Şimdi Ara

Mini cooper 1.5 dizel otomatik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ablama almayı düşündüğümüz konudaki geçen araç hakkında araştırma yaparken, otomatiğinin tam mı, yarı mı çift kavrama mı olduğu ile ilgili net bilgiyi resmi site de dahil olmak üzere bulamadım. Yabancı forumlarda aisin marka 6 ileri tam otm olduğu ile ilgili birşeyler buldum ancak net değil. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

Ayrıca aramızda kullanıcı varsa araçla ilgili kullanıcı gözünden değerlendirme yaparsa, almayı düşünenler açısından faydalı olabileceğini düşünüyorum. Saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Haydi miniciler bir el atın

• 6 ileri tork konvertörlü Aisin şanzıman var. BMW 218i Active Tourer ve X1 18i ile aynı şanzıman. Gayet akıcı, seri, tüketimi olumsuz etkilemeyen yeni nesil bir tork konvertörlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Uzun süre kullanacak kısmetse, bu sebeple tork konvertörlü olsun istiyorum, çift kavramalar vs riskli.. Acaba bu pejodaki aisinle akrabalığı var mıdır?

• Aynı 1.5 dizel motor X1 ve 2 serisine de konulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Haydi miniciler bir el atın

ben miniciyim.
  • otosarrafı kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, vallahi bilmiyorum bir akrabalık olabilir belki, şanzıman kodlarına bakmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük ihtimal bmwlerde kullanılan zf sanzumandır(nede olsa bmw) ancak b sınıfı bir araca 100bin lira cok değil mi hocam ?
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    şanzıman aisinmiş, arkadan itiş olanlar zf

100 bin bence de çok ama hem ikinci el düşünüyoruz hem de ablam baya heves etmiş uzun süre de binecek, dolayısıyla sorun değil, kendi parası kendi kararı..

• Merhaba, araci kullanan arkadaslar olumlu ve olumsuz goruslerini paylasabilir mi?

• Almaya yeltendik ancak son karar anında tüm oklar 1.16d'yi göstermeye başladı ve okları takip ettik.

Tip göreceli bir kavram, ben sevmiyorum ama ablam bayılıyordu. Sürüş dinamikleri, oyuncakları güzel bir araç. Eşdeğer bir bmw'de(fiyat olarak) opsiyonla bile alamayacağınız donanımlar standart olarak gelebiliyor. Aracı incelerken bizim için en büyük handikapı olarak ablamın bir önceki aracı olan 2011 seat ibizadan bile küçük olan arka kısmıydı. 4 kişi zor seyahat eder, 5 imkansız neredeyse. Bizi asıl vazgeçiren bu oldu.

Ek olarak bizim ikinci el kaygımız yoktu ve en az 5 sene binilecekti araç, o sebeple almaya epey bir yaklaştık. En ufak ikinci el kaygısı varsa yanına yaklaşılmaması gereken bir araç.
  • otosarrafı kullanıcısına yanıt
    Piyasasina göre uygun fiyatla alicagim, malesef kullandigim arac kaza yapti satmak zorunda kaldim. Acil olarak bir arac almam gerekdi, o yüzden alicagim galiba. Umarim motorunda vs sorun cikartmaz ilerde. Tesekkur ederim bilgi paylasiminiz icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.