Şimdi Ara

MİNİ COOPER 2023 5 KAPI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2023 model mini cooper 5 kapı almayı düşünüyorum. Kullanıcılar ve bilgisi olanlar yorumları ve fikirleri nedir.

• 2 gün kiralık olarak kullanmıştım 5 kapı olan versiyonunu,şuanda da 3 kapılı elektrikli cooper sahibiyim.Görünüş olarak 3 kapı daha güzel gözüküyor,ama arka yaşam alanı kullanıcaksa 5 kapı daha ideal bir araç.Araç son derece kaliteli hissettiriyor,2024 modelleri tanıtıldı.Bende bu kasa daha güzel ,tabi 2024 model daha teknolojik olacaktır.Birde 2024 model Çinde üretilecek diye biliyorum.

• Ceycey1103 C kullanıcısına yanıt
    Peki konfor olarak nasıldı. Audi a3 1.0 TFSİ 2018 kullanıcısıyım şuanda. Bazı yorumlar olumsuz mini cooper için arıza vs tarzında sizin yorumunuz nedir
  • 1.5 Countryman All4 sahibiyim. BMW’nin 3 silindirli motoru. Hemen her BMW motorunda olduğu gibi ilk senelerinde bunda da sorun yaşayanlar oldu ama yıllar geçtikçe biraz daha iyileştiğini söylüyorlar. Ben de bir sorun yaşamadım. 4 çeker model olduğu için tam otomatik şanzıman var normal modellerde sanırım çift kavrama. Eğer baktığınız eski bir modelse sorun yaşama ihtimaliniz daha yüksek ama yeni modeller görece daha sorunsuz.

Süspansiyon beklediğim kadar sert değil. Tabi sert ama aşırı değil. Runflat lastikler de hem doğal olarak biraz gürültülü + darbe emişi nispeten daha az.

B sınıf arabaya göre malzeme kalitesi fena değil bence. Tabi direkt premium beklentisi olmaması gerekli.

Biraz ikonik ve tarz bir araç bakıyorsanız bence alınır ve binilir.
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Bugün gidip siparişimi verdim 5 Kapı için. Umarım en yakın zamanda teslim edilir.
  • DEK02844 D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun . Kaça aldınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ,oncelikle hayirli olsun. Ben Ocak 2023 de siparis vermistim , Haziran basinda teslim aldim.Surus dinamikleri ve kucuk olmasindan dolayi cok keyifli arac. 2015 de Guiliettam vardi ondan sonra 308 , C200d , 320i kullandim.Guilietta ki surus keyfi bu aracta var diger araclarimda bu keyfi almamistim :) Ses sistemi standart olarak gayet basarili. Uzun yolda koltuklari sert geldi :) Koltuk ayari manuel ,yalitim olarak 120 km ruzgar sesi almaya basliyor , malzeme kalitesi orta seviye. Kapi icleri ve torpito kadife kapli degil sert plastik.Istanbul sehir ici 9 10 lt bandinda yakiyor. Ben genel olarak memnunum tavsiye ederim.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 1.569.000 aldım. Şubat teslim normalde. Bende nappa deri direksiyon ve şeritte istiyordum ama kasımda gelicek olan araçlar varmış, iptal edenlerin araçlarında öncelik bana tanınsın diye satış temsilcisi onlar çıkarmamı önerdi. Zaten şerit borusundada yapılıyormuş.
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Dün gidip test sürüşü yaptım araçta. Önceden Audi a3 2018 kullandı, 2020 bmw 118i kullandım ama bu arabadaki keyfi onlarda alamadım. Tek takıldığım nokta şuanlık direksiyonun çok ağır olmasıydı.
  • Direksiyon bir tik sert haklisiniz ama alisiyorsunuz merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEK02844

Peki konfor olarak nasıldı. Audi a3 1.0 TFSİ 2018 kullanıcısıyım şuanda. Bazı yorumlar olumsuz mini cooper için arıza vs tarzında sizin yorumunuz nedir

Kiralık olarak kullandığım 1,5 136bg olan versiyondu ,performans 1.0 tfsi'den sonra üzmez sizi ama çok bir beklentiniz de olmasın.Şuan kullandığım elektrikli 184bg,bayağı iyi tabi performansı.Araç kaliteli hissettiriyor ama arıza konusunu açıkçası bilmiyorum.Eski cooperlar gibi arızalanmadığını biliyorum yeni kasaların.

• Ceycey1103 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.