. Fakat Mcp ve Mmt şanzımandan nispeten konforlu ve sorunsuzdur. 1 ve 2. vites arasında ikilemde kaldığında kulakçıklar ile vites değiştirebilirsiniz. Ömrü kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Benim aracım 70000 km’de sorun yok. Eksileri: Sert direksiyon ve arka süspansiyon ,kalitesiz kapı hissiyatı. Artıları: Tutumlu ve performanslı motor ,izolasyon ,yol tutuş ,büyük bagaj ve iç mekan.

Not: Düşük hızlarda yol kötü ise arkası önemsenmeyecek kadar hafif atabiliyor. Arka tarafa rahatlıkla 2 mt. geçen arkadaşlar oturabilir. Size tavsiyem Sportium donanımlı araç bulmaya çalışın.

Emin değilim ama duyduğuma göre virajlarda arka tekerlekleri 7 dereceye kadar dönebiliyormuş.

2010 auto6r dizel var bende premium donanim

45 bine cok rahat bulursun temizini

Alinti yaptigim yorumun altina imza atarim

Ciddi masraf cikartabilecek bir sorunu olmuyor genelde

Bana gore en buyuk eksisi ikinci eli cok yavas gidiyor hatta gitmiyor , fransizlara olan onyargidan dolayi sanirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.