Şimdi Ara

Skoda Octavia alınırmı? Nasıl bir arabadır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04 model octavia 1.6 elegance almayı düşünüyorum 2. el bu araba hakkında yorumlarınız nelerdir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Skoda Octavia Alınır mı?

Skoda Octavia, geniş iç hacmi, güvenilirliği ve uygun fiyatıyla popüler bir otomobil modelidir. Ancak satın almadan önce dikkate almanız gereken bazı faktörler bulunur.

Skoda Octavia Motor Seçenekleri

Octavia, 1.0 litre, 1.4 litre ve 1.6 litre olmak üzere çeşitli motor seçenekleriyle sunulmaktadır. Benzinli veya dizel motor tercihinize göre karar verebilirsiniz. 1.6 litrelik Elegance donanım seviyesi, dengeli performans ve yakıt verimliliği sunar.

Octavia Alınır mı?

Octavia, aileler ve kişiler için uygun bir seçenektir. Geniş bagaj hacmi sayesinde uzun yolculuklar için idealdir. Ayrıca, güvenlik özellikleri ve sağlam yapısıyla güvenli bir sürüş deneyimi sunar.

1.6 Elegance Alınır mı?

1.6 Elegance donanım seviyesi, Octavia'nın en popüler seçeneklerinden biridir. Şık dış tasarımı, konforlu iç mekanı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle öne çıkar.

Karar Vermeden Önce Dikkate Alınması Gerekenler

Bir Octavia satın almadan önce şu faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Bütçeniz: Octavia'nın fiyatı donanım seviyesine ve motor seçeneğine göre değişebilir.
    • İhtiyaçlarınız: Aileniz veya yaşam tarzınız için uygun bir boyut ve motor gücü düşünün.
    • Sürüş Alışkanlıklarınız: Octavia, şehir içi ve uzun yolculuklar için uygundur.
    • Rakip Modeller: Octavia'ya benzer özelliklere sahip diğer otomobil modellerini araştırın.

İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dikkatlice değerlendirerek senin için doğru olup olmadığına karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konfor kalite olarak çok iyi..ama biraz fazla yakar ve performansı fazla tatmin etmez.ama almak istesem 1 dk bile durmam....
  • Temizini bulursan pişman olmazsın bence...
  • bence konfor ve kalite yeterli ve fiyatıda çok uygun ancak ikinci eli sıkıntılı...
    elegance yerine daha donanımlılarını al arada 1-2 bin ytl oynar ama ona değecek donanımlar var. donanımda serkeste var yanlış hatırlamıyorsam ondan öğrenebilirsin ...
    yakıtının çok olduğuna katılmıyorum çoğu aracagöre iyi tabi bu son araçlara göre kıyaslama(yeni nesil corolla*honda astra vb)
    sorunsuz bir otomobil
  • 1,6 elegance yanlış hatırlamıyor isem 8V 102 HP lik VW motor kullanır. FSI motorun aksine alt devirleri daha canlı, üst devirleri FSI motora oranla daha ölüdür. Yakıt FSI motora oranla daha yüksektir. Bora- Golf IV vs. bu motor kullanılmıştır. Elgance donanımda oldukça yüklüdür. Tabii daha yüksek donanım seviyeleri de mevcut..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drberti

bence konfor ve kalite yeterli ve fiyatıda çok uygun ancak ikinci eli sıkıntılı...
    elegance yerine daha donanımlılarını al arada 1-2 bin ytl oynar ama ona değecek donanımlar var. donanımda serkeste var yanlış hatırlamıyorsam ondan öğrenebilirsin ...
    yakıtının çok olduğuna katılmıyorum çoğu aracagöre iyi tabi bu son araçlara göre kıyaslama(yeni nesil corolla*honda astra vb)
    sorunsuz bir otomobil

ya benim bildiğim donanımda elegance en iyisi değil mi zaten bi elegance bi de ambiente var daha donanımlı hangisi var ki l&k yı diyorsanız o piyasada çok çok az var
  • 2003 skoda octavia collection var bende
    kesinlikle tavsiye etmem
    çünkü o kadar memnunumki satmam gerektiği halde nasıl ayrılacak diye düşünüyorum
    bende daha öncede aynı şaseya sahip olan golf 4 de vardı ondada aynı duyguyu yaşadım
    ama bu araçtan daha memnunum çünkü inanılmaz bagajı ve abartılı donanımı war.
  • vw passat ın kuzeni kaliteli araç ne olsa alman eli değmiş 5 sene en az kullanmak istiyorsan düşünme al çok memnun olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.